minimalisticky sw setup

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Magion

Příspěvek od Magion »

:lol: :lol: :lol:

kexik

Příspěvek od kexik »

hawkens: to je holt to univerzitne prostredie... vsetci makaju jak fretky a napriek tomu furt sedia na nete :)
...ja uz som sa k tomu raz vyjadril a myslim ze to kazdy cital, takze strucne, NEHODLAM OBMEDZIT SVOJE KIDY; ak, tak ukecajte Ressa, nech ma zabanuje, ale inu sancu nemate :)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

kexik : iste .. kazdy je nejaky :) da sa ale proti tomu ucinne branit .. napriklad necitat tvoje kidy :) kazdy ma slobodny vyber .. Niektory to zobrali celkom radikalne a nechodia na ezone vobec .. aj to je riesenie ..

synth

Příspěvek od synth »

VST - synth je dost obecný pojem ...záleží na druhu music - osobně používám na trance /krom HW/taky Vanguard,Adventus,Wavestation,FM7/trance patch/+leg.col.-/I'm happy...
--Jinak si stejně myslím že HW je HW :-)

DJDave

Příspěvek od DJDave »

synth - jo hw je zatim hw a vst zatim pokracujou ve vyvoji,ale jeste to neni ono.

Na FM7 je nejakej patch?Jako Trance Patch?To by me docela zajimalo,ja ma
tam nejaky banky,ale tohle to neni.
....:::: DJ Dave ::::....

kexik

Příspěvek od kexik »

pytkin: chces povedat ze su ludia co prestali chodit na ezone koli MNE? to by bolo dost huste :)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

kexik : nie nie :) to som myslel globalne .. Ze sa im nechce citat tak vela kidov (vseobecnych) ..

synth

Příspěvek od synth »

mám toho hodně ... Jeden člověk mi poslal v červenci 30 CD Samplů a 5 DVD Softu a VST no prostě maglajz ...kterej nepotřebuji mě stál 3000,-Někdy mám pocit u VST že je to ono ..ale .....pak si podobný zvuk nakroutim na synthu a je to uplně jinde .... nemůžu si pomoct....ze samplů používám pouze drum loop's asi bych to svedl na?ukat,ale co si budem nalhávat ...kompozice celého partu/bass,drum,snare,synth,lead včetně myšlenky je náročná /ï časově :-)/ ,alespoň mne to hezky unavuje .... musíém se jít občas projít:-)abych nevytuhnul :-)))prostě je to pro mne efektivnější ....... I vzhledem k faktu že 90%mojí produkce končí DELETE v koši :-)

kexik

Příspěvek od kexik »

pytkin+all: na forume novin sme maju take tlacitko ze ignore user... neviem kolko roboty to znamena take priprogramovat, ale mozno by to riesilo myslienkovu hygienu niekomu... sorry za obsiahle odbocenie od temy

Cyril

Příspěvek od Cyril »

A jak to u vas vypada dneska? Kdo rad exhumuje, do toho...

synthy: nooo, vsechny mozny... ale v posledni dobe jsem si oblibil freeware veci od Tweakbench
reverb: altiverb, sonic flavours r66
kompresor: am track
transient designer: dominion
ekvalizer: stale se v tom prehrabavam
warmery: hmmm, tady nejsem minimalista... vsechno mozny od voxenga, psp a spol. az po bizarni freewary
distortion: moc sirokej pojem, strasne zalezi na pozadovanym vysledku, takze pokazdy neco jinyho, tady asi nejde bejt minimalista
sampler: v-sampler, kontakt, moc se tesim na morganu... ale hodne pouzivam vstcka co fungujou jako sampler- trilogy, atmosphere a podobne

Oxyygen
Profesionál

Příspěvek od Oxyygen »

hm to "vsechno mozny", to je informace v tomto tematu nad zlato...:-)
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Oxygen: no jo no :oops:

kexik

Příspěvek od kexik »

ekvalizer posihfopit, nastavenia analog a british... uz ho davam automaticky skoro na kazdu stopu, je to borec

macceba

Příspěvek od macceba »

Tak pokud je to myšlené jako to nejzákladnější vybavení pro úpravu zvuku, tak ať už je to Samplitude, Logic, Sonar nebo Cubase a ProTools tak všechny podle mě mají dostatek základních filtrů pro rozličné úpravy. Pokud je to myšleno jako kvalitativně optimální setup bez syslení těch tun ostatních, většinou nesmyslných/nepotřebných efektů( a ta hamižnost občas přijde asi na každýho :lol: ) tak u mě jsou to ty které jsem si opravdu koupil :)

:arrow: Voxengo AnalogFlux VST, Massey L2007 RTAS, URS Classic Console Strip RTAS

Odpovědět