Ahoj Ondrashi, moc ti neporadim, ale aspon vyloucim, ze by to byla chyba RMX. Mam uplne stejny problem u znamyho co ma taky Cubasi 5 (s poslednim updatem) a dela mu tohle samy EZ Drummer. Bude to asi nejaka chyba v ty Cubasi. U me to v PT funguje v pohode a nebo ve starych Nuendo/Cubasi to taky fungovalo OK. Takze to vidim, ze si budem muset pockat na update Cubase... Jestli tuhle chybku budou nejak resit...Ondrash píše:Ahoj. Rád bych se vrátil k tomuto tématu, protože můj problém nebyl zatím vyřešen. Chci se zeptat mám Cubase5 a Stylus RMX 1.8. Vytvořím si MIDI stopu s kanálem 1 pro RMX. Když však přetáhnu MIDI z RMX do arrange okna, MIDI part se na vybranou MIDI stopu nevloží. Místo toho se vytvoří Instrument track (který stejně MIDI part nepřehraje)...
Problém s RMX stylus
- Tranzistor
Re: Problém s RMX stylus
takto sa to chova aj mne..a neviem s tym pohnut..ale ako da sa s tym fungovat 

Solution:
Treba naistalovat najnovsi patch na Cubase 5.1 a tam to uz slape tak ako ma
Treba naistalovat najnovsi patch na Cubase 5.1 a tam to uz slape tak ako ma
- Tranzistor
On uz je upgrade na 5.1? Mam za to, ze posledni je furt 5.0.1 a ten nepomuze. Tedy v pripade EZDrummeru rozhodne ne...
novy update je von od August 24th 2009
Version 5.1
Version 5.1
- Tranzistor
Aha, super, dik za info, musim to znamymu nainstalovat.
Ahoj. Super. Díky za tip.sigurt píše:novy update je von od August 24th 2009
Version 5.1

Teď koukám podpora AI knobu pro staré VST2 pluginy pro CC121. Tak to je fakt pecka. 

Tak patch nejde naistalovat. Díval jsem se na fórum a je to nějaký Steinbergovský bug! Grrr..... 

- Tranzistor
Aha, tak to je blby, vecer to doma testnu a dam vedet...