Morphine - additive synth
Morphine - additive synth
Novy synth :
http://www.image-line.com/documents/morphine.html
http://www.image-line.com/documents/morphine.html
kexik: Správná poznámka.
Nedavno jsem řešil SW vs. HW taky s nadšencem, co pamatuje stare rolandy Juno alpha Yamahy apod. a řiká mi, že to nemůže hrát jako HW .. když třeba ten starý analog neměl výšky nebo něco mu chybělo. Dnešní VST hrajou skoro vše sice dost z nich nebasuje, ale napodobit HW neni jen o narubanosti synthu, ale taky o jeho jedinečne barvě. Samozřejmě pokud porovnavate všechny VST např. s Virusem tak je to rozdil než třeba se starym HW synthem. (tim nechci rict, ze by virus byl lepsi nez stary synthy je to jen o tom, jaky zvuk hledate).
Nedavno jsem řešil SW vs. HW taky s nadšencem, co pamatuje stare rolandy Juno alpha Yamahy apod. a řiká mi, že to nemůže hrát jako HW .. když třeba ten starý analog neměl výšky nebo něco mu chybělo. Dnešní VST hrajou skoro vše sice dost z nich nebasuje, ale napodobit HW neni jen o narubanosti synthu, ale taky o jeho jedinečne barvě. Samozřejmě pokud porovnavate všechny VST např. s Virusem tak je to rozdil než třeba se starym HW synthem. (tim nechci rict, ze by virus byl lepsi nez stary synthy je to jen o tom, jaky zvuk hledate).
Nj, zní to dobře. Líbí se mi tam třeba ty bassy. Ale tohle demo má ochranu toho druhu, že to v určitém intervalu zašumí a na vyšší hlasitost to opravdu trhá uši. Ty intervaly jsou navíc docela krátké. Takže to demo se mi moc díky tomuhle nelíbí (mohli místo šumu zvolit určitý tón, magoři). Asi raději zkusím TBBY verzi, protože takhle se to absolutně nedá odzkoušet. A CPU to vážně moc nežere. Zkoušel jsem jen pár presetů, ale minimálně v tom demu jich je hodně málo, tak snad jich bude v plné verzi víc, protože tohle je dost spartánské.
-
Technox Axcel (ale asi se bude blbě shánětkexik píše:hmm... na urovni? ktory hardver vie hento? (to nepodryvam, ale sa vazne pytam)

Kurzweil K150
Kawai K5000 (ten se bude shánět lépe, ale je omezený v oblasti resyntézy, i když jsem moc tuhle věc nestudoval).
Synclavier
Digital Keyboards Synergy
Crumar GDS
Pak taky třeba Wersi Expander, ale tam není resyntéza
V pluginech ještě Cube a Cameleon
-
zral by menej cpu a bol by plne automatizovatelny s vyssim rozlisenim CC nez 128 urovni... ostatne generatory tam defaultne nie su, jedine v xxl baliku a v deme. ked si kupis producer verziu za 150, je tam hovno, generatory sa dokupuju...nathanael píše:kexik: a to by byla nějaká výhoda? v čem by to bylo pod fruitem lepší, než vst verze?
jinak já žádnou fruity generator verzi také nikde nevidím, takže to asi není...
aum generator: pokud já vím, tak jako fruity generator pod fruitem pracují ty vestavěné synthy a nástroje, co tam defaultně jsou...
same drahe specialitky :)a.tom.x píše:Technox Axcel (ale asi se bude blbě shánět :) )kexik píše:hmm... na urovni? ktory hardver vie hento? (to nepodryvam, ale sa vazne pytam)
Kurzweil K150
Kawai K5000 (ten se bude shánět lépe, ale je omezený v oblasti resyntézy, i když jsem moc tuhle věc nestudoval).
Synclavier
Digital Keyboards Synergy
Crumar GDS
Pak taky třeba Wersi Expander, ale tam není resyntéza
V pluginech ještě Cube a Cameleon
myslim ze v takomto pripade ma zmysel pouzivat plugin
ale diky za info