Modular synth v browseri !
Re: Modular synth v browseri !
Zaměstnal jsem tím kolegy v práci :D:D fakt sranda, škoda, že to zatím běhá jen v Chromu a v Chromu pod Linuxem to spadne.
Mi to jede i v Opeře, mám Mac OS a nepadá to
no to mas nejaku divnu operu potom pretoze hento pouziva API kniznicu ktoru ma plnohodnotne implementovanu len Chrome (a ciastocne safari) .. ja mam tiez Operu 12.16 (Opera/9.80 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.8.5) Presto/2.12.388 Version/12.16) a OSX 10.8.5 a samozrejme mi vypise ze to chce chrome.. v Safari sa to sice spusti ale zvuk nejde ..
Co presne za vrerziu opery to mas ???
Co presne za vrerziu opery to mas ???
Opera 17.0
Made to discover
Version information
Version: 17.0.1241.45 - Opera is up to date
Update stream: Stable
System: Mac OS X 10.8.5 64-bit
Browser identification
Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_8_5) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/30.0.1599.69 Safari/537.36 OPR/17.0.1241.45
Made to discover
Version information
Version: 17.0.1241.45 - Opera is up to date
Update stream: Stable
System: Mac OS X 10.8.5 64-bit
Browser identification
Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_8_5) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/30.0.1599.69 Safari/537.36 OPR/17.0.1241.45
Od opery 15 sa bavia s Chromium jadrom. Ale zatiaľ ostatné funkcie sú brutal skresané (aspoň pred mesiacom boli - odvtedy som neskúšal). Navyše mi silno pripomína Chrome, tak zatiaľ ostávam pri 12.16 ...
to je vtipný;) řadu z těch modulů mám vedle fyzicky, ale porovnávat je zvukově nebudu;)
Já začal s Opera Next od Beta verze a doteď jsem naprosto spokojen
Ale je pravda, že v té "nové" verzi postrádá tak rozsáhlé funkce, jako "zastara", teď mi přijde značně zjednodušená, byť mi osobně to stačí a vyhovuje... : )
Ale je pravda, že v té "nové" verzi postrádá tak rozsáhlé funkce, jako "zastara", teď mi přijde značně zjednodušená, byť mi osobně to stačí a vyhovuje... : )
ehm, jsem asi nejakej retard, ale vysvetli mi nekdo, jak se s tim pracuje?
s tim se nepracuje, s tim si hrajes;)
no ja jsem asi dement, jsem si to spatne precet a jelikoz pouzivam operu, spustil v ni a spatne... problem je totiz to, ze mam operu na pc
nechce se mi instalovat chrome, nemam ho rad
nechce se mi instalovat chrome, nemam ho rad
No veď nový typ Opery (od 15, momentálne 17) existuje aj pre PC / Win. Len neni ponúkaný ako automatický update z verzie 12 - asi práve kvôli nutnej zmene návykov užívateľov. Dá sa ale stiahnuť priamo na http://www.opera.com/sk/computer/windows.
Ten modular v tej novej verzii naozaj funguje (aj PC). Takže tiež si nechám naraz inštalované dve verzie Opery... -)
Ten modular v tej novej verzii naozaj funguje (aj PC). Takže tiež si nechám naraz inštalované dve verzie Opery... -)
to je super, to sa mi ako programatorovi paci, cim viac sa zjednotia browsery a budu bezat na tom istom jadre tym lepsie ! lebo ten bordel co tu vladne uz roky v implmentacii javascriptu, css a html je hrozne peklo ...