Midi gate plugin

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
dusanmsk

Midi gate plugin

Příspěvek od dusanmsk »

Ahoj.

Neviem sa spravne opytat googlu a tak to skusim tu. Zhanam nejaky plugin, ktory by siel pouzit ako midi gate. Takych je samozrejme fura, ale ovladaju predovsetkym audio stopu na zaklade midi signalu. Ja by som potreboval nieco trosku ine - vstup 2x midi a vystup 1x midi.

Popisem:

- v midi stope 1 mam akordy
- v midi stope 2 mam rytmiku ( prakticky len 1 vyskou sa nemeniaci ton )
- v stope 3 mam vsti nastroj a pred nim ten hladany plugin, ktory zo stopy 1 ( akordy ) a 2 ( rytmika ) spravi rytmicke akordy :-)

Clovek ma potom podstatne volnejsie ruky v arrangemente, moze rozne presuvat a kopirovat bloky akordov a bloky rytmiky v roznych kombinaciach nezavisle na sebe.

Vie niekto o niecom? Rad by som sa vyhol programovaniu vlastneho pluginu pre Reaper co to len ide :-)

diky

msk

ReaktoplazmAR

Re: Midi gate plugin

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

skus pozret tu http://www.xoxos.net/vst/vst.html#midi ... inak v abletone su nativne celkom dobre midi nastroje

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

dusanmsk

Příspěvek od dusanmsk »

@tommy - myslim, ze nepochopil tak uplne. V prvom odkaze na wiki som nepochopil, co mam hladat. Advanced midi gate je ak som to spravne pochopil audio-gate plugin riadeny pomocou midi. Ja ale chcem mat v jednej stope akordy ( kludne 2 doby dlhe ) a v druhej stope rytmiku ( 1/16-tiny a tak podobne ) a ten plugin by mal vzdy pri nabehu noty rytmiky zahrat cely akord podla stopy akordov.

@reaktoplazma - diky za odkaz, preskumam, niektore vyzeraju uzitocne.

Kazdopadne som to teda vyriesil tak, ze som si to proste naprogramoval :mrgreen:

http://stash.reaper.fm/manage_file/1288 ... idiChopper

Pravdepodobne to ale bude buggy nez to zacnem pouzivat trosku viac, pretoze dokumentacia k Reaper JS je katastrofalna a dost som varil z vody...

jackies

Příspěvek od jackies »

Kam se ten svět ubírá.

dusanmsk

Příspěvek od dusanmsk »

jackies píše:Kam se ten svět ubírá.
Hm?

MDudas

Příspěvek od MDudas »

dusanmsk píše: Hm?
No, netesi sa z toho.... :wink:
Konzervativnejsim muzikantom tieto nove veci v oblasti "programovania hudby" nerobia dobre. Maju z toho paniku. :|

dusanmsk

Příspěvek od dusanmsk »

Haha. Joke - to su potom ale na zlom fore, dnes neviem prakticky o nikom, kto si vystaci bez naprogramovanych pluginov a nahrava si balalajku na gramofon :-)
Mne prave pride super, ze ked mi v DAW nieco vadi/chyba, mam moznost, pokial na to mam znalosti, to tam dobastlit presne podla mojich predstav.
Naposledy upravil(a) dusanmsk dne 05 čer 2012 09:14, celkem upraveno 1 x.

dedko
Vybavení

Příspěvek od dedko »

dusanmsk píše:Haha. Joke - to su potom ale na zlom fore, dnes neviem prakticky o nikom, kto si vystaci bez naprogramovanych pluginov a nahrava si balalajku na gramofon :-)
.. no a napriek tomu sú na pódiách muzikanti a nie programátori pluginov... :)

hubert

Příspěvek od hubert »

vdaka bohu za to....a to nie som nijako zvlast veriaci

MDudas

Příspěvek od MDudas »

dusanmsk píše:Haha. Joke - to su potom ale na zlom fore, dnes neviem prakticky o nikom, kto si vystaci bez naprogramovanych pluginov a nahrava si balalajku na gramofon :-)
Tak to si ZABIL, stary! :D :) :shock: :lol: :P :mrgreen: To asi moc muzikantov nepoznas...

dusanmsk

Příspěvek od dusanmsk »

Hehe. Co narobis. Zjavne nepochopenie.

Odpovědět