Náhrada FL pluginu Newtone
Náhrada FL pluginu Newtone
Zdravím. Sháním nějaké VST které by rozeznalo nějakou melodii když mé ucho selže. Připadně umožnilo nějaké změny. S Newtone jsem byl spokojený, ale je pouze pro FLko a já jedu v Abletonu. Nevíte o nečem? Zkoušel jsem Melodyne ale to melodii nerozeznalo pokud byly v pozadí třeba bubny. Dělal jsem něco špatně, bylo to demoverzí nebo to Melodyne prostě neumí? díky
-
- Profesionál
Re: Náhrada FL pluginu Newtone
popis, co presne to dela.
Skoro se mi nezdá, že by newtone uměl něco co melodyne ne.. Vždyť je to víceméně taková superjednoduchá kopie melodyne. Zkoušel jsi oboje na stejném kousku audia? Bicí u těchdle analyzérů bývají problém většinou..
Ano zkoušel. Melodyne mi vytáhne čistej instument, ale když je vtom nějaké rušení, hodí to všechno na jeden tón. Newtone se vždy se vším aspoň nějak popere. Semtam udělá chybu, hodí tam tón kterej tam není a tak. Ale to, že by to nezanalizoval vůbec se mi nikdy nestalo.
Newtone se aplikoval na audio stopu v playlistu, kterou analizoval a hodil na piano roll do midi not.Brooklyn / juanita juarez píše:popis, co presne to dela.
-
- Profesionál
melodyne nekdy vyhodnoti signal jako nemelodickej / neharmonickej, ale kdyz ji v menu donutis zpatky prepnout na algoritmus, kterej od ni chces, tak se ten 'jeden ton' rozbali do not.EMKU píše:Ano zkoušel. Melodyne mi vytáhne čistej instument, ale když je vtom nějaké rušení, hodí to všechno na jeden tón. Newtone se vždy se vším aspoň nějak popere. Semtam udělá chybu, hodí tam tón kterej tam není a tak. Ale to, že by to nezanalizoval vůbec se mi nikdy nestalo.
jestli mas navic novou melodyne, tak ta umi i polyfonickej rozklad, coz newtone urcite neumi.
ale uznavam, ze jestli to hazi rovnou do pianorollu, je to komfort navic. tohle umi treba cubase nativne.
pri tom polyfonickom rozklade, ani nie tak novy melodyne, ale ide o to ktoru verziu... nove to vedia vsetky ale aj ta stara to vedela, pokial to bola ta najvyssia standalone verzia
inak ako pise brooklyn, treba pouzit menu, help a sedliacky rozum. melodyne urcite vie urobit co potrebujes.
inak ako pise brooklyn, treba pouzit menu, help a sedliacky rozum. melodyne urcite vie urobit co potrebujes.
Super. Díky. Zkusim nato nějak přijít. Taky mi přišlo divný, že by to Melodyne nezvládnul. Každopádně zkusim mrknout na nějaký videa a tak.