Slice sampler

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Slice sampler

Příspěvek od Poshook » 06 zář 2004 10:45

zdravim. zhanam VSTi sampler (loop player), ktory pracuje so slices - naseka audio na kusky a potom prehrava v roznom tempe. Pomohlo by, keby sa dali jednotlive slices aj samostatne editovat (reverse, volume, pan, prip. filter, obalky...). Nieco podobne ma Kontakt 1.5.x, ale ten robi problemy v Logic 5.5.1. Vdaka :wink:

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 06 zář 2004 11:33

eee... iny kontakt?

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 06 zář 2004 15:24

nechapem...myslis tym inu verziu? vsetky 1.5.x verzie blbnu v Logicu a taktiez Intakt

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 06 zář 2004 15:49

to sa mi nechce verit... skusal si to alebo sa tak vravi? ja s nim robim pod FL a nemozem sa stazovat

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 06 zář 2004 16:18

skusal, zhanal info a pomoc. na vsetkych forach, ktore som navstivil, som dostal jednoznacnu odpoved: Kontakt 1.5.x robi v Logicu hluposti (presne take, ako mne). Dokonca aj Reaktor 4.x.x si vraj s Logicom moc nerozumie.

PetrPAN
Příspěvky: 13
Registrován: 26 kvě 2004 07:01

Příspěvek od PetrPAN » 06 zář 2004 18:45

Mám takový silný tušení, že tohle umí Native instruments INTAKT.

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 07 zář 2004 08:36

dik za typ, uz som ho nainstaloval. je to presno ono

p:0
Příspěvky: 52
Registrován: 18 led 2007 10:01

Příspěvek od p:0 » 31 led 2007 13:11

Kdyz tak pod Reaktor doporucuju tyto dva ensembles:

Beatslicer
Splitter

Uživatelský avatar
BS
Příspěvky: 992
Registrován: 23 kvě 2006 12:17

Příspěvek od BS » 31 led 2007 13:13

na tohle se mne vcelku zamlouva PhatmatikPro anebo Livelab LiveSlice.

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 31 led 2007 15:07

Neni Intakt jenom oklestena verze kontaktu ? BTW pokud blbne kontakt 1.5.x, tak by nemusel blbnout kontakt 2, ne...? :)

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak » 31 led 2007 15:36

2Kermitak: jojo intakt je oklestenej kontakt :c) je to i kompatibilni z intaktu do kontaktu .. teda nezkousel jsem to, ale udajne ano. (je to i logicky)

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 31 led 2007 18:23

hosi a co pozriet si datum prvych prispevkov... :)

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 31 led 2007 18:51

hehe exhumatori threadov :)

lukemarty
Příspěvky: 107
Registrován: 05 úno 2003 14:41

Re: Slice sampler

Příspěvek od lukemarty » 31 led 2007 19:27

Poshook píše:zdravim. zhanam VSTi sampler (loop player), ktory pracuje so slices - naseka audio na kusky a potom prehrava v roznom tempe. Pomohlo by, keby sa dali jednotlive slices aj samostatne editovat (reverse, volume, pan, prip. filter, obalky...). Nieco podobne ma Kontakt 1.5.x, ale ten robi problemy v Logic 5.5.1. Vdaka :wink:

Ahoj.

Tohle by mohlo slouzit tve potrebe!

Bomb That Beat VSTi 2.4

viz. http://www.cybermuff.cz/music/testy.htm#bomb

lukemarty
Příspěvky: 107
Registrován: 05 úno 2003 14:41

Příspěvek od lukemarty » 31 led 2007 19:29

EXHUMATORI :)))

MAZEC :))

Odpovědět