Sample konvertor
Sample konvertor
Ako najjednoduchsie prekonvertujem AKAI sample na WAV?
Konkretne mam balik samplov AKAI, ktore su spakovane RARom. Tento balik sa neda normalnym sposobom ani rozbalit. Takze to potrebujem rozbalit a nasledne prekonvertovat na WAV.
Dik za rady.
Konkretne mam balik samplov AKAI, ktore su spakovane RARom. Tento balik sa neda normalnym sposobom ani rozbalit. Takze to potrebujem rozbalit a nasledne prekonvertovat na WAV.
Dik za rady.
je to WinRar archiv aj s tou typickou ikonkou. a ked ho dam rozbalit, tak to nejde. to je divne ze? konkretne mi nabehne error hlaska (to bieleX v cervenom kruzku), ktora hovori ze: subor.iso - archiv ma budto neznamy format, alebo je poskodeny. tak som myslel ci to nie je tym, ze top obsahuje Akai sample... cdxtract to dokaze aj rozpakovat?
edit: dal som si do googla .iso a zistil som ze je to nejaky image subor. stiahol som program a ide to otvorit...
edit: dal som si do googla .iso a zistil som ze je to nejaky image subor. stiahol som program a ide to otvorit...
ok, .iso je to iste ako .img
je to image, tak ako hovorim. ked sa ti nechce vyrabat virtualnu mechaniku, vypal to ako image na cd a nacitavaj do sampleru to cd. ale virtualny cd drive je pohodlnejsi
ze to necita rar, to je jasne, rar vie citat len image s cdfs particiou (normalne pc datove image, akai ma iny filesystem na tom)
je to image, tak ako hovorim. ked sa ti nechce vyrabat virtualnu mechaniku, vypal to ako image na cd a nacitavaj do sampleru to cd. ale virtualny cd drive je pohodlnejsi
ze to necita rar, to je jasne, rar vie citat len image s cdfs particiou (normalne pc datove image, akai ma iny filesystem na tom)
Naposledy upravil(a) kexik dne 04 čer 2008 21:32, celkem upraveno 1 x.
ked si to das ako virtualnu mechaniku, otvoris to rovno v kontakte! konvertovat to na wavy nema vyznam, ty potrebujes pouzivat cely program na tom cd (layery, obalky atd). kontakt si aj tak z toho vysosne sample na disk a program si preulozi do vlastneho nativneho suboru (tusim ma priponu .nri) a potom uz to cd potrebovat nebudes vobec... napodobne pochodis aj s inymi samplermi, co vedia citat akai cd
Before launching Kontakt, you must first insert the Akai CD-ROM in your computer. If you do not, Kontakt may not recognize the disc. Make sure the browser window is open on the left. You should then see a CD icon that reads Akai next to it. Open the plus sign (+) next to the CD icon and there will appear an alphabetized list of the disc’s partitions. Open any of the partitions and programs and samples folders will appear. To open a program simply click on that folder and in a window below the name of the program will appear. Double click on the program and it will be loaded into Kontakt.
UTFG
UTFG