NI Traktor DJS 3

Ostatní audio software, obecná diskuse
daveallen
Příspěvky: 8
Registrován: 07 led 2005 13:52

Příspěvek od daveallen » 09 pro 2005 14:46

dendy píše: hw narocnost narastla a to tak ze dost.. s 2.5 hravam bezne na akciach (notebook athlon xp2400+, zvuk maya 44 usb, control od uliho BCR2000)
a slape v pohode... s 3.0 zatazuje CPU citelne viac.. az tak ze po cca 20 minutach prace sa mi zacne extremne hriat notebook co robi len ked zataz cpu je dlhodobo okolo 80% a viac...

k efektom - preco preboha z filtra odstranili rezonanciu ???? to som nepochopil.. asi preto ze pri vyssej rezonancii bolo pocut ze je uplne nanic spraveny...

kazdopadne ostavam pri 2.5, neni dovod prechadzat k 3.0 ...
no na moji historicky pIII 1,2/256 mb ram neleze cpu zatez pres 50% (timestretching stredni kvalita (stejne ho moc nepouzivam, vetsinou je vypnutej) + 4 hrajici decky + na vsech zapnuty nejaky efekt)
nebrzdi to neco ve vidlich? na tohle mam spesl konfiguraci s povypinanejma vsema sluzbama atd...

DJDave
Příspěvky: 382
Registrován: 31 kvě 2005 17:48

Re: NI Traktor DJS 3

Příspěvek od DJDave » 27 kvě 2009 14:29

Zdravím po delší době.


nějak jsem si zase po době začal hrát s Traktorem a dělá mi trošku chybu.


Když tam importuju track a vim o něm, že má třeba BPM 135, Traktor mi napíše 80BPM. Dá se to nějak přemáznout?
Aniž bych to nějak používal, ale hlavně to je i slyšet, že to blbě vypisuje BPM.


Setkal jste se s tím někdo?

Že by jenom verzí? Nebo se Traktor taky občas sekne? lae spíš kurva sekne.

David
....:::: DJ Dave ::::....

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: NI Traktor DJS 3

Příspěvek od biscuit » 28 kvě 2009 16:02

dave: zaklad prace s traktorem je pro me locknuti bpm a grid(u) k tracku. je treba nastavit si a locknout grid na prvni beat a pak nechat traktor urcit (algoritmus na urceni bpm, kterym traktor disponuje, je velmi velmi presnej u rovnyho beatu - vetsinou neni treba ho opravovat), nebo sam vepsat, spravne bpm do patricneho chlivecku. dulezity je, aby presnost bpm byla 100% a mrizka zamcena. pak se z traktora stava killer ;)

jak zjistuju, tak minimalne 50% lidi co jsem videl s traktorem neco delat, ho umi ovladat tak max. ze 30ti%...

DJDave
Příspěvky: 382
Registrován: 31 kvě 2005 17:48

Re: NI Traktor DJS 3

Příspěvek od DJDave » 29 kvě 2009 11:21

biscuit píše:dave: zaklad prace s traktorem je pro me locknuti bpm a grid(u) k tracku. je treba nastavit si a locknout grid na prvni beat a pak nechat traktor urcit (algoritmus na urceni bpm, kterym traktor disponuje, je velmi velmi presnej u rovnyho beatu - vetsinou neni treba ho opravovat), nebo sam vepsat, spravne bpm do patricneho chlivecku. dulezity je, aby presnost bpm byla 100% a mrizka zamcena. pak se z traktora stava killer ;)

jak zjistuju, tak minimalne 50% lidi co jsem videl s traktorem neco delat, ho umi ovladat tak max. ze 30ti%...
Dík za příspěvek a odpověď.

No já Traktor normálně ani moc nepoužívám, jenom když potřebuju něco v rychlosti nahrát. No dneska se na to podívám.

Díky.

David
....:::: DJ Dave ::::....

DJDave
Příspěvky: 382
Registrován: 31 kvě 2005 17:48

Re: NI Traktor DJS 3

Příspěvek od DJDave » 31 kvě 2009 21:27

biscuit píše:dave: zaklad prace s traktorem je pro me locknuti bpm a grid(u) k tracku. je treba nastavit si a locknout grid na prvni beat a pak nechat traktor urcit (algoritmus na urceni bpm, kterym traktor disponuje, je velmi velmi presnej u rovnyho beatu - vetsinou neni treba ho opravovat), nebo sam vepsat, spravne bpm do patricneho chlivecku. dulezity je, aby presnost bpm byla 100% a mrizka zamcena. pak se z traktora stava killer ;)

jak zjistuju, tak minimalne 50% lidi co jsem videl s traktorem neco delat, ho umi ovladat tak max. ze 30ti%...

Tak, ted to zkousim, nastavit grid a prvni beat snad zvladam, Pomoci grafu a tlacitka snap, to dam na prvni dobu, ale jak to locknu?
....:::: DJ Dave ::::....

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: NI Traktor DJS 3

Příspěvek od biscuit » 02 čer 2009 16:29

je to na delsi vysvetlovani a navic ted nemam traktora u sebe, ale zkus nejaky videa tutorialy na youtube, myslim, ze to tam musi bejt ;) kdybys nepochodil napis jeste.. jinak je to samozrejme i v manualu :-D

DJDave
Příspěvky: 382
Registrován: 31 kvě 2005 17:48

Re: NI Traktor DJS 3

Příspěvek od DJDave » 02 čer 2009 22:31

biscuit píše:je to na delsi vysvetlovani a navic ted nemam traktora u sebe, ale zkus nejaky videa tutorialy na youtube, myslim, ze to tam musi bejt ;) kdybys nepochodil napis jeste.. jinak je to samozrejme i v manualu :-D

Tak se mi ted s pomoci manualu povedlo nastavit ten grid, a najit, kde se to nastavuje. Jenom kdyz vim, ze nastavim fakt prvni beat, tak mi prijde, ze to pres sync pak fakt rozhodim. Ted mi to prijde strasne slozity, jsem totiz zvyklej na cdj 800/1000. Tak to bude tim.

Neni nejakej strucnej ceskej navod? Budu asi zkouset mix - omyl - mix - omyl.


Diky.
....:::: DJ Dave ::::....

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: NI Traktor DJS 3

Příspěvek od biscuit » 03 čer 2009 11:09

asi porad neco delas spatne, je to strasne jednoduchy a srovnavat to s cdj je nesmysl... na cdplayerech srovnavas tempo, ale tady se nic takovyho nedela - od toho se nastavuje ta mrizka... udelam nejaky screenshoty a vysvetlivky, kdyz bude cas..

Odpovědět