Merlin píše:Synth: Z tve filozofie mi beha mraz po zadech, ale musim sam priznat, ze pokrok se proste zastavit neda a SW je budoucnost. A obavam se, ze i moje
synth: sorry, ale zaujimalo by ma co je to za pakaren povedat aky zvuk ma nejaky engine
ja mam hodne tenke usi ale na "engine" si teda netrufam
reaktor je podla mna zvukovo VELMI fajn, problem je stavat si vlastne ansamble. preberat cudzie je hlupost, to sa spozna a pozna. okrem toho co som nasiel, tak su to hodne cajove veci v pomere k tomu co reaktor dokaze...
jojo, pokud pouzivas reaktor, tak potrebujes času jak marasu... ale zvuk se zněho dá vytáhnout fakt superspecial
na co jsem zapoměl - nemůžu si fakt pomoct, ale výborná vecicka je Cycling'74 Pluggo, ono se to nezdá, zpočátku jsem si říkal co to je za shit, díky dizajnu, který je fakt obyc, ale ty synthy mají takový osobitý zvuk, hodně odlišný od průměrných vstcek, odvazuju se říct semianalogový, a ty efekty z toho balíku jsou taky fpoho
Reaktor je vpoho . - ENS jako Viering ,Akord ,Metaphysical function a jim podobne nikde jinde nenajdes . Ale skladat vlastni ENS tak na to opravdu neni cas !!! A zvuk ma na SW synth uplne Luxusni (Photone) .
Vcera sem si stahl Bass line Pro a muj prvni dojem je SUPEEEEER .
Jo jeste tu nepadl VAZ Modular 3 ?
kexik píše:synth: sorry, ale zaujimalo by ma co je to za pakaren povedat aky zvuk ma nejaky engine
ja mam hodne tenke usi ale na "engine" si teda netrufam
reaktor je podla mna zvukovo VELMI fajn, problem je stavat si vlastne ansamble. preberat cudzie je hlupost, to sa spozna a pozna. okrem toho co som nasiel, tak su to hodne cajove veci v pomere k tomu co reaktor dokaze...
Cekal jsem kdo se ozve Receno dost do hloubky ...preskocil jsem par pater smerem dolu ale v konecnem dusledku mi ten zvuk moc neznel ....v zadnem pripade to neni zaujatost ....testoval jsem to jako VST - a myslim ze ta synteza -ee a je to slusny zrout CPU
U REaktoru preci nemusis stravit more casu.existuji pro nej pres 8giga ruznejch instrumentu,sampleru,synths atd. ,u nich muzes vyuzivat presety jako u normalnich vsti,nebo se nechat ovlivnit fce. Randomize a kdyz ani to nestaci tak se muzes kouknout na strukturu kazdeho ensemblu a tu ruzne predratovat ,k synthu napr.pripojit seqencer atd.atd.