minimalisticky sw setup

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 28 zář 2005 11:07

organizovat okna v cubejsce SX se celkem da pres Wokrkspaces a jednoduchym namapovanim na klavesovy zkratky se to da prepinat, je to sice pomerne vopruz ale zase kdyz si clovek udela jeden jakejsi prenosnej templejt tak to neni zas takova pruda, jiny softy ale neznam, delam v cubejsce vodjaktěživa a neminim to menit :)

Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Příspěvek od Solarfall » 28 zář 2005 11:07

djdave:na svideo pripojis len televizor takze na to zabudni a kup si dualhead graficku...prakticky hocaku na trhu...

kexik,dendy: podla mna sa fl ovlada lepsie nez cubase ale hej ten priklad mozno nebol taky super presny ... ale fakt plati to ze cim viac moznosti tym zlozitejsie ovladanie... chce to fakt poriadneho designera aby to spravil ergonomicky a aj tak na to bude polovica userov stale nadavat :)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 28 zář 2005 12:26

djdave: ak mas volny pci slot, tak najlacnejsie je za par kil kupit druhu grafiku... pod xp to funguje dobre, na lcd panel beztak potrebujes refresh 60hz, podstatne je len aby vedela "nativne" rozlisenie tvojho lcd

samozrejme, dualhead karta ma aj "viachlavy" driver ktory vie par ficur navyse v obsluhovani viacerych monitorov. dnes su vsetky nove karty dualhead, aj lacnaky za tisicku sa najdu...

DJDave
Příspěvky: 382
Registrován: 31 kvě 2005 17:48

Příspěvek od DJDave » 28 zář 2005 12:31

Solarfall - No ja vim no ze to s video je na televizi,to je mi na prd.
Zkusim to jak rika kexik To by nemuselo bejt spatny mam jeste snad nejaky volny sloty v kompu...

Kexik - Diky moc zkusim to vypada tozajimave to takhle udelat,i kdyz ona nova grafika taky bude potreba,takze je prede mnou zase maly rozhodovani,ale dneska ty dva vystupy uz ma vetsina karet ne?

Jinak vam moc dik
....:::: DJ Dave ::::....

Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Příspěvek od Solarfall » 28 zář 2005 12:35

zohnat pci kartu moze byt mozno aj problem a zbytocny opruz... podla mna riesenie je nova karta... a fakt 99% novych kariet ma nezavisle jeden dvi a jeden analogovy vystup

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 28 zář 2005 12:55

no ak sa stara s3 vala dakde v sufliku... a bacha, vyzerie to aj jedno irq a dma

DJDave
Příspěvky: 382
Registrován: 31 kvě 2005 17:48

Příspěvek od DJDave » 28 zář 2005 13:06

kexik jo jo ja sem to tusil...

Solarfall- Takze me staci kdyz budu mit jeden dvi vystup+klasickej 15 pinovej vystup?
Myslim ze takhle by to melo slapat.
Pak muzu v klidu mit na jeden komp zapojeny dva monitory nezavisli na sobe,ze na jednou muzu mit treba v cubase vst a na druhym okno project.
Ze to tak dobre chapu...

Diky moc pomohli ste mi.
....:::: DJ Dave ::::....

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 28 zář 2005 13:08

dave: ano, existuje redukcia dvi-dsub, a lepsie lcd maju dvi konektor

DJDave
Příspěvky: 382
Registrován: 31 kvě 2005 17:48

Příspěvek od DJDave » 28 zář 2005 14:11

Kexik - ja myslim ze sem ji dokonce i jednou mel,ale to uz je dyl.
Zas vsecko si tak zretelne nepamatuju.

Zkusim to,ale do budoucna zaridit s tema dvouma monitorama urcite je to pohodlnejsi.
Mozna sem jeste premejslel jestli 2x 17 , nebo jednu 19?
....:::: DJ Dave ::::....

DJDave
Příspěvky: 382
Registrován: 31 kvě 2005 17:48

Příspěvek od DJDave » 28 zář 2005 14:11

Asi otazka vkusu co.
....:::: DJ Dave ::::....

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 28 zář 2005 14:14

ja by som chcel najviac 3x 15 :)
vazne, radsej 2x17, ak je to podobna cena, dostanes proste viac pixlov, cize aktivnej plochy...

DJDave
Příspěvky: 382
Registrován: 31 kvě 2005 17:48

Příspěvek od DJDave » 28 zář 2005 14:16

Kexik - 3 x 15 :D Taky by se mozna hodilo.
Takze radsi 2 x 17 ok diky moc
....:::: DJ Dave ::::....

Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Příspěvek od Solarfall » 28 zář 2005 14:17

ja som kupil 19" eizo s1910 ale to nebolo so zamerom na cubase... na 17" lcd sa mi zdaju male pismenka...

ale to nepatri do tohoto threadu :evil:

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 28 zář 2005 14:20

jasne, plati na muziku, pri grafike treba plac vkuse

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 28 zář 2005 23:21

dendy : nemusis si pamatat ziadne skratky .. akurat musis naucit cubase/nuendo tie ktore pouzivas ..

Odpovědět