Ahoj, včera jsem si stáhl a chtěl nainstalovat Skanner. Mám Mac. A absolutně se mi to nepodařilo...
Máte někdo zkušenost s instalací? Jaký mám zvolit adresář, do kterého se bude Skanner instalovat? Zvolil jsem slozku Reaktor/Instruments. Myslite, ze je to dobre?
Jinak Reaktor mam updatovaný...
díky za radu, ahoj,
Tom
Skanner - problém s instalací
Re: Skanner - problém s instalací
Ahoj, zvoliť zložku by malo automaticky. Zložka instruments slúži na ukladanie súborov .ISM. U Skanneru sa jedná o .ENS a nejaké tie sample...
A základná cesta by mala byť: Macintosh HD/Users/Shared.
PS: Ak chceš, môžem to skúsiť niekam uploadovať, rozbalíš a spusťíš...
A základná cesta by mala byť: Macintosh HD/Users/Shared.
PS: Ak chceš, môžem to skúsiť niekam uploadovať, rozbalíš a spusťíš...
Rush: Ahoj, díky, už se mi to podařilo. Zjistil jsem, že jsem neměl aktuálně update Reaktoru, proto to nefungovalo.
Jen mám ještě dotaz. Mám koupený Reaktor 5, pravidelně dělám update. Přesto, když jsem nainstaloval Skanner, tak to chce po mě, abych Skanner aktivoval - přitom se psalo, že je Free. Kde teda najdu sériové číslo? Nebo zkrátka jak postupovat?
díky moc, ahoj,
Tom
Jen mám ještě dotaz. Mám koupený Reaktor 5, pravidelně dělám update. Přesto, když jsem nainstaloval Skanner, tak to chce po mě, abych Skanner aktivoval - přitom se psalo, že je Free. Kde teda najdu sériové číslo? Nebo zkrátka jak postupovat?
díky moc, ahoj,
Tom
Jestli se nepletu, tak od NI chodí sériové číslo mailem hned po stažení (i u free věcí)
...aha díky, tak to já jsem asi smazal, no to je teda něco...
díval jsem se na web NI a už to nenabízejí ke stažení, nevíš jak teda postupovat? ahoj
díval jsem se na web NI a už to nenabízejí ke stažení, nevíš jak teda postupovat? ahoj
je mozny, ze kdyz spustis spravce licenci NI (nevim jak se presne ta aplikace jmenuje), tak uz ta bude stacit jen potvrdit volbu registrace.. pripadne se zaloguj ke svymu uctu ni a tam mas vsechny licence i cisla vypsany...
Biscuit: díky moc, jdu se na to mrknout, ahoj
Jinak skanner mě na první poslech úplně zaujal. sekce pad je fakt výborná...úplně jsem na tom uletěl...zněla mi z toho najednou taková ta ranná renesance, nebo trochu Arvo Pärt...krása
Jak vás Skanner zaujal?
Jinak skanner mě na první poslech úplně zaujal. sekce pad je fakt výborná...úplně jsem na tom uletěl...zněla mi z toho najednou taková ta ranná renesance, nebo trochu Arvo Pärt...krása
Jak vás Skanner zaujal?