Problem s Emagic Sound Diver

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Problem s Emagic Sound Diver

Příspěvek od dano » 15 led 2007 13:25

Behom vikendu som konecne spojazdnil novy comp a vsetky hudobne aplikacie bezia super a proste som uplne ze nadseny. Az na jednu zaujimavu vec:

Pri kupe Roland JV1010 som dostal pribaleny programik Sound Diver na editaciu a tak. Na predoslom pocitaci to slapalo uplne super (Intel Pentium 4). Teraz mam uplne iny comp (pozri signaturu) a ked som program spustil, stalo sa toto:

1. Najskor sa vyhodilo take to typicke oknove hlasenie s bielym X v cervenom kruzku a v texte stalo:
>>@´
FAI
RESULT CODE=-1
process / quit


2. Ked som dal Quit, vyhodilo sa dalsie okno s rovnakym znakom a textom:
SoundDiver is about to terminate. Try to save your files. It´s better to not overwrite the ex. files.
A moznost na save alebo don´t save.


Potom sa to cele este zakoncilo typickym win chybovym hlasenim s moznostou odoslat hlasenie do windowsu.

Dufam ze som sa teraz vyjadroval zrozumitelne a ze mi to niekto vysvetli. Vdaka

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 15 led 2007 13:49

Hlavne mi ide o to, CI IDE LEN O PROBLEM S PROGRAMOM, ALEBO MOZE BYT ZADRHEL V KOMPE. Pokial je to len chyba SOUND DIVERU, tak kaslat na to, da sa aj bez neho.

Mozno len pre zaujimavost treba dodat, ze Soud Diver o ktorom hovorime je pre Win98, no v predoslom kompe to nebol problem. Dokonca nebolo treba prepinat ani kompatibilitu.

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 16 led 2007 13:33

tento thread videlo okolo 50 ludi vratane najvacsich borcov tohto fora ktori riesia krivky v domacom studiu a nikto nevie ci je to chyba programu alebo niecoho ineho? naozaj nepotrebujem vysvetlit tie hieroglify, len zakategorizovat problem.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 16 led 2007 13:36

dano, sorry, ale toto je vazne otazka pre cernoknaznika. mne padaju na pc podobnym sposobom tri hry a NIK, vratane manikov na supporte netusi, kde je problem.

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 16 led 2007 14:04

kexik píše:dano, sorry, ale toto je vazne otazka pre cernoknaznika. mne padaju na pc podobnym sposobom tri hry a NIK, vratane manikov na supporte netusi, kde je problem.
:lol: dik... inak v sunteq kde mi napadlo zavolat mi povedal, ze je to jednoznacne len zalezitost a chyba programu Sound Diver a pricina je v tom, ze kedze ide o program pre Win 98, jednojadrovy komp to este akceptoval, no pri dvojjadre je to problem. takze pohoda

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 16 led 2007 14:47

to znie rozumne...

Dno
Příspěvky: 318
Registrován: 20 pro 2006 23:42

Příspěvek od Dno » 16 led 2007 15:24

nemusi to tak ale byt ..

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 17 led 2007 12:43

Dno píše:nemusi to tak ale byt ..
tak teraz si tomu dal skutocne filozoficky rozmer:) inak medzi nami nic nemusi tak byt... a aj tu sa mozme len spolahnut na logicke uzavery, ktore nam nieco povedia. najma ak vsetky ostatne (teraz myslim vsetky - hudobne, nehudobne) slabu bez jedineho problemu a jeden program pre Win 98 robi problem, asi treba naozaj hladat chybu v tom programe...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 17 led 2007 12:53

skusil si mu zapnut win98 compatibility mode? to si naklikas .exe subor a pravou mysou rozbalis pop-up okno, zajdes do properties a tam dakde to je... win98 nevedeli viac jadier, toz sa mozno programek spusti len na jednom jadre a bude sa tvarit spokojne... mozno

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 17 led 2007 13:06

kexik píše:skusil si mu zapnut win98 compatibility mode? to si naklikas .exe subor a pravou mysou rozbalis pop-up okno, zajdes do properties a tam dakde to je... win98 nevedeli viac jadier, toz sa mozno programek spusti len na jednom jadre a bude sa tvarit spokojne... mozno
jasne skusil, zapol som to aj priamo na programe ako takom, aj na spustacej ikone na ploche, no nic...

Dno
Příspěvky: 318
Registrován: 20 pro 2006 23:42

Příspěvek od Dno » 17 led 2007 15:04

no ja by som to skusil na inom pocitaci .. a ak to tam bude robit , tak je to mozno dvoma jadrami .. ak to robi len na jednom , tazko usudzovat podla toho ..

Odpovědět