natrackovat CD
natrackovat CD
Poradte nejaky jednoduchy (free) programek v kterym natrackuju CD. Mam tady asi hodinove DJ demo ve stope v Cubasi. Diky
atrei: nejlepsi je napsat si vlastni cue sheet
nero je hrozne neohrabany a navic uz se mi s nim stalo, ze posledni dva tracky zustaly "slepeny" asi moje chyba v konfiguraci, ale taky chyba nera v neprehlednosti
manual cue sheet rulezzz, navic si v nem rovnou napises i nazvy tracku (coz samo v neru muzes taky, ale zase tak nejak divne imho)
jestli chces poslu ti svuj cue sheet, kterej staci jen zeditovat v notepadu
tom thak: a co ty clipy mezi trackama - navic je to zbytecna a zdlouhava prace

manual cue sheet rulezzz, navic si v nem rovnou napises i nazvy tracku (coz samo v neru muzes taky, ale zase tak nejak divne imho)

Cozebiscuit píše:atrei: nejlepsi je napsat si vlastni cue sheetnero je hrozne neohrabany a navic uz se mi s nim stalo, ze posledni dva tracky zustaly "slepeny" asi moje chyba v konfiguraci, ale taky chyba nera v neprehlednosti

tom thak: co to je za blbost. rozdelujes kontinualni wavku, to znamena, ze zadna sikovnost ti nepomuze. jakmile do toho jednou strihnes, je to v prde*i
vyrovnani hlasitosti dela schopnej dj pri mixu (to atrei je) a maly doladeni urovni, je-li treba se stejne musi delat v nerozstrihanym wavu.
a nerikej mi o delani nejakejch kratouckejch fadeoutu a fadeinu zabranujicich clipum mezi trackama pri poslechu hotovyho cd. taky nevim cemu rikas premastering. pre mastering je priprava pred masterovanim a jestli chces to cd palit, tak by to mel bejt teda uz nejakej mastering
proste mluvis o nesmyslny a zdlouhavy praci s wavem, na kterej se nemusi vubec sahnout, teda krome toho masteringu, ale na to se nikdo neptal.
vyrovnani hlasitosti dela schopnej dj pri mixu (to atrei je) a maly doladeni urovni, je-li treba se stejne musi delat v nerozstrihanym wavu.
a nerikej mi o delani nejakejch kratouckejch fadeoutu a fadeinu zabranujicich clipum mezi trackama pri poslechu hotovyho cd. taky nevim cemu rikas premastering. pre mastering je priprava pred masterovanim a jestli chces to cd palit, tak by to mel bejt teda uz nejakej mastering

proste mluvis o nesmyslny a zdlouhavy praci s wavem, na kterej se nemusi vubec sahnout, teda krome toho masteringu, ale na to se nikdo neptal.
ja teda nevim, ale pripada mi panove, ze jste nikdy nezkouseli strihat stereo hotovou skladbu na nule. ony ty kanaly jsou vetsinou fazove posunuty a neni to takova prdel. verte mi mam s tim praxi a tou jsem dosel k nejlepsimu postupu. nejakej patek uz micham a mixy si obcas nahravam a palim 
jo a potom ta nula je dost relativni pojem i v pripade ze L a R jsou ve fazi, zkuste pouzit poradne obe (horizontalni i vertikalni) lupy v audio editoru a uvidite, ze tam kde je vetsinou ta nula, tak tam velmi casto nemuzete strihnout protoze dalsi sampl zacina o kousek dal nebo bliz...

jo a potom ta nula je dost relativni pojem i v pripade ze L a R jsou ve fazi, zkuste pouzit poradne obe (horizontalni i vertikalni) lupy v audio editoru a uvidite, ze tam kde je vetsinou ta nula, tak tam velmi casto nemuzete strihnout protoze dalsi sampl zacina o kousek dal nebo bliz...