Recording v Battery 2?

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
pc.masters
Příspěvky: 390
Registrován: 05 bře 2006 21:15

Recording v Battery 2?

Příspěvek od pc.masters » 10 lis 2006 22:13

Mam Battery 2....tukam si beat na klavesnici, a chtel bych to zaznamenat..do wavu nebo tak...asi to nejde, a jestli jo, jak..?Nejlepsi by bylo kdyby se to dalo zaznamenat jak ve fruity v piano rool ze si to pak jeste poupravim...lze to?Diky moc... :wink:

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 10 lis 2006 22:49

myslim, ze to asi nejde. slysel jsem ale, ze s core2duo 6800 by to jit mohlo a dokonce i ve fruity, ale prej se bude muset trochu pretaktovat.

hele co treba nez tady zasirat forum takovejhlema otazkama svedcicima o tom, ze si mozna ani neumis zavazat tkanicku, zkusit zacit cist manualy. proste prestat bejt linej jako to prase a trosku se samovzdelavat. kdyz budes v uzkejch nekdo ti tady urcite dobre poradi, ale tohle uz je fakt vrchol.

jestli si myslis, ze sednes ke kompu, nekde si stahnes nejakej soft a bude z tebe hvezda, tak to ses na hrozne velkym omylu. zacni se ucit, nebo to zabal.

pc.masters
Příspěvky: 390
Registrován: 05 bře 2006 21:15

j

Příspěvek od pc.masters » 11 lis 2006 00:32

j, uz to balim...chtel sem se jenom zeptat jesi se to da kua nahrat...radsi mi dejte ban...at Vam nezasiram foruuum

DJDave
Příspěvky: 382
Registrován: 31 kvě 2005 17:48

Re: Recording v Battery 2?

Příspěvek od DJDave » 11 lis 2006 11:39

pc.masters píše:Mam Battery 2....tukam si beat na klavesnici, a chtel bych to zaznamenat..do wavu nebo tak...asi to nejde, a jestli jo, jak..?Nejlepsi by bylo kdyby se to dalo zaznamenat jak ve fruity v piano rool ze si to pak jeste poupravim...lze to?Diky moc... :wink:
Si to nacti jako vst v nakym sekvenceru....

biscuit - :lol:
....:::: DJ Dave ::::....

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 11 lis 2006 13:20

pc.masters: a co se treba zacit trochu ucit. sakra nediv se ze prskam, to cos napsal je dukaz absolutni ignorance.
dave ti radi dobre, nacti si to proboha ve fruity a ovladej to sekvencerem jak je libo.

pc.masters
Příspěvky: 390
Registrován: 05 bře 2006 21:15

Uz jsem na to prisel..

Příspěvek od pc.masters » 11 lis 2006 21:59

Vcera sem se s tim lamal asi do jedne hodiny a je to upe jednoduche...uz sem na to prisel..konecne umim vkladat ty pluginy, je to parada....snazim se ve fruity ucit furt, ctu furt navody, jen ctu diskuse, hned neprispivam, ucim se ucim se ucim se...acy?

DJDave
Příspěvky: 382
Registrován: 31 kvě 2005 17:48

Re: Uz jsem na to prisel..

Příspěvek od DJDave » 12 lis 2006 21:53

pc.masters píše:konecne umim vkladat ty pluginy, je to parada....snazim se ve fruity ucit furt, ctu furt navody, jen ctu diskuse, hned neprispivam, ucim se ucim se ucim se...acy?
Vidis, to je tady starej zabehlej zpusob :D
....:::: DJ Dave ::::....

Odpovědět