problemy s battery

Ostatní audio software, obecná diskuse
Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

problemy s battery

Příspěvek od Solarfall »

takze na bicie pouzivam battery a nic lepsie som zatial nenasiel aleee:

1. neviem prist na to ako priradit padu nejaky rozsah klaves tak, aby mi to nemenilo pitch. teda ked zahram c d e tak bude znie rovnaky zvuk.

2. stve ma ze battery nema nahodne prehravanie padov zo skupiny, kontakt to ma... takto som odkazany na cyklicke prehravanie co znie casto neprirodzene... a strasne ma stve ze battery ma nuti ked pouzivam toto cyklovanie mat vsetky udery v rovnakom pocte... pretoze ten cyklus je pre vsetky spolocny teda ked mam 4 kicky tak musim mat aj 4 snary pretoze keby mam len tri tak na stvrtu mi zahra ticho :( neviem ci nieco robim zle alebo to je limitacia battery.

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Příspěvek od Ondrash »

Ahoj. Zkoušel jste už někdo battery3? Právě si s ní hraju a mám problém v Browseru s autopreview. Funguje jen když vybírám ze seznamu sampl myší. Na kurzorovou klávesu sice reaguje, že se přepne na další sampl, ale už ho nepřehraje... nevíte co s tím? Ovládání myší mě fakt prudí... Díky.

Cyril
Příspěvky: 5825
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril »

Me zas nefunguje preview vubec (Samplitude). To me HODNE stve.

zajíc zvědavec
Příspěvky: 69
Registrován: 03 kvě 2005 21:41

Příspěvek od zajíc zvědavec »

To chce kontaktovat výrobce a nahlásit bug. :lol:

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Příspěvek od Ondrash »

Zase jeden chytrej.

Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Příspěvek od Solarfall »

KLUD!

Cyril
Příspěvky: 5825
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril »

Nevite, proc mi nefunguje preview samplu? Ani ve dvojce ani ve trojce, v browseru ani po poklikani na nactenej sampl...

Cyril
Příspěvky: 5825
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril »

bump :) neni nejaka moznost, jak to rozchodit? neexistuje treba vst plugin, kterej funguje jako host pro vst pluginy? ve kterym by to mohlo jit spustit funkcni... diky

Dno
Příspěvky: 318
Registrován: 20 pro 2006 23:42

Příspěvek od Dno »

to su perly .. vst plugin ktory hostuje vst pluginy ..

Cyril
Příspěvky: 5825
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril »

Dno: no a? Co treba Art Teknika Console? Ta mi ale nejak nejde nainstalovat...

Uživatelský avatar
Vey
Příspěvky: 475
Registrován: 19 čer 2003 12:44

Příspěvek od Vey »

A nebo NI Kore ... (Ale na druhou stranu, proc jeste vic zatezovat procesor ..)

Unique
Příspěvky: 50
Registrován: 26 srp 2004 23:26

Příspěvek od Unique »

cyril: co tak chainer???

Cyril
Příspěvky: 5825
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril »

Unique: nemas prosim link?

Unique
Příspěvky: 50
Registrován: 26 srp 2004 23:26

Příspěvek od Unique »


Cyril
Příspěvky: 5825
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril »

Unique: dekuju, to vypada moc dobre, doma to vyzkousim.

Odpovědět