Recording v Battery 2?

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
pc.masters

Recording v Battery 2?

Příspěvek od pc.masters »

Mam Battery 2....tukam si beat na klavesnici, a chtel bych to zaznamenat..do wavu nebo tak...asi to nejde, a jestli jo, jak..?Nejlepsi by bylo kdyby se to dalo zaznamenat jak ve fruity v piano rool ze si to pak jeste poupravim...lze to?Diky moc... :wink:

biscuit

Příspěvek od biscuit »

myslim, ze to asi nejde. slysel jsem ale, ze s core2duo 6800 by to jit mohlo a dokonce i ve fruity, ale prej se bude muset trochu pretaktovat.

hele co treba nez tady zasirat forum takovejhlema otazkama svedcicima o tom, ze si mozna ani neumis zavazat tkanicku, zkusit zacit cist manualy. proste prestat bejt linej jako to prase a trosku se samovzdelavat. kdyz budes v uzkejch nekdo ti tady urcite dobre poradi, ale tohle uz je fakt vrchol.

jestli si myslis, ze sednes ke kompu, nekde si stahnes nejakej soft a bude z tebe hvezda, tak to ses na hrozne velkym omylu. zacni se ucit, nebo to zabal.

pc.masters

j

j, uz to balim...chtel sem se jenom zeptat jesi se to da kua nahrat...radsi mi dejte ban...at Vam nezasiram foruuum

DJDave

Re: Recording v Battery 2?

Příspěvek od DJDave »

pc.masters píše:Mam Battery 2....tukam si beat na klavesnici, a chtel bych to zaznamenat..do wavu nebo tak...asi to nejde, a jestli jo, jak..?Nejlepsi by bylo kdyby se to dalo zaznamenat jak ve fruity v piano rool ze si to pak jeste poupravim...lze to?Diky moc... :wink:
Si to nacti jako vst v nakym sekvenceru....

biscuit - :lol:
....:::: DJ Dave ::::....

biscuit

Příspěvek od biscuit »

pc.masters: a co se treba zacit trochu ucit. sakra nediv se ze prskam, to cos napsal je dukaz absolutni ignorance.
dave ti radi dobre, nacti si to proboha ve fruity a ovladej to sekvencerem jak je libo.

pc.masters

Uz jsem na to prisel..

Vcera sem se s tim lamal asi do jedne hodiny a je to upe jednoduche...uz sem na to prisel..konecne umim vkladat ty pluginy, je to parada....snazim se ve fruity ucit furt, ctu furt navody, jen ctu diskuse, hned neprispivam, ucim se ucim se ucim se...acy?

DJDave

Re: Uz jsem na to prisel..

Příspěvek od DJDave »

pc.masters píše:konecne umim vkladat ty pluginy, je to parada....snazim se ve fruity ucit furt, ctu furt navody, jen ctu diskuse, hned neprispivam, ucim se ucim se ucim se...acy?
Vidis, to je tady starej zabehlej zpusob :D
....:::: DJ Dave ::::....

Odpovědět