reaktor,NIPro53
reaktor,NIPro53
Zdravím všechny na tomto fóru.Mám takový totaz.Používám cubase sx3 po nainstalování reaktoru a Nat.instr.Pro 53 se mě tyto syntetizátory neobjevují v nabídce VST nástrojů ale překvapivě v audio efektech. Zkoušel jsem přeinstalovat tyto progr. do adresáře cubase VST instr.synth ale ani to nepomohlo. V cubase pug.inform. jsou tyto označeny jako unkown. Když si vytvořím midi stopu a NIpro 53 přiřadím do FX stopy, můžu nastavit výstup midi stopy na NIPro 53. U Reaktoru to však nejde. Co stím - poradí někdo?
prosimte oba tyhle nastroje jsou jak vst tak vsti. to znamena, ze treba pro53 muzes pouzit jako fx a zvuk jde myslim jen pres fx cast toho synthu (takze pres ten delay). podobne to je i u reaktoru. oba nastroje tedy musis mit dostupny jak jako fx, tak i jako vst instrumenty. vyzkousej si projet nacteny pluginy (Devices -> Plug-in Information)
@biscut - to je právě ono. Jako fx je načtu a použiju je potom pro audio. Ale ve VST instrumentech je postrádám. A protože je chci v drtivé většině použít pro midi - tak nevím co s tím. Podobný problém jsem měl i s hydrou - nabídka nebyla dostupná pro VST instrument - až po překopírování dll soub. do složky steinberg/cubase /vst / synth bylo vše OK. Ještě mě napadá že bych asi neměl verzi pro vsti- no fakt nevím
peetr1: všechny verze Pro53 jsou VSTi, takže tam chyba nebude.
Podle standalone to taky nepoznáš, jelikož to používá DX verzi.
Zkusil bych to ještě jednou nainstalovat a ujistit se, že mám zatrhnuto i VST a po instalaci překontroloval, jestli je pro53.dll tam kde má být.
Některé NI věci si všechno tak nějak instalují automaticky do Program Files - Native instruments
Podle standalone to taky nepoznáš, jelikož to používá DX verzi.
Zkusil bych to ještě jednou nainstalovat a ujistit se, že mám zatrhnuto i VST a po instalaci překontroloval, jestli je pro53.dll tam kde má být.
Některé NI věci si všechno tak nějak instalují automaticky do Program Files - Native instruments
prohlidni slozku ..program files/steinberg/vstplugins, tam musi byt pro-53.dll a pro-53fx.dll. jestli to tam neni, musis to znova nainstalovat a v pripade, ze ani po opetovny instalaci to tam nenajdes, obrat se na NI support. jestli to je takovyto "vylepseny demo" nebo jak to slusne nazvat, sezen si jinou verzi.