Skládání muziky na mobilu

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Yogi
Vybavení

Skládání muziky na mobilu

Příspěvek od Yogi »

Ahoj,
mám perverzní otázku - máte někdo zkušenost s nějakou mobile java aplikací pro mobil na který by se dalo trochu něco složit ? Nejde mi o profi, spíš něco co si otevřu ve vlaku, když mě třeba napadně nějakej beat nebo basová linka a nasázim si nějakej základ do toho... Je to scifi nebo možnost ?

Mam Nokia 6230i - podporuje už mp3, wavy, midi, sluchátka připojitelný ... podlě mě maji už dneska mobily technický zázemí proto, aby se nějakej ten primitivní sekvencer s pár nástrojema dal v javě udělat. Ne mluvim teda o displeji, ale jako nějaká nouzovka třeba se dá.

Nechci aby to byla úplně hračka kde je 10 přednastavených smyček a šmoulové si z toho udělaji ringtone, spíš aby se tam fakt něco dalo zachytit svéprávně. Narazil jsem jen na nějakej Vibe...

Yogi
Vybavení

Vibe

Příspěvek od Yogi »

Btw, ten Vibe je docela výbornej, víceméně to co potřebuju, jen by se hodilo pár funkcí navíc a větší rozlišení patternů - možnost hodit si tam jiný takty než 4/4 a tak.

VIBE

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Na palma je Bhajis Loops...

Acid Punk

Re: Skládání muziky na mobilu

Příspěvek od Acid Punk »

Nejaky takovy program shanim uz dlouho, kdyby poradne fungoval a umel menit zakladni samplovane zvuky a mel midi vstup vystup, byla by to jako mala revoluce, reminiscence trackerove sceny kdy si kazdy muze skladat ale uz i primo na svem mobilu co ma stejne porad u sebe :)))

Ted kdyby jeste bylo doresene zdileni jako ze bluetooth nic moc a pripojeni k internetu z mobilu je celkem drahe... kez by misto bluetooth vybrali za standart Wifi, lepe bych to vyuzil :)
Yogi píše:Ahoj,
mám perverzní otázku - máte někdo zkušenost s nějakou mobile java aplikací pro mobil na který by se dalo trochu něco složit ? Nejde mi o profi, spíš něco co si otevřu ve vlaku, když mě třeba napadně nějakej beat nebo basová linka a nasázim si nějakej základ do toho... Je to scifi nebo možnost ?

Mam Nokia 6230i - podporuje už mp3, wavy, midi, sluchátka připojitelný ... podlě mě maji už dneska mobily technický zázemí proto, aby se nějakej ten primitivní sekvencer s pár nástrojema dal v javě udělat. Ne mluvim teda o displeji, ale jako nějaká nouzovka třeba se dá.

Nechci aby to byla úplně hračka kde je 10 přednastavených smyček a šmoulové si z toho udělaji ringtone, spíš aby se tam fakt něco dalo zachytit svéprávně. Narazil jsem jen na nějakej Vibe...

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Odpovědět