NI soft-licence

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Dreamgate
Příspěvky: 216
Registrován: 03 kvě 2007 12:08

NI soft-licence

Příspěvek od Dreamgate » 25 bře 2010 09:53

Jak jsem se dočetl u Native Intruments,je možné mít jejich soft nainstalovaný maximálně na dvou pc.Doteď jsem měl jejich soft nainstalovaný na ntb,ale plánuji koupit stolní pc.A napadá mě,co když mi časem klekne?To budu mít smůlu s další instalací?Nebo můžu na jednom kompu soft odinstalovat,dát vědět NI a pak udělat v klidu další instalaci?Dal jsem teď dost peněz za Komplete 6+další zvuky,tak mě to trochu straší.
Ten noťas v podstatě zatím všechno docela dobře táhne,ale jelikož mi ho žena v poslední době začíná okupovat a trochu se o něj pereme,tak jsem začal uvažovat o stolním,čistě na hudbu.
Ale jestli po naistalování na ten stolní,už nebudu mít časem možnost další instalace,tak raději koupím ženě jiný ntb a pojedu na tom dosavadním :wink:
Je nějaká možnost s těma instalacema?

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: NI soft-licence

Příspěvek od biscuit » 25 bře 2010 10:02

funguje to tak, ze ten pocitac, kterej vyradis z provozu, tak taky vyradis z registrace a uvolni se ti registrace na dalsi ;)

Dreamgate
Příspěvky: 216
Registrován: 03 kvě 2007 12:08

Re: NI soft-licence

Příspěvek od Dreamgate » 25 bře 2010 10:12

:D fakt?Tak to je super!Takže bude stačit čistě odinstalace?

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: NI soft-licence

Příspěvek od biscuit » 25 bře 2010 11:04

ja tohle zatim resil jen u traktoru. pc id je zapsany v registracnich polozkach na webu a to id se tam odtud musi smazat.. uz si to moc nepamatuju, je to nejakej patek zpatky, ale myslim, ze jsem to udelal sam, bez pomoci ni

Dreamgate
Příspěvky: 216
Registrován: 03 kvě 2007 12:08

Re: NI soft-licence

Příspěvek od Dreamgate » 25 bře 2010 11:42

No tak to jsem zvědavý,jak to pad dopadne :roll: Každopádně díky :)

Uživatelský avatar
Tom Šen
Příspěvky: 265
Registrován: 14 dub 2004 10:13

Re: NI soft-licence

Příspěvek od Tom Šen » 25 bře 2010 11:55

ahoj nedávno jsme to dělali a fungovalo vše v pohodě - zrušil jsem to na jejich webu - svém účtu - a nainstaloval na druhém pc úplně v pohodě. tom

Odpovědět