Scháním software
Scháním software
Dobrý,den scháním software jako maji třeba v rádiu (aby se dávaly dávat písničky z databáze za sebe jak to myslím to za sebou: http://www.instaluj.cz/magix-music-maker ) Předem děkuji
Re: Scháním software
Winamp. Ten sice v radiu nepouzivaji, ale pisnicky za sebe v nem davat muzes a je free. Nebo foobar, nebo windows media player, nebo jakejkoliv jinej prehravac mp3ek
To cos nalinkoval nema se sw v radiu vubec nic spolecnyho.

A tam to je že ae to dává ze sebou?
No mas tam playlist.
Dik
Snad to bude fungovat kdyžtak se ozvu znovu

Asi jste mě špatně pochopily mě jde hlavně oto abych jsi tam mohl dávat ty písničky za sebe jako je třeba vidět tady
"Asi jste mě špatně pochopili, mně jde hlavně o to, abych si tam mohl dávat ty písničky za sebe, jako je třeba vidět tady"
Najdi 10 rozdílů a dostaneš tatranku.
abych si je takhle dával za sebe

"Asi jste mě špatně pochopili, mně jde hlavně o to, abych si tam mohl dávat ty písničky za sebe, jako je třeba vidět tady"
Najdi 10 rozdílů a dostaneš tatranku.

Tohle neni zadny "davani pisnicek za sebe", ale jednotlivy tracky v multitrack editoru. K cemu to chces a co s tim potrebujes delat? Bud konkretnejsi.
to chces tie pesnicky pustit naraz ?
Oto mi nejde hlavně abych si to mohl dát takhle za sebou to jsem našel jenom takovou fotku abyjste mě pochopily. Chci to mít nato jako to maji oni
dávat ty písničky za sebe (né pouštět na jednou)

Troll lock activated.