Nemáte tip na VST banja?
Nemáte tip na VST banja?
Uznávám, že je to trochu hardcore,ale potřebuju zkusit jen tak nahrubo, jak by zněl zvuk banja do jedný skladby (zkouším ze srandy udělat country remix jedný elektronický kapele), ale jelikož banjem nevládnu (na finální verzi bych snad ukecal nějakýho hráče), chtěl bych to zkusit "nafejkovat" pro představu aspoň nějakym VSTčkem, nemáte nějaké doporučení? Nepředpokládám, že by se mi podařilo dostat z kytary přibližný zvuk banja...nebo pokud víte, jak na to, budu rád...díky za každou radu
.

A furt to komprimuju, a furt je to zkreslený....aneb P.P. (žádný "doktor", ale "poučený posluchač")
-
Re: Nemáte tip na VST banja?
Musí to bejt VST? Nebylo by lepší nasamplovaný třeba pro kontakt?. Jednou sem měl v jedný skladbě použitý VST který se jmenovalo PLIG myslim. Je to vlastně syntík, ale emuluje strunné nástroje. Je sice takový nepřehledný a nelogický, ale nezní vůbec špatně. Samozřejmě to dá práci na tom udělat zvuk, kterej zní aspoň trochu reálně, ale na to že je to free, tak myslim dobrý.
na sf2midi.com najdes soundfont banja
Banjo.SF2 3.1MB user: dench
stiahnutelne zadara, po registracii... netusim aka to je kvalita ale na nejake skicovanie to stacit asi bude
Banjo.SF2 3.1MB user: dench
stiahnutelne zadara, po registracii... netusim aka to je kvalita ale na nejake skicovanie to stacit asi bude
Skvělý, pánové, děkuju moc! S Kontaktem se zatím moc nekamarádim, ale vypadá to, že je na čase začít 
Akorát teda z toho Soundfonts mi to nechce ani po registraci stahovat, pořád řve, že "You are already downloading any file." Ale tak uvidíme, zkusim to i z jinýho počítače a snad se něčemu doberu...

Akorát teda z toho Soundfonts mi to nechce ani po registraci stahovat, pořád řve, že "You are already downloading any file." Ale tak uvidíme, zkusim to i z jinýho počítače a snad se něčemu doberu...
A furt to komprimuju, a furt je to zkreslený....aneb P.P. (žádný "doktor", ale "poučený posluchač")