NI Traktor DJS 3

Ostatní audio software, obecná diskuse
Uživatelský avatar
eGen
Příspěvky: 336
Registrován: 05 čer 2002 10:00

NI Traktor DJS 3

Příspěvek od eGen »

Hura !
KOnecne vic nez dva decky (4). FX, poradny mixer a volitelny GUI

Obrázek

Uživatelský avatar
dysmusax
Příspěvky: 73
Registrován: 02 led 2003 18:11

Příspěvek od dysmusax »

Dá se k tomu sehnat i nějakej special hw mix nebo se dá použít jakejkoliv dj mix?
https://www.youtube.com/dysmusax
Music washes away from the soul the dust of everyday life

DJDave
Příspěvky: 383
Registrován: 31 kvě 2005 17:48

Příspěvek od DJDave »

No treba evolution prsto sem si s tim jednou hral uc33??Pres ten to slo...
Vsechny snad nejdou jenom midi kontrolery....
....:::: DJ Dave ::::....

Uživatelský avatar
eGen
Příspěvky: 336
Registrován: 05 čer 2002 10:00

Příspěvek od eGen »

Cokoliv s MIDI CC nebo FinalScratch.
Ja ovladam Traktor prophecym. Na klavesy mam nadelany tlacita a na kroutici potaky pod displejem mam FILTER FX

DJDave
Příspěvky: 383
Registrován: 31 kvě 2005 17:48

Příspěvek od DJDave »

To egen:Jojo.Taky sem si to jednou nastavil na mk461!!!!
je to docela hracka ale jako s pravym mixakem si s tim tolik nevyhrajes....
....:::: DJ Dave ::::....

biscuit
Příspěvky: 10329
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit »

kdo z vas zvlada vic nez dva decky??? to jsem fakt zvedavej.
ja vim auto bpm synchronizace :roll:
tak to ale nemyslim. tak kdo???

daveallen
Příspěvky: 8
Registrován: 07 led 2005 13:52

Příspěvek od daveallen »

pocatecni euforie vystridalo zklamani...
na gui se da zvyknout, ale proc spousta veci chybi?
- kde je kill pro kazdou frekvenci
- proc je pro zmenu rychlosti misto slideru zvolen knob?
- proc mi to zdemolovalo mp3 soubory zapisem nejakych pochybnych id3 tagu? (nelze vypnout)
- obcas zapomenu odkliknout slave, takze se srovnany track muze zacit rozjizdet, protoze se mezitim doladilo automaticke bpm, zvlast ze zacatku mi to davalo zabrat....
- proc uz nejde nastavit citlivost mysi pri hrabnuti do tracku?
- a proc ta miniaturizace?
Obrázek :roll:

- jinak efekty jsou super
- hw narocnost zustala podle me nastejno s 2kou (aspon jsem nepozoroval zadne vetsi naroky)
- celkova rychlost detekce a analyzy souboru se taky urcite zvysila
- 3. a 4. deck se da pekne vyuzit pro primichavani smycek - dokonce je tam featura na automaticke zaloopovani kratsich songu (nastavitelne)

no muj pohled je zatim takovy, ze kvuli par efektum, ktere se za chvili stejne oposlouchaji (napr. moje alergie na delay behem testovani ponekud vzrostla) a dvoum deckum na vic se mi asi upgrade nevyplati....

Atrei
Příspěvky: 69
Registrován: 03 zář 2003 15:09

Příspěvek od Atrei »

Tenhle soft mi nikdy neprirostl k srdci. Nejakou HW konzoli k tomu vyrabi Hercules.

biscuit
Příspěvky: 10329
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit »

daveallen píše:pocatecni euforie vystridalo zklamani...
na gui se da zvyknout, ale proc spousta veci chybi?
- kde je kill pro kazdou frekvenci
- proc je pro zmenu rychlosti misto slideru zvolen knob?
- proc mi to zdemolovalo mp3 soubory zapisem nejakych pochybnych id3 tagu? (nelze vypnout)
- obcas zapomenu odkliknout slave, takze se srovnany track muze zacit rozjizdet, protoze se mezitim doladilo automaticke bpm, zvlast ze zacatku mi to davalo zabrat....
- proc uz nejde nastavit citlivost mysi pri hrabnuti do tracku?
- a proc ta miniaturizace?
Obrázek :roll:

- jinak efekty jsou super
- hw narocnost zustala podle me nastejno s 2kou (aspon jsem nepozoroval zadne vetsi naroky)
- celkova rychlost detekce a analyzy souboru se taky urcite zvysila
- 3. a 4. deck se da pekne vyuzit pro primichavani smycek - dokonce je tam featura na automaticke zaloopovani kratsich songu (nastavitelne)

no muj pohled je zatim takovy, ze kvuli par efektum, ktere se za chvili stejne oposlouchaji (napr. moje alergie na delay behem testovani ponekud vzrostla) a dvoum deckum na vic se mi asi upgrade nevyplati....
no tak ja mam vesmes pozitivni pohled na novou verzi. zkusim ale nejdriv odpovedet na temata od davallena.
-imho kill pro jiny pasmo nez basy podle me stejne nikdo nevyuziva, nybrz to zni dost prasacky
-zmena slideru na knob je jasna - rikaji tim a ja souhlasim: je dulezitejsi misto nez potak kterej kazdej stejne ovlada pres kontroler - navic daleko dulezitejsi, alespon pro me, je fine pitch, kterej je nyni k me max. spokojenosti mozno navolit s jeste jemnejsim odstupnovani - pro me zaklad
-mp3tagy zrejme k souborum ukladaji informace traktoru (bpm apod.)
-jestli muzu doporucit, tak se na master tempo vyprdni a pouzivej tempo tracku hrajiciho ven - jestli michas dobre, tempo zustava stejne a tudiz i synchronizaci fx staci naTAPovat jen jednou
-citlivost nastaveni mysi mi taky trosku vadi, s timhle se backslide prakticky neda delat
-miniaturizace = imho prehlednost a moznost vetsiho nahledu playlistu

jinak ja ovladam traktor temer kompletne z edirolu pcr 30 a je to v pohode - a to jsem zvyklej na rodec + 2x 1200MK2 :lol:

