minimalisticky sw setup
organizovat okna v cubejsce SX se celkem da pres Wokrkspaces a jednoduchym namapovanim na klavesovy zkratky se to da prepinat, je to sice pomerne vopruz ale zase kdyz si clovek udela jeden jakejsi prenosnej templejt tak to neni zas takova pruda, jiny softy ale neznam, delam v cubejsce vodjaktěživa a neminim to menit 

djdave:na svideo pripojis len televizor takze na to zabudni a kup si dualhead graficku...prakticky hocaku na trhu...
kexik,dendy: podla mna sa fl ovlada lepsie nez cubase ale hej ten priklad mozno nebol taky super presny ... ale fakt plati to ze cim viac moznosti tym zlozitejsie ovladanie... chce to fakt poriadneho designera aby to spravil ergonomicky a aj tak na to bude polovica userov stale nadavat
kexik,dendy: podla mna sa fl ovlada lepsie nez cubase ale hej ten priklad mozno nebol taky super presny ... ale fakt plati to ze cim viac moznosti tym zlozitejsie ovladanie... chce to fakt poriadneho designera aby to spravil ergonomicky a aj tak na to bude polovica userov stale nadavat

djdave: ak mas volny pci slot, tak najlacnejsie je za par kil kupit druhu grafiku... pod xp to funguje dobre, na lcd panel beztak potrebujes refresh 60hz, podstatne je len aby vedela "nativne" rozlisenie tvojho lcd
samozrejme, dualhead karta ma aj "viachlavy" driver ktory vie par ficur navyse v obsluhovani viacerych monitorov. dnes su vsetky nove karty dualhead, aj lacnaky za tisicku sa najdu...
samozrejme, dualhead karta ma aj "viachlavy" driver ktory vie par ficur navyse v obsluhovani viacerych monitorov. dnes su vsetky nove karty dualhead, aj lacnaky za tisicku sa najdu...
Solarfall - No ja vim no ze to s video je na televizi,to je mi na prd.
Zkusim to jak rika kexik To by nemuselo bejt spatny mam jeste snad nejaky volny sloty v kompu...
Kexik - Diky moc zkusim to vypada tozajimave to takhle udelat,i kdyz ona nova grafika taky bude potreba,takze je prede mnou zase maly rozhodovani,ale dneska ty dva vystupy uz ma vetsina karet ne?
Jinak vam moc dik
Zkusim to jak rika kexik To by nemuselo bejt spatny mam jeste snad nejaky volny sloty v kompu...
Kexik - Diky moc zkusim to vypada tozajimave to takhle udelat,i kdyz ona nova grafika taky bude potreba,takze je prede mnou zase maly rozhodovani,ale dneska ty dva vystupy uz ma vetsina karet ne?
Jinak vam moc dik
....:::: DJ Dave ::::....
kexik jo jo ja sem to tusil...
Solarfall- Takze me staci kdyz budu mit jeden dvi vystup+klasickej 15 pinovej vystup?
Myslim ze takhle by to melo slapat.
Pak muzu v klidu mit na jeden komp zapojeny dva monitory nezavisli na sobe,ze na jednou muzu mit treba v cubase vst a na druhym okno project.
Ze to tak dobre chapu...
Diky moc pomohli ste mi.
Solarfall- Takze me staci kdyz budu mit jeden dvi vystup+klasickej 15 pinovej vystup?
Myslim ze takhle by to melo slapat.
Pak muzu v klidu mit na jeden komp zapojeny dva monitory nezavisli na sobe,ze na jednou muzu mit treba v cubase vst a na druhym okno project.
Ze to tak dobre chapu...
Diky moc pomohli ste mi.
....:::: DJ Dave ::::....