Zkouseli jste nekdo tohle porovnat? Jak je na tom QuadraSID s kvalitou emulace? Je poridit si realnyho SIDa prehnanej fetisismus, nebo mu QuadraSID nesaha ani po kotniky a zni jako tenkej VST hnus? Dokazete k tomu nekdo neco rict? Diky!
quadrasid znie dobre (hnusne), zvuk je spravne chipovo pevny a tak akurat drsny, ale mrzne ("lepi" sa gui a to ja nemam rad). kazdopadne vie 4 sid chipy, takze bezny commodore asi pride skratka
kexik: To asi ano, ale když to tak poslouchám, tak to na krabici teda nemá. Mně tam v tom zvuku cosi chybí. Ale to samo může být subjektivní dojem. Zkusím se v tom ještě pohrabat a uvidíme.
No, white noise je tomu blíž. Ale to jsem si spíš dělal srandu, protože mám opačný tendence, tedy odšumovat - bez noise gate je SID skoro nepoužitelnej, ideální je za to píchnout compressor/gate.
Pavel: no vidis, kazdej to ma jinak... ja tam ten sum naopak chci. Hele nenahral bys mi prosim nekdy az budes mit chvilku sum ze SIDstationu? Proste nahrat "ticho", treba 10 sekund... To bych ti byl vdecnej... muzu vymenit za sum z Gameboye ))
moc nechapu, proc ti nejdriv pripada poridit si skutecnej SID fetisismus a pak chces do emulace poustet nasamplovanej sum ze skutecnyho SIDu. prijde me to jako si stezovat, ze nafukovaci panna nema kramy.