Nie je truba ako truba...

Ostatní audio software, obecná diskuse

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 03 dub 2008 22:54

skusal si wallander wivi? www.wallanderinstruments.com

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4613
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Příspěvek od Amorph » 03 dub 2008 23:05

Poshook: no pekny video, koukam, ze muj oblibenej Siedlaczek ma asi v rukavu zajimavy novinky:)

kexik: tem komornim dechum by se asi dalo obcas verit, ale ty Oh When The Saints.mp3 zni celkem srandovne:) Je to celkove takovy trochu plastovy a deravy.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 03 dub 2008 23:26

amorph: ok, ja to nevytahujem ako tromf, ale sa pytam... s mojim lemravym netom chcem usetrit zbytocne stahovanie. dobre truby su zaklad :)
ale hlavne potrebujem kruto dobre solove sago

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 03 dub 2008 23:42

V Kontaktu je hodne dobre sago. Myslim, ze Kontakt je celkove dobra investice kvuli tem akustic. nastrojum.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 03 dub 2008 23:55

kontaktie sago ma dobru farbu a tak ale da sa s nim narabat len dost staticky. nejake zlozitejsie frazovanie dopada zufalo. sampler nie je riesenie, treba nieco specialne, co kombinuje sample a modeling. isty pokus bol saxlab, ale dnes uz mojim rozmaznanym usom nestaci

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 04 dub 2008 00:27

Jses zrejme narocnejsi nez ja. Na me jednodussi melodie mi prijde super.
Musim ale priznat, ze kdyz chci po nem nejake rychlejsi pasaze s trylky, tak to ne vzdy dopadne dobre.

Treba trubka me v Kontaktu moc nezaujala.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 04 dub 2008 07:21

hej, trubka tam je agresivna chemka... daju sa pouzit len spodne tony
ono dobrych samplov saga je hodne, aj vo free soundfontoch... ale cele to je len na ako pises jednoduche veci, nejake rovne tony na ozivenie... ja mam ale par blaznivych napadov. mam tu sagistu-amatera v praci, ale je neschopny to zatial nacvicit :)

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 04 dub 2008 10:02

A jak bys to s nim spachal?
Muzes mi to popsat?
Nahravat pres mikrofony nebo nejak pres midi?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 04 dub 2008 11:12

no normalne, cez mikrofon...

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 04 dub 2008 12:48

Ja myslel, ze mas na to sago neco, jako se treba pouziva na el. kytary - krabicka, ktera prevadi hru hrace na kytaru do midi a posila ji do sekvenceru. U saga si to zarizeni dost dobre nedovedu predstavit, ale podle tve reakce jsem myslel, ze neco takoveho mas.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 04 dub 2008 13:17

fova, dychovych midikontrolerov je zopar, od yamahy, od akai... ale aj na tie potrebujes dobru plnku. s takym midikontrolerom by som si to nahral aj sam, hra sa na to podobne ako na melodiku, neni to tazke

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 04 dub 2008 14:44

Myslis tohle?

Obrázek
Yamaha BC3A

Jak se s tim pracuje?
Kam to zapojim?
Myslis, ze to ma pro me smysl, abych lepe nasimuloval dechovy nastroj, kdyz na dechy neumim hrat?
Naposledy upravil(a) fova dne 04 dub 2008 14:48, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 04 dub 2008 14:47

Tak do tohohle se to zapojuje:

Obrázek

Obrázek

http://www.midisolutions.com/prodbth.htm

Pouzival jsi nekdy neco takoveho?

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 04 dub 2008 14:53

fova: mal som to a nemozem povedat ze by som to nejako vyuzil a uz vobec mi to nepomohlo k lepsej simulacii... ja som to rval priamo do synthu

ina vec je VLkovy breath... ale to som nemal...

http://www.patchmanmusic.com/WindContro ... osite1.jpg

Odpovědět