MiDi QUEST XL

Ostatní audio software, obecná diskuse
peteness

Příspěvek od peteness »

Pytkin: midi insertem odfiltrujes zase jenom midi vystup, ne vstup.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

peteness : 100% to dako ide .. ked to slo v starych cubasoch , urcite je daka moznost aj v novych ..

peteness

Příspěvek od peteness »

noooooo...je tam nakej INPUT TRANSFORMER, co umi propoustet vybraney channel.

ale to je jenom jeden ze zadrhelu tak blbyho zapojeni. Tutove to bude delat smycky. jinak treba u me to zapojeni konci u Freebasu, ktery nema zadny MIDI THRU (ani moznost prepinani s midi outem)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

peteness : thru vies riesit thru boxom .. ale iste .. riesime tu nesmysel .. pri viacerych geretoch je multiporotvy interface nutnost..

EXCOM

REiNKARNACiA THREADU MiDi QUEST XL :)

Příspěvek od EXCOM »

tak by sme sa mohli vratit aj k tejto teme :) prave maturujem nad tymto softom a zistujem, ze je to v celku dobra myslienka.. oproti SoundDiveru ma tu vyhodu, ze sa da vytvarat hoc ake MIDI zariadenie.. len treba na to mierne znalosti a skusenosti zo softom..

tak ak niekto s tymto robi a uz vie nejake "nuans", na ktore narazil, tak by sa mohol podelit o skusenosti..
v celku ma zaujima aj to VSTi a uz tu aj prebehlla debata, ale dospelo sa k tomu ze to nefunguje tak ako ma.. bolo by fajn to rozbehat lebo taku EX5 mat ako VSTi by ma velmi potesilo :)

Pytkin
Moderátor

Re: MiDi QUEST XL

Příspěvek od Pytkin »

inak vlastne veci sa odjakziva dali robit v XORe .. Brunclik to tusim aj vedel programovat .. kedysi to frcalo na ATARI a potom bol aj port na PC .. keby som zalovil na disketach , tak by som to nasiel mozno dakde ..

EXCOM

GUi

Příspěvek od EXCOM »

mne sa na tom MQ prave paci to ze si mozem spravit vlastne GUi ... to je skvele, a hlavne hoc ktore MIDI zariadenie ktore mam zapojene...
musim sa pozriet na zubok tomu VSTi este, kde je pes zakopany.. predpokladam ze tomu treba dat cas ako som to spravil s mLan a potom clovek zisti ako to funguje..

opat pan Designer-Ergonom niekde spravil chybu ako inzinieri s NDR 8)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

jedna vec je , ze zistis ako to funguje .. druha vec je , ze zistis ze je to nepouzitelne :)

ale skus ..

EXCOM

Nepouzitelne = Neznalost

Příspěvek od EXCOM »

Pytkin píše:jedna vec je , ze zistis ako to funguje .. druha vec je , ze zistis ze je to nepouzitelne :)

ale skus ..
neverim tomu ze je to nepouzitelne.. myslim, ze to nepouzitelne je len neznalost daneho softu.. to by som ale nebol ja aby som to netestol, ako ten mLan...

skor si myslim, ze po zisteni ako to funguje bude nutne spravit vela kompromisov, ale ze by to bolo nepouzitelne, tomu moc neverim, ten soft uz je dlho na trhu, ludia ho pouzivaju..

uvidime

EXCOM

D-50

Příspěvek od EXCOM »

toto sa mi paci na tom softe, ze si je mozne navrhnut vlastny User Interface
Obrázek

takto si viem predstavit spravenu FS1R a hned by sa v nej inak editovalo a pracovalo.. alebo pekne nahodit SH-201, aj ked sama o sebe ma uz fasa editor, ale spravit ho presne ako look nastroja stoji za to

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

no, tak nebude to take simple veru :) je to dost komotne cele... a uz ma boli z toho aj krk ako do toho cumim...

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

tak som prisiel na jednu velmi zaujimavu vec.. VSTi moc korektne nefunguje, tazko sa configuruje, robi veci ktorym sa logicky da velmi tazko pochopit.. takze VST nie..
no ale pani SoundQuest je kompatibilny s Yamahackym Studio Managerom.. staci si ho ztiahnut zo stranky www.yamahasynth.com, a vase nastroje sa objavia v Studio Managery a potom tento mozete pekne namapovat na volne midiporty a fici to ako lusk...

mam pocit ze Studio Manager je uz sucastou Cubasu po update, nie som si teraz na 100% isty ci sa nejedna len o Cubase Ai4.. najdete ho v Devices.. a tam si potom uz len zavolate Studio Manager a nakonfigurujete masinky so SoundQuestu...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Studio Manager mne nikdy poriadne nechodil .. vzdy to mrzlo a padalo ..

Odpovědět