Serato.traktor.ableton
-
Serato.traktor.ableton
Zdravim.Chem sa spytat ci serato alebo traktor funguje aj s inou zvukovou kartou...ide mi hlavne o to ako funguje time code vinyl.Dakujem.
-
Re: Serato.traktor.ableton
Standartně ne, ale viděl jsem frčet myslím první verzi traktoru s timecode na jine zvukovce...
co to znamena s jinou kartou?
-
www.notape.net/product/show_product/22996158 mam na mysli ci napriklad serato time vinyl funguje aj s inou zvukovou kartou??napriklad steinberg mr816????alebo su time vinyl presne urcene na svoje karty...alebo traktor...dakujem za rady...nevyznam sa v tom..
-
pochopil som to asi takto..time vinyl je digital kod...1.a 0 a potom to ide cez zvukovu kartu do pc.kde to ovlada v nejakom programe song......alebo som uplne akoze UPLNE mimo???
-
www.notape.net/product/show_product/22990721 teda mam tuto zvuk.kartu a dva technics...ake time vinyl a program potrebujem??? ci musim kupovat cely set serato alebo traktor??? /aj s dalsou zvukovou kartou????//Dakujem za kazdu radu.
-
Jo chapes to spravne. Serato a traktor jsou vazane jen na jejich zvukovky. Na tehle strance dole najdes seznam existujicich DVS software (digital vinyl system) http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_vinyl_system
Jsou mezi nimi některe free, ale hlavne na te zvukovce nemas phono vstupy. Aby to fungovalo potrebujes dva predzesilovace (pro dva gramce)
Kazdy ten soft lze pouzit jen s urcitym typem timecode vinylů
Jsou mezi nimi některe free, ale hlavne na te zvukovce nemas phono vstupy. Aby to fungovalo potrebujes dva predzesilovace (pro dva gramce)
Kazdy ten soft lze pouzit jen s urcitym typem timecode vinylů
-
longsleeper dik .-----no phono vstupy...---praveze mix este nemam..planujem kupit...len ma zaujima ci kupit cely set serato alebo traktor...alebo staci kupit time vinyl a soft....plus teda ten mix...dalsia zvukovka mi pripada zbytocna...a este otazka v pripade kupi mixu serato.com/hardware/pioneer-djm-900srt...treba tiez tu kartu na serato???ci stacia uz len time vinyl???
-
jaaaaj ale tam sa asi trosku pomylili v cene...-----djm 900srt----takze nic....
-
Ten djm 900 srt ji má už zabudovanou, proto stoji balik... Tady maš seznam všeho na cem funguje serato http://serato.com/dj/hardware
A myslim ze ohledne phono vstupu mi nerozumis...Kdyz použivas DVS, tak nepotrebujes phono vstupy na mixu ale právě na zvukovce.
Ze zvukovky ti pak do mixu jde klasicky linkovy signal. I kdyz teda v pripade serata i phono, ale jen pro pripad ze chces hrat taky z klasickych vinylu
A myslim ze ohledne phono vstupu mi nerozumis...Kdyz použivas DVS, tak nepotrebujes phono vstupy na mixu ale právě na zvukovce.
Ze zvukovky ti pak do mixu jde klasicky linkovy signal. I kdyz teda v pripade serata i phono, ale jen pro pripad ze chces hrat taky z klasickych vinylu
longsleeper: pred par lety jsem uspesne pouzival DVS Mixvibes se zvukovkou bez phono vstupu.
-
thoft: máš pravdu, taky jsem viděl fungovat cracknuty traktor kde byl jeden gramec zapojeny do mikrofonniho vstupu a druhej do linky... Způsoby jak to obejít existují... já se chtěl spíš držet toho jak by to mělo být, aby stano pochopil princip.
Koukam na stranky Mixvibes a pisou tam "Any 4-channels soundcard with Asio driver or Core audio." O nutnosti phono nic.
-
chcem to legalne aj soft ...ale mi pripada zbytocne dalsia zvukovka...nechcem vela veci...peniaze akoze nie su az taky problem...odhadujem tak 1000e do toho este dat....len neviem mix...???alebo serato komplet???mam doma ableton 9suite a chcem to do toho cez bridge pustit.../skor som mal predstavu taku ze gramo time vinyl...mix a z mixu dozvukovky zvlast dva kanaly a potom do pc.......mozno najrozumnejsie bude predsa ten serato kpmplet....ale aj tak budem musiet mix kupovat....
-
lebo aj ti time vinyli sa predavaju zvlast....ci to je len nahrada???