Neve 88RS a LA-3A na UAD-1

Ostatní audio software, obecná diskuse

ECSON WALDES
Profesionál

Příspěvek od ECSON WALDES »

Krasny kousky!

Prekvapilo mne ze modelujou zrovna channel strip z posledniho digitalne rizenyho analog pultu 88RS, kterej patri k absolutne nejcistejsim / nejneutralnejsim ze vsech dosud vyrobenejch Neve pultu. Na druhou stranu 1073 je uz klonovana at uz digitalne ci analogove opravdu vic nez dost. Na prvni dojem UAD 88RS pusobi jako dobra alternativa k SSL Duende / Waves SSL. Moc hezky, lakave vypadajici plugin, sem zvedavej:) !

Neve 88RS
Obrázek

.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

hezky

matucha

Příspěvek od matucha »

no konzole je to pekna... a ma dost kanalu ;-) to UAD tolik nezvladne... a zminky o novy karte nejsou ani v naznacich... softu uz maj na to spoustu, ale co naplat, kdyz ta vec uz je nekolik let vlastne zastarale nevykonna pokud clovek nema tech karet rovnou 4... a kdo by chtel kupovat dalsi 3 kusy zastaraly technologie?

macceba

Příspěvek od macceba »

V té naší kotlině mezi Krkonošema a Beskydama je každej rád, že ušetří aspoň na jednu......třeba já šetřím......šetřím.....šetřím......šetřím....... :cry:

matucha

Příspěvek od matucha »

Tak jedna je za 10k... ne jako v dobe kdy jsem ji kupoval ja za 40k ;(... a i kdyz jsem do dalsich pluginu nacpal taky pekny penize, tak toho vubec nelituju, ta vec funguje furt skvele a pluginy nemaj obdoby nativne. Ale o to vic me stve, kdyz jich muzu pouzit jenom relativne malo... o co vic to stve, kdyz za ne clovek zaplatil a nemuze je pouzivat vsechny naraz ;-)

macceba

Příspěvek od macceba »

Já se už delší dobu olizuju nad FlexiPackem .....18kv za kartu a 500$ voucher.......no vždy mi do toho něco vlezlo s větší prioritou.....jinak já většinu ani neznám, jen sem zkoušel dema na TDM a to byli Pultec, Cambridge, 1176, LA-2A a všechny byli super....za ten flexipack by byli tři z nich :D

ADDyS

Příspěvek od ADDyS »

no nejlepsi na tom je ze nektere pluginy sezerou celou kartu:)
me ani posledni dobou ty nove pluginy ani nijak nezajimaj... ale na LA-3A mrknu a poslechnu:)

syncro

Příspěvek od syncro »

Já tak nějak pořád čekám, že když takhle masivně vyvíjejí další a další pluginy, tak to snad nepohřbí neschopností pokročit dál s hw... Klidně bych si nějakou výrazně výkonnější variantu koupil znovu. Ty pluginy za to stojí a neznám za ně nativní substituty (pravda ale je, že mě "testování" nových pluginů nějak nezajímá).

Saša
GunJah Records
Bandcamp | Spotify | YouTube | Mixcloud | Soundcloud

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

mne sa zda super , ze staci dokupovat karty za par korun a zvysovat vykon ..

a ten novy NEVE je celkom setrny k cpu .. mono 13, stereo 11 .. to sa da .. neve EQ zeru omnoho viac ..

Profesionál

Pytkin píše:mne sa zda super , ze staci dokupovat karty za par korun a zvysovat vykon ..

a ten novy NEVE je celkom setrny k cpu .. mono 13, stereo 11 .. to sa da .. neve EQ zeru omnoho viac ..
cena je relativni, ale minimalne bych se mracil kvuli tomu, ze se neda koupit karta bez pluginu.

matucha

Příspěvek od matucha »

no vzhledem k tomu ze za par dni bude mozny koupit Q6600 za 8000,- tak mi teda cena 1xUAD pride trochu moc, porovnam-li vykon toho ctyrjadra s tim co nabizi UAD... v mym soucasnym pocitaci mam pocit, ze ta P4@2.26GHz ma tak stejnej vykon jako uad a tak je to docela fer. Ale kolikrat ze je to Q6600 rychlejsi nez pomalej northwood? To se pak dostavame k dost velky disproporci.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

brooklyn : jak neda ? ved project pack je bez pluginov .. prave to je super , ze uz nemusis platit za pluginy ..

prave UAD to ma dobre spravene .. mozes pouzivat dokonca karty v roznych pocitacoch a vsade to ide .. to u PowerCore nejde .. A dokonca TC M6000 , pytal som sa , ked si kupim novy frame .. o nie .. opat kupit nove licencie do dalsieho frame ..

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

matucha : mne sa zda ta cena za UAD celkom fer ..

inak ked pozeram konferenciu nuendo.com , tam ma kazdy druhy 4xUAD + par POWERCORov ..

Profesionál

Pytkin píše:brooklyn : jak neda ? ved project pack je bez pluginov ..
ne, alespon podle webu UAD.

Odpovědět