Problém s RMX stylus

Ostatní audio software, obecná diskuse
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 03 dub 2009 13:03

v ktorej verzii ? 5 ?

Uživatelský avatar
Džirka
Příspěvky: 528
Registrován: 25 úno 2009 18:57

Příspěvek od Džirka » 03 dub 2009 13:33

Pytkin píše:v ktorej verzii ? 5 ?
Myslím, že mám 1.5., ale vlastně si nejsem jist, protože nevím jak to zjistit. Nemám ani nikde v adresáři soubor rmx.exe, otevírám to pouze v cubase a tam když si zadám "about" nevidím tam žádné číslo verze.. stahuji si upgrade a uvidím, ještě mě napadlo to celé přeinstalovat :?:

....Tak je to verze 1.5.1
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne 03 dub 2009 13:40, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 03 dub 2009 13:35

pockaj .. myslim v ktorej verzii Cubasu to robi ?

Uživatelský avatar
Džirka
Příspěvky: 528
Registrován: 25 úno 2009 18:57

Příspěvek od Džirka » 03 dub 2009 13:46

Pytkin píše:pockaj .. myslim v ktorej verzii Cubasu to robi ?
Sorry. Cubase SX3 3.1.1.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 03 dub 2009 13:52

aha .. no v tej mi to chodilo vzdy dobre ..

Uživatelský avatar
Džirka
Příspěvky: 528
Registrován: 25 úno 2009 18:57

Příspěvek od Džirka » 03 dub 2009 13:58

Pytkin píše:aha .. no v tej mi to chodilo vzdy dobre ..
Opravdu tomu nerozumím... na jednom fóru radili vypnout omni mode na midi nastavení... Teď právě přeinstalovávám RMX, tak pak to zkusím.. Přece jen při každém znovuotevření projektu nastavovat vše znovu, zvláště, každý šlapák, buben, snare, hihat a na každém mám různé eq, compresory a vše celé znova, pokaždé, když si otevřu opět svůj projekt.. to je strašný :?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 03 dub 2009 14:15

omni na midi nastaveni ? omni by malo len sposobit , ze to bude citat vsetky kanaly .. neviem ale ci je to uplne OK ..

este ma napada .. skus pripadne otvorit viac krat stylus RMX .. nie jeden v nom viac samplov .. ale skus otvorit viac stylusov v do kazdeho len par samplov .

lafayette
Příspěvky: 1
Registrován: 12 dub 2009 13:15

Re: Problém s RMX stylus

Příspěvek od lafayette » 12 dub 2009 13:22

Ahoj,
já mám úplně stejný problém, zkušel jsem stylus několikrát přeinstalovat, použít ho v nuendu 3 a v cubese sx 3 a pořád stejný problém, jakmile projekt uložím, začne mi hrát jen první stopa a v ní jsou všechny samply ale nějak rozhozené :-( vůbec nevím co s tim mam dělat. má někdo stejný problém?

Poklop
Příspěvky: 980
Registrován: 10 črc 2004 10:47

Re: Problém s RMX stylus

Příspěvek od Poklop » 12 dub 2009 14:47

Co se Stylusu RMX týče, tak jsem si všiml jedné věci. Když zvolím třeba na chanelu 2 audio výstup B tak se mi tam po znovu otevření pluginu zjeví zase A. Ale když to udělám znovu, tak si to už pamatuje. chová se divně, ale zdá se mi, že potom je to už ok a pamatuje si to i po uložení. (Cub 3.1.1)

Uživatelský avatar
Džirka
Příspěvky: 528
Registrován: 25 úno 2009 18:57

Re: Problém s RMX stylus

Příspěvek od Džirka » 12 dub 2009 16:03

Preinstaloval jsem RMX a podle jedné rady v zahraničním foru jsem adresář SAGE dal instalovat na jiný fyzický disk a ukázalo se, že z toho nejhoršího jsem venku. Už nemusím po každém spuštění znovu vypínat a zapínat multi a otevírat nastavení... Když znovu otevřu projekt v Cubase zdá se, že RMX je tam kde byl při ukládání. ALE POZOR, ne vždy. Občas, naštěstí jen zřídka, musím znovu uložené multi obnovit. Ukládám si to jako cubase formát (save as instrument) a co nechápu, někdy se mi to po otevření ukáže přesně tak, jak jsem to ukládal, žel ale někdy po otevření tam mám přeházené banky nebo dokonce úplně jiné zvuky...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Problém s RMX stylus

Příspěvek od kexik » 12 dub 2009 16:33

dzirka: 1. ak mas ten sw kupeny, vsetky tieto tazkosti su dovodom na reklamaciu a vratenie penazi 2. ak to mas ukradnute, bod 1 je pase a proste to zmaz
je xy softverov ktore robia to co stylus a nemaju zahadny problem ktory nik nevie vyriesit

sigurt
Příspěvky: 65
Registrován: 23 říj 2008 14:59

Re: Problém s RMX stylus

Příspěvek od sigurt » 12 dub 2009 17:55

Nainstaloval som update 1.8 a setko slape tak ako ma

Uživatelský avatar
Džirka
Příspěvky: 528
Registrován: 25 úno 2009 18:57

Re: Problém s RMX stylus

Příspěvek od Džirka » 12 dub 2009 19:36

sigurt píše:Nainstaloval som update 1.8 a setko slape tak ako ma
Ten update prý není pro windows pouze pro mac


Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Re: Problém s RMX stylus

Příspěvek od Ondrash » 24 srp 2009 22:07

Ahoj. Rád bych se vrátil k tomuto tématu, protože můj problém nebyl zatím vyřešen. Chci se zeptat mám Cubase5 a Stylus RMX 1.8. Vytvořím si MIDI stopu s kanálem 1 pro RMX. Když však přetáhnu MIDI z RMX do arrange okna, MIDI part se na vybranou MIDI stopu nevloží. Místo toho se vytvoří Instrument track (který stejně MIDI part nepřehraje). Musím pak ručně vložený part přesunout do MIDI stopy. To mě poslední dobou hodně zdržuje. Nový Instrument track se vkládá až úplně za poslední stopu v arrangi. A když jich mám kolem 80 musím pořád přejíždět posuvníkem nahoru a dolů. Vím, že dřív (tzn. na starších verzích Cubase (možná i Stylusu RMX)) přesunutí fungovalo na jedničku. Nevíte, v čem je problém? Je nějaký způsob, kterým budu moct vkládat MIDI přímo do MIDI Stopy?

Odpovědět