Neve 88RS a LA-3A na UAD-1
- ECSON WALDES
- Profesionál
Krasny kousky!
Prekvapilo mne ze modelujou zrovna channel strip z posledniho digitalne rizenyho analog pultu 88RS, kterej patri k absolutne nejcistejsim / nejneutralnejsim ze vsech dosud vyrobenejch Neve pultu. Na druhou stranu 1073 je uz klonovana at uz digitalne ci analogove opravdu vic nez dost. Na prvni dojem UAD 88RS pusobi jako dobra alternativa k SSL Duende / Waves SSL. Moc hezky, lakave vypadajici plugin, sem zvedavej:) !
Neve 88RS
.
Prekvapilo mne ze modelujou zrovna channel strip z posledniho digitalne rizenyho analog pultu 88RS, kterej patri k absolutne nejcistejsim / nejneutralnejsim ze vsech dosud vyrobenejch Neve pultu. Na druhou stranu 1073 je uz klonovana at uz digitalne ci analogove opravdu vic nez dost. Na prvni dojem UAD 88RS pusobi jako dobra alternativa k SSL Duende / Waves SSL. Moc hezky, lakave vypadajici plugin, sem zvedavej:) !
Neve 88RS
.
-
- Profesionál
no konzole je to pekna... a ma dost kanalu to UAD tolik nezvladne... a zminky o novy karte nejsou ani v naznacich... softu uz maj na to spoustu, ale co naplat, kdyz ta vec uz je nekolik let vlastne zastarale nevykonna pokud clovek nema tech karet rovnou 4... a kdo by chtel kupovat dalsi 3 kusy zastaraly technologie?
Tak jedna je za 10k... ne jako v dobe kdy jsem ji kupoval ja za 40k ;(... a i kdyz jsem do dalsich pluginu nacpal taky pekny penize, tak toho vubec nelituju, ta vec funguje furt skvele a pluginy nemaj obdoby nativne. Ale o to vic me stve, kdyz jich muzu pouzit jenom relativne malo... o co vic to stve, kdyz za ne clovek zaplatil a nemuze je pouzivat vsechny naraz
Já tak nějak pořád čekám, že když takhle masivně vyvíjejí další a další pluginy, tak to snad nepohřbí neschopností pokročit dál s hw... Klidně bych si nějakou výrazně výkonnější variantu koupil znovu. Ty pluginy za to stojí a neznám za ně nativní substituty (pravda ale je, že mě "testování" nových pluginů nějak nezajímá).
Saša
Saša
-
- Profesionál
no vzhledem k tomu ze za par dni bude mozny koupit Q6600 za 8000,- tak mi teda cena 1xUAD pride trochu moc, porovnam-li vykon toho ctyrjadra s tim co nabizi UAD... v mym soucasnym pocitaci mam pocit, ze ta P4@2.26GHz ma tak stejnej vykon jako uad a tak je to docela fer. Ale kolikrat ze je to Q6600 rychlejsi nez pomalej northwood? To se pak dostavame k dost velky disproporci.
brooklyn : jak neda ? ved project pack je bez pluginov .. prave to je super , ze uz nemusis platit za pluginy ..
prave UAD to ma dobre spravene .. mozes pouzivat dokonca karty v roznych pocitacoch a vsade to ide .. to u PowerCore nejde .. A dokonca TC M6000 , pytal som sa , ked si kupim novy frame .. o nie .. opat kupit nove licencie do dalsieho frame ..
prave UAD to ma dobre spravene .. mozes pouzivat dokonca karty v roznych pocitacoch a vsade to ide .. to u PowerCore nejde .. A dokonca TC M6000 , pytal som sa , ked si kupim novy frame .. o nie .. opat kupit nove licencie do dalsieho frame ..
-
- Profesionál