Problém s RMX stylus
Myslím, že mám 1.5., ale vlastně si nejsem jist, protože nevím jak to zjistit. Nemám ani nikde v adresáři soubor rmx.exe, otevírám to pouze v cubase a tam když si zadám "about" nevidím tam žádné číslo verze.. stahuji si upgrade a uvidím, ještě mě napadlo to celé přeinstalovatPytkin píše:v ktorej verzii ? 5 ?

....Tak je to verze 1.5.1
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne 03 dub 2009 13:40, celkem upraveno 1 x.
Opravdu tomu nerozumím... na jednom fóru radili vypnout omni mode na midi nastavení... Teď právě přeinstalovávám RMX, tak pak to zkusím.. Přece jen při každém znovuotevření projektu nastavovat vše znovu, zvláště, každý šlapák, buben, snare, hihat a na každém mám různé eq, compresory a vše celé znova, pokaždé, když si otevřu opět svůj projekt.. to je strašnýPytkin píše:aha .. no v tej mi to chodilo vzdy dobre ..

Re: Problém s RMX stylus
Ahoj,
já mám úplně stejný problém, zkušel jsem stylus několikrát přeinstalovat, použít ho v nuendu 3 a v cubese sx 3 a pořád stejný problém, jakmile projekt uložím, začne mi hrát jen první stopa a v ní jsou všechny samply ale nějak rozhozené
vůbec nevím co s tim mam dělat. má někdo stejný problém?
já mám úplně stejný problém, zkušel jsem stylus několikrát přeinstalovat, použít ho v nuendu 3 a v cubese sx 3 a pořád stejný problém, jakmile projekt uložím, začne mi hrát jen první stopa a v ní jsou všechny samply ale nějak rozhozené

Co se Stylusu RMX týče, tak jsem si všiml jedné věci. Když zvolím třeba na chanelu 2 audio výstup B tak se mi tam po znovu otevření pluginu zjeví zase A. Ale když to udělám znovu, tak si to už pamatuje. chová se divně, ale zdá se mi, že potom je to už ok a pamatuje si to i po uložení. (Cub 3.1.1)
Preinstaloval jsem RMX a podle jedné rady v zahraničním foru jsem adresář SAGE dal instalovat na jiný fyzický disk a ukázalo se, že z toho nejhoršího jsem venku. Už nemusím po každém spuštění znovu vypínat a zapínat multi a otevírat nastavení... Když znovu otevřu projekt v Cubase zdá se, že RMX je tam kde byl při ukládání. ALE POZOR, ne vždy. Občas, naštěstí jen zřídka, musím znovu uložené multi obnovit. Ukládám si to jako cubase formát (save as instrument) a co nechápu, někdy se mi to po otevření ukáže přesně tak, jak jsem to ukládal, žel ale někdy po otevření tam mám přeházené banky nebo dokonce úplně jiné zvuky...
dzirka: 1. ak mas ten sw kupeny, vsetky tieto tazkosti su dovodom na reklamaciu a vratenie penazi 2. ak to mas ukradnute, bod 1 je pase a proste to zmaz
je xy softverov ktore robia to co stylus a nemaju zahadny problem ktory nik nevie vyriesit
je xy softverov ktore robia to co stylus a nemaju zahadny problem ktory nik nevie vyriesit
Nainstaloval som update 1.8 a setko slape tak ako ma
Ten update prý není pro windows pouze pro macsigurt píše:Nainstaloval som update 1.8 a setko slape tak ako ma
Ahoj. Rád bych se vrátil k tomuto tématu, protože můj problém nebyl zatím vyřešen. Chci se zeptat mám Cubase5 a Stylus RMX 1.8. Vytvořím si MIDI stopu s kanálem 1 pro RMX. Když však přetáhnu MIDI z RMX do arrange okna, MIDI part se na vybranou MIDI stopu nevloží. Místo toho se vytvoří Instrument track (který stejně MIDI part nepřehraje). Musím pak ručně vložený part přesunout do MIDI stopy. To mě poslední dobou hodně zdržuje. Nový Instrument track se vkládá až úplně za poslední stopu v arrangi. A když jich mám kolem 80 musím pořád přejíždět posuvníkem nahoru a dolů. Vím, že dřív (tzn. na starších verzích Cubase (možná i Stylusu RMX)) přesunutí fungovalo na jedničku. Nevíte, v čem je problém? Je nějaký způsob, kterým budu moct vkládat MIDI přímo do MIDI Stopy?