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 14092
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Příspěvek od dendy »

daveallen píše:
- jinak efekty jsou super
- hw narocnost zustala podle me nastejno s 2kou (aspon jsem nepozoroval zadne vetsi naroky)
- celkova rychlost detekce a analyzy souboru se taky urcite zvysila
- 3. a 4. deck se da pekne vyuzit pro primichavani smycek - dokonce je tam featura na automaticke zaloopovani kratsich songu (nastavitelne)
hw narocnost narastla a to tak ze dost.. s 2.5 hravam bezne na akciach (notebook athlon xp2400+, zvuk maya 44 usb, control od uliho BCR2000)
a slape v pohode... s 3.0 zatazuje CPU citelne viac.. az tak ze po cca 20 minutach prace sa mi zacne extremne hriat notebook co robi len ked zataz cpu je dlhodobo okolo 80% a viac...

k efektom - preco preboha z filtra odstranili rezonanciu ???? to som nepochopil.. asi preto ze pri vyssej rezonancii bolo pocut ze je uplne nanic spraveny...

kazdopadne ostavam pri 2.5, neni dovod prechadzat k 3.0 ...

biscuit
Příspěvky: 10329
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit »

jsou tam emulace efektu z allen&heath mixaku. proto ty zmeny a moznost vymenejch setu korekci. me tam ta rezonance nechybi - ona se tim taky da pekne nakopnout nejaka aparatura :) nejdulezitejsi prace je pro me stejne s korekcema a misto vyjeti rezonance (ktera je pro me trosku nevyzpytatelna a nekdy taha za usi) pouzivam spis knob stredu pro zvyrazneni energie v potrebnou chvili - vetsinou pri tom jdou basy dolu.
radikalni narust spotreby vykonu jsem nepozoroval, v klidu si prehravam (kontroluju) mix na liste a delam spoustu jinejch veci a ani cuk. nijak jsem to nemeril - nebylo treba.
me na tom nejvic zklamala ta kustomizace - tu jsem cekal vetsi - jakousi modularnost a moznost uprav opravdu na telo.

Hawkens

Příspěvek od Hawkens »

Dendy to ze sa ti zacne zahrievat NTB nie je problem Traktora, ale notebooku.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 14092
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Příspěvek od dendy »

Hawkens píše:Dendy to ze sa ti zacne zahrievat NTB nie je problem Traktora, ale notebooku.
nee si nepochopil ako som to myslel.
ja netvrdim ze to ze sa mi hreje ze za to moze traktor. ja viem ze mam naprd amd procesor. ale. on sa hreje len pri dlhodobej vyssej zatazi cpu. pri 2.5 sa nehreje, pri 3.0 sa hreje a to tak ze dost, po pol hodine testovania sa mi vypol !! z toho je jasne vidiet ze 3.0 zatazuje procesor dost postatne viac ako 2.5 a to je to co u vytykam. na 2.5 mozem hrat aj 2 hodiny vkuse a nic sa nedeje - 2.5 je k cpu ovela setrnejsi...

Hawkens

Příspěvek od Hawkens »

To je jasne, novy zerie viac ako stary. Tak to zvycajne byva.

daveallen
Příspěvky: 8
Registrován: 07 led 2005 13:52

Příspěvek od daveallen »

biscuit píše: no tak ja mam vesmes pozitivni pohled na novou verzi. zkusim ale nejdriv odpovedet na temata od davallena.
-imho kill pro jiny pasmo nez basy podle me stejne nikdo nevyuziva, nybrz to zni dost prasacky
-zmena slideru na knob je jasna - rikaji tim a ja souhlasim: je dulezitejsi misto nez potak kterej kazdej stejne ovlada pres kontroler - navic daleko dulezitejsi, alespon pro me, je fine pitch, kterej je nyni k me max. spokojenosti mozno navolit s jeste jemnejsim odstupnovani - pro me zaklad
-mp3tagy zrejme k souborum ukladaji informace traktoru (bpm apod.)
-jestli muzu doporucit, tak se na master tempo vyprdni a pouzivej tempo tracku hrajiciho ven - jestli michas dobre, tempo zustava stejne a tudiz i synchronizaci fx staci naTAPovat jen jednou
-citlivost nastaveni mysi mi taky trosku vadi, s timhle se backslide prakticky neda delat
-miniaturizace = imho prehlednost a moznost vetsiho nahledu playlistu

jinak ja ovladam traktor temer kompletne z edirolu pcr 30 a je to v pohode - a to jsem zvyklej na rodec + 2x 1200MK2 :lol:
ja ovladam mys + klavesnice, docela jsem si na tyhle dva kamarady uz zvyknul :D

Odpovědět