Nejlepší VST pluginy?
-
aum generator
kexik: 192 je overkill a zataz jak svina, ked zoberies do uvahy ze kopec pluginom interne ajtak oversampluje. 96 musi stacit. to aj s nie moc strmym filtrom zvladas odfiltrovat vsetko co ti aliasingom vznikne (uz pri 96 sa ti to k 20 KHz ani nepriblizi).kexik píše:jednoduche projekty kde zalezi na kvalite zvuku sa oplati miesat na 192kHz a na master narvat downsampling plugin (ak to nezvlada zvukovka). tym sa aliasing dost vyznamne zlikviduje. ja tak robim aspon mastering. samozrejme ze sa ukaze ze mnohe pluginy taku samplovacku nepodporuju ;)
podla mna sa viac oplati pouzivat kvalitne pluginy, ktore oversampluju iba tam kde je treba, pripadne pouzivaju elegantnejsie antialias triky.
jihad on riaa & soza.
dendy : pri Poco neviem ci je tabulka vytazenia ..
pri uad : http://www.uaudio.com/products/uad/xpander/specs.html
pri uad : http://www.uaudio.com/products/uad/xpander/specs.html
-
helpmerobot
Ozone te nejdriv ocaruje, jak ma vsechno v jednom a hraje zazracne a po case zjistis, ze to vsechno ma trochu chybicky. Saturace zrni a praska a dela divny veci s peakama, compressor a limiter zerou transienty, stereo imager dela diru uprostred a divny fazovy posuny a hlavne prechodovy filtry pasem delaj docela bordel. Skoda, ze to neni dotazeny, nebyl by to spatnej nastroj.
-
helpmerobot
já mám z nomad fatory blue tubes rád jeden plugin na low pass a hi pass, úplně mi to vyhovuje...jenže jsem časem vypozoroval, že jak mám třeba 3 a víc těch pluginů, po čase mi to nějak sežere celý výpočetní výkon a track se začne nehorázně sekat...potom mi pomohlo jedině odstranění všech (nestačí odebrat jeden, dva, nic se nezmění) blue tubes pluginů z tracku...fakt divné, nevím, jestli to dělá i jinde, ale ve FL Studio mi to dělá...jinak dobrá věc, ale díky tomuhle už to ani moc nechci používat...
Ozone 3 mám rád a používám ho...má chybky, ale než se sr*t s 10ti oddělenýma pluginama a nějak je štelovat, prostě to zkousnu, je to pohodlné na ovládání, prostě klik cvak hotovo...
Ozone 3 mám rád a používám ho...má chybky, ale než se sr*t s 10ti oddělenýma pluginama a nějak je štelovat, prostě to zkousnu, je to pohodlné na ovládání, prostě klik cvak hotovo...
helpmerobot: ....................... a nechceš se nejdřív poohlédnout do zdější téma "free plugins" - myslím, že tam najdeš spoustu zajímavej věcí např. Pushtec, kjaerhus atak 
Jinak ale.................
my favorties jsou
Sonalksis SV-315, Waves API 2500 a RComp, UA 1176LN
Waves L2, Massey L2007, PSP Xenon
URS N-Series, Waves V-EQ4 a Q-10 a UA Pultec
Altiverb, Waves R-Verb, PSP Nitro, SoundToys Bundle
toť asi vše
M
Jinak ale.................
Sonalksis SV-315, Waves API 2500 a RComp, UA 1176LN
Waves L2, Massey L2007, PSP Xenon
URS N-Series, Waves V-EQ4 a Q-10 a UA Pultec
Altiverb, Waves R-Verb, PSP Nitro, SoundToys Bundle
toť asi vše
M
T-RacksJindy2 píše:dendy: a copak máš jiného na postup "klik cvak hotovo"?je ještě něco takového all-in-one jako ozone? asi ne co...
http://www.t-racks.com/Main.html?prod_TR_Plug
Naposledy upravil(a) BS dne 26 čer 2008 17:18, celkem upraveno 1 x.