mno, so zariadenim microsoft wavetable gs sync sa URCITE synchronizovat nemusis
neviem o akom global play a global record hovoris, opakujem, STRANA 28, mas tam screenshot presne k tomu co hovorim
Samplitude 9.1.1 SE a potíže s nahráváním MIDI
Re: Samplitude 9.1.1 SE a potíže s nahráváním MIDI
JJ vim a na tom screenshote je prave jednak vypis MIDI devices kde se zaskrtnutim dany zarizeni pro MIDI vubec povoluje a pak pod tim je rolovaci menu pro Global Play Device a Global Record Device - tam se vybere vzdy jedna polozka. Predpokladam teda, ze v devices vyberu jen klavesy a v tech roletkach pro prehravani i nahravani midi vyberu opet ty klavesy? Logicky bych pro nahravani vybral klavesy a pro prehravani pak kartu, pac prehravaji VSTi ... ale pro me je to zatim dost zamlzeny
nie, s vsti nema midi cast karty nic spolocne. kartu navolis na prehravanie len vtedy, ak ma s na midi porty karty nastrkane nejake hw syntaky, inak je prehravanie midi uplne irelevantne. ja ale nehovorim nic o povolovani zariadeni, kludne si povol vsetky. podstatne je ktorym dovolis syncovanie!
Aha, tak o tom ja vim uplny prd, tak alespon ted vim - ze pro jistotu vsude vyberu jen klavesy a bude. Mozna jsem i takovou variantu zkousel, divil bych se, kdyby ne. Jinak sync je v Samplitude konfigurovanej pravym kliknutim na SYNC v transport baru tusim a tam je prave IN/OUT. Dalsi moznost, alespon podle manualym na ktery si mi posilal odkaz (str. 262) je samotny nastaveni Synchronizace.
PS: V posledni dobe co se muziky tyce sedim vic za bicima nez masinkama a SW, tak prosim o shovivavost
PS: V posledni dobe co se muziky tyce sedim vic za bicima nez masinkama a SW, tak prosim o shovivavost