len ze traktor nie je podla mna vobec dobry na dj-ing mysou, tento soft ma predsa len to kolecko, s ktorym sa ovela lepsie robi... dobry je aj mixvibes a atomix virtual...
ma to jednu zasadnu nevyhodu - nepodporuje to midi takze na ovladanie cez kontroler clovek moze zabudnut.. pre mna dost zasadna vec... imho traktor3 je tak dokonaly soft ze uz ho tazko nieco tromfne
co to je djing mysou? to si snad delate srandu... prijdte si me nekdy poslechnout jak hraju z traktoru - potrebuju jen notebook, svoji usb zvukovku a standardni djmixak. treba v sobotu na bukanyru nechci se nejak chvastat, ale nic jinyho neni potreba... hraju house, electro a sem tam breaky
biscuit píše:co to je djing mysou? to si snad delate srandu... prijdte si me nekdy poslechnout jak hraju z traktoru - potrebuju jen notebook, svoji usb zvukovku a standardni djmixak. treba v sobotu na bukanyru nechci se nejak chvastat, ale nic jinyho neni potreba... hraju house, electro a sem tam breaky
dendy píše:ma to jednu zasadnu nevyhodu - nepodporuje to midi takze na ovladanie cez kontroler clovek moze zabudnut.. pre mna dost zasadna vec... imho traktor3 je tak dokonaly soft ze uz ho tazko nieco tromfne
Tak to sem si zatim nevsimnul, jentak sem to v rychlosti probehl....