Samohrajkový soft pro PC
Samohrajkový soft pro PC
Nazdarky hoši a holky.
Rád bych se zeptal, zda-li někdo z Vás při brouzdání netem nenarazil na soft, který emuluje samohrajku. Znám Band-in-a-Box, ale ten mi přijde trošičku stylově staromódní a navíc neumí hrát realtime podle akordů z kláves. Existuje něco kvalitativně srovnatelnýho s HW samohrajkama v SW ? Za jakýkoliv nápad předem dík.
Petr
Rád bych se zeptal, zda-li někdo z Vás při brouzdání netem nenarazil na soft, který emuluje samohrajku. Znám Band-in-a-Box, ale ten mi přijde trošičku stylově staromódní a navíc neumí hrát realtime podle akordů z kláves. Existuje něco kvalitativně srovnatelnýho s HW samohrajkama v SW ? Za jakýkoliv nápad předem dík.
Petr
Cubase 7, Roland Fantom XR, Roland RS-70, Yamaha MO6, Alesis DM10, Edirol FA-101, Rode NT1A
Re: Samohrajkový soft pro PC
je napriklad SW karma .. ale ide len s KORG nastrojmi tusim..
obavam sa ze tak funkcne jednoduche a prepracovane zaroven jak kultove casia ci yamahy asi v sw nebude nic... hosi to maju proste vymakane, leta praxe.. pradoxne prave v samohrajkach plati viac ako ine hw je hw 

Pytkin: Karma je určitě zajímavá věc, jenže na tu bohužel nemám požadovaný HW.
Dendy: Naprostý souhlas. Na druhou stranu je s podivem, že ještě tuhle díru na trhu (mimo PG music) v oblasti SW nikdo nevyužil. Těžko říct, jestli v tom brání třeba patenty velký trojky, potažmo i Casia, nebo know-how či předpoklad malýho odbytu takovýho SW flašinetu. Taková obdoba Tyrosu v compu by nebyla špatná hračka.
Dendy: Naprostý souhlas. Na druhou stranu je s podivem, že ještě tuhle díru na trhu (mimo PG music) v oblasti SW nikdo nevyužil. Těžko říct, jestli v tom brání třeba patenty velký trojky, potažmo i Casia, nebo know-how či předpoklad malýho odbytu takovýho SW flašinetu. Taková obdoba Tyrosu v compu by nebyla špatná hračka.
Cubase 7, Roland Fantom XR, Roland RS-70, Yamaha MO6, Alesis DM10, Edirol FA-101, Rode NT1A
skús one man band http://www.1manband.nl/omb.htm
alebo Style player http://en.kioskea.net/download/download ... yle-player
(..za toto ma tu niekto zožere...
)
alebo Style player http://en.kioskea.net/download/download ... yle-player
(..za toto ma tu niekto zožere...

preco ? nieco poriadne by som prijal aj ja ..
dedko : dobre su tie styly ?
dedko : dobre su tie styly ?
no prehráva to štýly od yamahy, rolandu, korgu... tie čo sú v samohrajkách. Zvuk samozrejme záleží na tom kam to pripojíš.... Samozrejme si môžeš spraviť svoje štýly
Ale cez virtual MIDI sa mi to nepodarilo rozbehať (aby to spúšťalo VSTi), iba cez HW
Ale cez virtual MIDI sa mi to nepodarilo rozbehať (aby to spúšťalo VSTi), iba cez HW
K ty Karme, videl jsem to s Tritonem a nic moc, musi to byt rizene pocitacem tim jejich editorem, ten worstation pak ztraci smysl. Na M3 to je jiny kafe, proste se s integraci Karmy pocitalo... pomerne nedavno jsem videl na Ebay modul M3 za patnact ceskych plus dva za poplatky kolem, coz byla celkem prijatelna cena.
Ale konec OT.
Ale konec OT.
dedko : a tie styly zoberies kde ?
Tiez som fanusikom Casio. Maju aj vyborne kalkulacky!dendy píše:obavam sa ze tak funkcne jednoduche a prepracovane zaroven jak kultove casia ci yamahy asi v sw nebude nic... hosi to maju proste vymakane, leta praxe.. pradoxne prave v samohrajkach plati viac ako ine hw je hw