KOnecne vic nez dva decky (4). FX, poradny mixer a volitelny GUI

no tak ja mam vesmes pozitivni pohled na novou verzi. zkusim ale nejdriv odpovedet na temata od davallena.daveallen píše:pocatecni euforie vystridalo zklamani...
na gui se da zvyknout, ale proc spousta veci chybi?
- kde je kill pro kazdou frekvenci
- proc je pro zmenu rychlosti misto slideru zvolen knob?
- proc mi to zdemolovalo mp3 soubory zapisem nejakych pochybnych id3 tagu? (nelze vypnout)
- obcas zapomenu odkliknout slave, takze se srovnany track muze zacit rozjizdet, protoze se mezitim doladilo automaticke bpm, zvlast ze zacatku mi to davalo zabrat....
- proc uz nejde nastavit citlivost mysi pri hrabnuti do tracku?
- a proc ta miniaturizace?
![]()
![]()
- jinak efekty jsou super
- hw narocnost zustala podle me nastejno s 2kou (aspon jsem nepozoroval zadne vetsi naroky)
- celkova rychlost detekce a analyzy souboru se taky urcite zvysila
- 3. a 4. deck se da pekne vyuzit pro primichavani smycek - dokonce je tam featura na automaticke zaloopovani kratsich songu (nastavitelne)
no muj pohled je zatim takovy, ze kvuli par efektum, ktere se za chvili stejne oposlouchaji (napr. moje alergie na delay behem testovani ponekud vzrostla) a dvoum deckum na vic se mi asi upgrade nevyplati....
hw narocnost narastla a to tak ze dost.. s 2.5 hravam bezne na akciach (notebook athlon xp2400+, zvuk maya 44 usb, control od uliho BCR2000)daveallen píše:
- jinak efekty jsou super
- hw narocnost zustala podle me nastejno s 2kou (aspon jsem nepozoroval zadne vetsi naroky)
- celkova rychlost detekce a analyzy souboru se taky urcite zvysila
- 3. a 4. deck se da pekne vyuzit pro primichavani smycek - dokonce je tam featura na automaticke zaloopovani kratsich songu (nastavitelne)
nee si nepochopil ako som to myslel.Hawkens píše:Dendy to ze sa ti zacne zahrievat NTB nie je problem Traktora, ale notebooku.
ja ovladam mys + klavesnice, docela jsem si na tyhle dva kamarady uz zvyknulbiscuit píše: no tak ja mam vesmes pozitivni pohled na novou verzi. zkusim ale nejdriv odpovedet na temata od davallena.
-imho kill pro jiny pasmo nez basy podle me stejne nikdo nevyuziva, nybrz to zni dost prasacky
-zmena slideru na knob je jasna - rikaji tim a ja souhlasim: je dulezitejsi misto nez potak kterej kazdej stejne ovlada pres kontroler - navic daleko dulezitejsi, alespon pro me, je fine pitch, kterej je nyni k me max. spokojenosti mozno navolit s jeste jemnejsim odstupnovani - pro me zaklad
-mp3tagy zrejme k souborum ukladaji informace traktoru (bpm apod.)
-jestli muzu doporucit, tak se na master tempo vyprdni a pouzivej tempo tracku hrajiciho ven - jestli michas dobre, tempo zustava stejne a tudiz i synchronizaci fx staci naTAPovat jen jednou
-citlivost nastaveni mysi mi taky trosku vadi, s timhle se backslide prakticky neda delat
-miniaturizace = imho prehlednost a moznost vetsiho nahledu playlistu
jinak ja ovladam traktor temer kompletne z edirolu pcr 30 a je to v pohode - a to jsem zvyklej na rodec + 2x 1200MK2