ReFX QuadraSID vs. realny SID
no dneska jsem si poprvé v životě spustil refx quadrasid a fakt se mi to moc moc líbí...preset CH Tekkno BD + Bass mě jako kopák s basem fakt dostává, zvlášť když si ještě pohrávám s envelope, zní to fakt výborně...určitě zrovna tohle použiju až budu dělat nějaké tekkno, dlouho jsem lepší kopák neslyšel...jen škoda, že mi nefunguje přímé Link to controller ve fruity, ale snad to bez toho přežiju...
nooly: mě se ten kopák zkrátka dost líbí, navíc ten preset má název tekkno, takže je určen jistě přímo do tekkna...si poslechni test (envelope jsem ovládal živě myší, takže to není nic moc, je to jen test, bez normalizace, bez eq, bez kompresorů) - qsidtekknotest
nathanael no... vec nazoru, nechci se hadat, ale myslim, ze to tvurce presetu myslel tak, ze je tekkno-alike, nicmene ve vysledku je to uplne jedno... jestli se ti preset libi, tak jen dobre!
demsky jj, v goat trackeru uz nejaky ten rok delam, vyhovuje mi vic nez nativni c64 hardcore trackery (ikdyz, ten cybertracker taky nevypada zle...)
demsky jj, v goat trackeru uz nejaky ten rok delam, vyhovuje mi vic nez nativni c64 hardcore trackery (ikdyz, ten cybertracker taky nevypada zle...)