Neve 88RS a LA-3A na UAD-1

Ostatní audio software, obecná diskuse

Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Příspěvek od ECSON WALDES » 22 čer 2007 00:25

Krasny kousky!

Prekvapilo mne ze modelujou zrovna channel strip z posledniho digitalne rizenyho analog pultu 88RS, kterej patri k absolutne nejcistejsim / nejneutralnejsim ze vsech dosud vyrobenejch Neve pultu. Na druhou stranu 1073 je uz klonovana at uz digitalne ci analogove opravdu vic nez dost. Na prvni dojem UAD 88RS pusobi jako dobra alternativa k SSL Duende / Waves SSL. Moc hezky, lakave vypadajici plugin, sem zvedavej:) !


Neve 88RS
Obrázek

.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 22 čer 2007 02:15

hezky

matucha
Příspěvky: 5058
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 22 čer 2007 10:30

no konzole je to pekna... a ma dost kanalu ;-) to UAD tolik nezvladne... a zminky o novy karte nejsou ani v naznacich... softu uz maj na to spoustu, ale co naplat, kdyz ta vec uz je nekolik let vlastne zastarale nevykonna pokud clovek nema tech karet rovnou 4... a kdo by chtel kupovat dalsi 3 kusy zastaraly technologie?

Uživatelský avatar
macceba
Příspěvky: 251
Registrován: 26 led 2006 11:18

Příspěvek od macceba » 22 čer 2007 10:37

V té naší kotlině mezi Krkonošema a Beskydama je každej rád, že ušetří aspoň na jednu......třeba já šetřím......šetřím.....šetřím......šetřím....... :cry:

matucha
Příspěvky: 5058
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 22 čer 2007 10:47

Tak jedna je za 10k... ne jako v dobe kdy jsem ji kupoval ja za 40k ;(... a i kdyz jsem do dalsich pluginu nacpal taky pekny penize, tak toho vubec nelituju, ta vec funguje furt skvele a pluginy nemaj obdoby nativne. Ale o to vic me stve, kdyz jich muzu pouzit jenom relativne malo... o co vic to stve, kdyz za ne clovek zaplatil a nemuze je pouzivat vsechny naraz ;-)

Uživatelský avatar
macceba
Příspěvky: 251
Registrován: 26 led 2006 11:18

Příspěvek od macceba » 22 čer 2007 11:04

Já se už delší dobu olizuju nad FlexiPackem .....18kv za kartu a 500$ voucher.......no vždy mi do toho něco vlezlo s větší prioritou.....jinak já většinu ani neznám, jen sem zkoušel dema na TDM a to byli Pultec, Cambridge, 1176, LA-2A a všechny byli super....za ten flexipack by byli tři z nich :D

Uživatelský avatar
ADDyS
Příspěvky: 269
Registrován: 21 čer 2002 09:15

Příspěvek od ADDyS » 22 čer 2007 11:21

no nejlepsi na tom je ze nektere pluginy sezerou celou kartu:)
me ani posledni dobou ty nove pluginy ani nijak nezajimaj... ale na LA-3A mrknu a poslechnu:)

Uživatelský avatar
syncro
Příspěvky: 1148
Registrován: 09 čer 2002 11:30

Příspěvek od syncro » 22 čer 2007 12:09

Já tak nějak pořád čekám, že když takhle masivně vyvíjejí další a další pluginy, tak to snad nepohřbí neschopností pokročit dál s hw... Klidně bych si nějakou výrazně výkonnější variantu koupil znovu. Ty pluginy za to stojí a neznám za ně nativní substituty (pravda ale je, že mě "testování" nových pluginů nějak nezajímá).

Saša

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 22 čer 2007 15:07

mne sa zda super , ze staci dokupovat karty za par korun a zvysovat vykon ..

a ten novy NEVE je celkom setrny k cpu .. mono 13, stereo 11 .. to sa da .. neve EQ zeru omnoho viac ..

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 22 čer 2007 16:34

Pytkin píše:mne sa zda super , ze staci dokupovat karty za par korun a zvysovat vykon ..

a ten novy NEVE je celkom setrny k cpu .. mono 13, stereo 11 .. to sa da .. neve EQ zeru omnoho viac ..
cena je relativni, ale minimalne bych se mracil kvuli tomu, ze se neda koupit karta bez pluginu.

matucha
Příspěvky: 5058
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 22 čer 2007 16:45

no vzhledem k tomu ze za par dni bude mozny koupit Q6600 za 8000,- tak mi teda cena 1xUAD pride trochu moc, porovnam-li vykon toho ctyrjadra s tim co nabizi UAD... v mym soucasnym pocitaci mam pocit, ze ta P4@2.26GHz ma tak stejnej vykon jako uad a tak je to docela fer. Ale kolikrat ze je to Q6600 rychlejsi nez pomalej northwood? To se pak dostavame k dost velky disproporci.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 22 čer 2007 23:09

brooklyn : jak neda ? ved project pack je bez pluginov .. prave to je super , ze uz nemusis platit za pluginy ..

prave UAD to ma dobre spravene .. mozes pouzivat dokonca karty v roznych pocitacoch a vsade to ide .. to u PowerCore nejde .. A dokonca TC M6000 , pytal som sa , ked si kupim novy frame .. o nie .. opat kupit nove licencie do dalsieho frame ..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 22 čer 2007 23:14

matucha : mne sa zda ta cena za UAD celkom fer ..

inak ked pozeram konferenciu nuendo.com , tam ma kazdy druhy 4xUAD + par POWERCORov ..

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 22 čer 2007 23:50

Pytkin píše:brooklyn : jak neda ? ved project pack je bez pluginov ..
ne, alespon podle webu UAD.

Odpovědět