Náhrada FL pluginu Newtone

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
EMKU
Příspěvky: 39
Registrován: 04 pro 2011 05:17

Náhrada FL pluginu Newtone

Příspěvek od EMKU » 04 dub 2012 20:08

Zdravím. Sháním nějaké VST které by rozeznalo nějakou melodii když mé ucho selže. Připadně umožnilo nějaké změny. S Newtone jsem byl spokojený, ale je pouze pro FLko a já jedu v Abletonu. Nevíte o nečem? Zkoušel jsem Melodyne ale to melodii nerozeznalo pokud byly v pozadí třeba bubny. Dělal jsem něco špatně, bylo to demoverzí nebo to Melodyne prostě neumí? díky

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: Náhrada FL pluginu Newtone

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 05 dub 2012 12:01

popis, co presne to dela.

Uživatelský avatar
SadLuck
Příspěvky: 708
Registrován: 18 kvě 2007 23:33

Re: Náhrada FL pluginu Newtone

Příspěvek od SadLuck » 05 dub 2012 13:04

Skoro se mi nezdá, že by newtone uměl něco co melodyne ne.. Vždyť je to víceméně taková superjednoduchá kopie melodyne. Zkoušel jsi oboje na stejném kousku audia? Bicí u těchdle analyzérů bývají problém většinou..

EMKU
Příspěvky: 39
Registrován: 04 pro 2011 05:17

Re: Náhrada FL pluginu Newtone

Příspěvek od EMKU » 11 dub 2012 18:17

Ano zkoušel. Melodyne mi vytáhne čistej instument, ale když je vtom nějaké rušení, hodí to všechno na jeden tón. Newtone se vždy se vším aspoň nějak popere. Semtam udělá chybu, hodí tam tón kterej tam není a tak. Ale to, že by to nezanalizoval vůbec se mi nikdy nestalo.

EMKU
Příspěvky: 39
Registrován: 04 pro 2011 05:17

Re: Náhrada FL pluginu Newtone

Příspěvek od EMKU » 11 dub 2012 18:19

Brooklyn / juanita juarez píše:popis, co presne to dela.
Newtone se aplikoval na audio stopu v playlistu, kterou analizoval a hodil na piano roll do midi not.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: Náhrada FL pluginu Newtone

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 11 dub 2012 23:30

EMKU píše:Ano zkoušel. Melodyne mi vytáhne čistej instument, ale když je vtom nějaké rušení, hodí to všechno na jeden tón. Newtone se vždy se vším aspoň nějak popere. Semtam udělá chybu, hodí tam tón kterej tam není a tak. Ale to, že by to nezanalizoval vůbec se mi nikdy nestalo.
melodyne nekdy vyhodnoti signal jako nemelodickej / neharmonickej, ale kdyz ji v menu donutis zpatky prepnout na algoritmus, kterej od ni chces, tak se ten 'jeden ton' rozbali do not.

jestli mas navic novou melodyne, tak ta umi i polyfonickej rozklad, coz newtone urcite neumi.

ale uznavam, ze jestli to hazi rovnou do pianorollu, je to komfort navic. tohle umi treba cubase nativne.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Náhrada FL pluginu Newtone

Příspěvek od kexik » 12 dub 2012 09:37

pri tom polyfonickom rozklade, ani nie tak novy melodyne, ale ide o to ktoru verziu... nove to vedia vsetky ale aj ta stara to vedela, pokial to bola ta najvyssia standalone verzia

inak ako pise brooklyn, treba pouzit menu, help a sedliacky rozum. melodyne urcite vie urobit co potrebujes.

EMKU
Příspěvky: 39
Registrován: 04 pro 2011 05:17

Re: Náhrada FL pluginu Newtone

Příspěvek od EMKU » 12 dub 2012 13:01

Super. Díky. Zkusim nato nějak přijít. Taky mi přišlo divný, že by to Melodyne nezvládnul. Každopádně zkusim mrknout na nějaký videa a tak.

Odpovědět