Orion Pro3

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
ADDyS

Orion Pro3

Příspěvek od ADDyS »

Chtel jsem jenom zeptat co si myslite o OrionuPro3???

wolli

...

Příspěvek od wolli »

Ze je to prakticky to same jako Fruity... Proste bud ti prace s Fruity vyhovuje, nebo ne... Ale pravda, Orion jsem prilis nestudoval.

jendak

Příspěvek od jendak »

JA SI MYSLÍM ŽE ORION PRO JE VELMI UŽITEČNÝ PROGRAM. ZA OŠKLIVOU SKOŘÁPKOU SE SKRÝVÁ VELMI KVALITNÍ PROGRAM. JA JSEM NA NEJ PŘEŠEL PRÁVĚ Z FRUITY LOOPS UŽ VELMI DÁVNO. JA HO POUŽÍVÁM NA RYCHLÉ GENERACE WAV SOUBORŮ KTERÉ SI VYTVOŘÍM VST INSTRUMENTY. JE TO NĚKDY RYCHLEJŠÍ PRÁCE NEŽ KDYBYCH TO DĚLAL V CUBASE. CO SE MI NA ORIONU LIBI? UPLNÁ PODPORA MULTI KANÁLOVÝCH VST INSTRUMENTŮ - (TOTO NEMÁ ZATÍM ANI LOGIC AUDIO PLATINIUM - BUDE AZ VE VERZI 5.2 - SRPEN, ANI FRUITYLOOPS,), MUZETE POUZÍVAT PLUGINY JAKO FILTERGATE MIDIGATE, VOCODERY, PROTOZE KAZDY PLUGIN MŮZE PRIJIMAT MIDI DATA UPLNE JAKO V CUBASE, ORION JE VST PLNE KOMPATIBILNÍ, CO SE MU ALE MUSI VYTKNOUT JE ZE NENÍ PRO MNOHO UŽIVATELŮ TAK OPTICKY ZAJÍMAVÝ, NEMÁ TOLIK INTERNÍCH EFEKTŮ JAKO FRUITY, A NENÁ TÁK MNOHO NÁSTROJŮ PRO USNADNĚNÍ PRÁCE JAKO MÁ FRUITY. ORION JE PROSTE LEPSÍ NA VST INSTRUMENTY A POKUD ZROVNA NEPOTREBUJETE MNOHO OSTATNÍCH MNOHDY TROCHU AŽ ZBYTEČNÝCH FUNKCÍ TAK JE TO TA LEPŠÍ VOLBA MEZI FRUITY A ORIONEM.

A NAKONEC CO SE CHYSTÁ?

ORION BUDE JAKO MASTER PRES REWIRE - BUDE HOSTOVAT REASON, REBIRTH, ...
VÍCE SEND A MASTER EFEKTŮ
NOVÝ SYNTETIZÉR
A MNOHO DALŠÍHO... :-)

luki.neg

Re: Orion Pro3

Příspěvek od luki.neg »

ADDyS píše:Chtel jsem jenom zeptat co si myslite o OrionuPro3???
jo orion je docela v poho,protoze fakt umi dost dobre pracovat s vst instrumenty,rychle k nim muzes nakreslit automatizace,ale aspon mi se stava ze ho docela snadno preburim{jako ze najednou pri otaceni nekterymi parametry muzu ohluchnout},jo a jste na XP-eckach docela pada

ADDyS

Příspěvek od ADDyS »

Ja ted Orion pouzivam na rychle tvoreni a pak to cele pekne predelam do Cubase SX. Me ten Orion proti Cubase SX zni divne a ty efekty jsou o nicem. Sice uz visla Platinum verze, ale tu jsem v ruce nemel. Jo a dela vam taky takovy bordel ukladani? Musim to vzdycky nejak divne prehravat jinak se mi vzdycky rozhrodi tony :( !!!!!

noca

vst

Příspěvek od noca »

jsem s orionem spokojenej. chvili jsem pouzival reason, ale srala me nepouzitelnost vst. orion v pohodě, ale některé vst mi tam nejdou - od steinbergu obecne a hlavne absynth, ten mi tam schazi. a rad bych mel u knobu vetsi presnost, na to byl reason fine. mam xp a vubec mi nepada. obcas me i stve ten ekvalizer a vubec slaby mixazni pult, malo efektových výstupů, nejde hodit synth přímo na efekt jako v reasonu apod. ale jinak se mi líbí, chtěl bych sehnat platinum, doma mam 2.7

MSK

Příspěvek od MSK »

trochu mrtvé téma, nicméně používá někdo Orion Platinum?

http://www.musica.at/orion_platinum/

zajímalo by mě jaký mají zvuk build in synťáky a jak to vlastně hraje. Hodilo by se mi něco na druhý notebook a tohle vypadá jako hezké a levné all-in-one řešení..

Odpovědět