PROTEUS X ??????

Ostatní audio software, obecná diskuse
HEMOGLOBIN
Příspěvky: 22
Registrován: 09 úno 2008 10:37

Příspěvek od HEMOGLOBIN » 10 úno 2008 14:21

Já mam taky dotaz ohledně PROTEUSu...

Normal jsem si koupil X-BOARD 49...
Normal jsem ho naistaloval, takže klávesy běhaj krásně, ale chtěl jsem zkusit i ten PROTEUS (verzi VX), tak jsem ho naistaloval...
A při odkliknutí ikony Proteuse mi vyskočí dialogové okno s hláškou:"YOU MUST UNLOAD YOUR DEBBUGER BEFORE YOU CAN RUN THIS PROGRAM"

Jen pro upřesnění, mám Windows XP a zvukovku M-Audio Firewire Solo

Nemá někdo radu pls?
Předem díky

PS: Možná už to tady někde bylo řešený, jestli jo, tak se omlouvám

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 10 úno 2008 21:41

Obrat se s duverou nejlepe na sveho prodejce inkriminovaneho zarizeni.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

HEMOGLOBIN
Příspěvky: 22
Registrován: 09 úno 2008 10:37

Příspěvek od HEMOGLOBIN » 11 úno 2008 06:43

Bylo by to asi nejlepší, ale obávám se, že tam kde jsem Xboard kupoval, nebudou mít ani páru co by s tim mohlo být... proto jsem zkusil tohle fórum, jestli někdo neměl podobný problém a nějakým způsobem ho nevyřešil...
HEMOGLOBIN / http://www.soundcloud.com/dnbhemoglobin
Equipment: TC Electronic StudioKonnekt 48 / E-MU Xboard 49 / Novation ZeRO SLMKII / Millenium HP 6 / ZeRO SLMKII / 2x Yamaha HS80M / Beyerdynamic DT990 / Pioneer HDJ-1000

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 12 úno 2008 00:02

Ok, priste by to chtelo kupovat nekde kde mani aspon paru co to prodavaji. Krabice umi prodavat kazdy.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

HEMOGLOBIN
Příspěvky: 22
Registrován: 09 úno 2008 10:37

Příspěvek od HEMOGLOBIN » 12 úno 2008 16:51

Urcite s tebou souhlasim, ale koupit xboard 49 za hodne lakavych 2894,- dava urcite duvod k zamysleni...co myslis? :)

tankista
Příspěvky: 451
Registrován: 15 zář 2005 10:02

Příspěvek od tankista » 12 úno 2008 16:56

2hemoglobin: a muzu se zeptat kde? Stacila by mi ta 25 ka, shanim zrovna nakou sunku, abych nemusel svoje klavesy vozit na vikendy, a zbazace se m ito zatim nedari. Za tuhle cenu bych to mozna vzal..

HEMOGLOBIN
Příspěvky: 22
Registrován: 09 úno 2008 10:37

Příspěvek od HEMOGLOBIN » 12 úno 2008 17:07

Muzes : )
Poslal jsem ti to pres PM
HEMOGLOBIN / http://www.soundcloud.com/dnbhemoglobin
Equipment: TC Electronic StudioKonnekt 48 / E-MU Xboard 49 / Novation ZeRO SLMKII / Millenium HP 6 / ZeRO SLMKII / 2x Yamaha HS80M / Beyerdynamic DT990 / Pioneer HDJ-1000

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 12 úno 2008 19:39

To je rozhodne k zamysleni ... co clovek za ty usetreny penize ztraci.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 12 úno 2008 19:50

safa: stava sa z teba nechutny dealer. a uz to prestavam hovorit s humorom. nehovorim ze nemas pravdu ale hovorit to ako predajca z pozicie prispievatela do uzivatelskeho fora je trocha hyenizmus

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 12 úno 2008 19:53

Kexiku tohle je na hodne dlouhou diskusi, ktera nepatri do tohohle tematu. Vim ze je to souboj s vetrnymi mmlyny ale to nic nemeni na tom ze me to neprestava stvat. Ve finale to muze vest az k tomu, ze nebude pro nas mit smysl se EMU vubec zabyvat ... a musim rict, ze to vubec neni nerealna a vzdalena vec. Mrzi me to, protoze veci od EMU jsou super a mam je rad. V dusledku pak tuhle znacku pocitacovi prodejci svym krabicovym"pristupem" degraduji na uroven Soundblasteru absolutne bez podpory (coz jim je ale uplne fuk). Zadna reklama, zadny recenze, zadny novinky, zadny cesky manualy, zadna ucast na vystavach, zadna technocka podpora a zadna uzivatelska podpora.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

HEMOGLOBIN
Příspěvky: 22
Registrován: 09 úno 2008 10:37

Příspěvek od HEMOGLOBIN » 12 úno 2008 22:27

to safa:
Promin, ale nejak asi nechapu tyhle reakce.

Chtel pouze vedet jestli nemel nekdo podobny problem, proto jsem napsal na tohle forum (protoze jsem slysel, ze lidi co jsem prispivaji vedi hodne o hudbe a hudebni problematice vubec)

Jsem zacatecnik v oblasti hudebnhiho hardwaru a vzhledem tomu, ze jsem taky chudej student, tak byla pro me celkem DOST rozhodujici cena...

Je jasny, ze je lepsi to koupit nekde, kde vis, ze je o to "maximalne dobre postarano"

Jinak s MIDI kontrolerem Xboard 49 jsem taky zatim maximalne spokojeny, jenom ten Proteus nemuzu rozebehnout
HEMOGLOBIN / http://www.soundcloud.com/dnbhemoglobin
Equipment: TC Electronic StudioKonnekt 48 / E-MU Xboard 49 / Novation ZeRO SLMKII / Millenium HP 6 / ZeRO SLMKII / 2x Yamaha HS80M / Beyerdynamic DT990 / Pioneer HDJ-1000

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 13 úno 2008 00:37

Ja to samozrejme ze strany uzivatele chapu.

Prave proto si myslim, ze zakaznici (at uz koupili vyrobek u kterekoliv dirmy) maji pravo na plny servis a plnou podporu. Proto znovu doporucuji se s problemy obratit na firmu, ktera ti vyrobek prodala, protoze ta je povinna za vyrobek nest zodpovednost a poskytovat (krome ceskeho navodu) prodanemu zbozi uzivatelskou a technickou podporu. On totiz u slusnych firem vztah k zakaznikum prodejem nekonci.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

anderson
Příspěvky: 84
Registrován: 09 úno 2007 10:33

Příspěvek od anderson » 29 dub 2008 15:09

Zdravím ... mne uz na novom windovse Proteus šlape , lenze ... ked si ho zapnem v FL7 ako VSTi , a normalne nieco vyprodukujem, ... ide to v pohode , ale ked skladbu vyexportujem , hrá tak , že zvuk z Proteusu ide opozdene alebo hociako inak. neviete niekto poradit?

Odpovědět