Soft pro Mac

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Om

Soft pro Mac

Příspěvek od Om » 25 úno 2003 22:29

Pardon, ale jsem tu poprvé a zkušenosti s muzikou přes compl taky nemám.
Jenže s tím hodlám začít a potřebuju vědět, jakej soft na skládání mi poběží
na Macovi (MAC OS 9.1). Poradí mi někdo? Co mi doporučíte? :roll:


Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Příspěvek od Pavel Vantuch » 05 dub 2003 18:25

Logic Audio
Steinberg Cubase
MOTU Digital Performer
Cakewalk Metro

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21302
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 06 dub 2003 01:58

Ked uz sme pri mackoch .. Aj ja som si kupil macka .. Macintosh Classic .. 68000/8 MHz , 4MB RAM .. System 7.5.3 .. Pustim tam daku verziu Cubase ?? Kto je pamatnik ??

Uživatelský avatar
Magion
Příspěvky: 805
Registrován: 08 čer 2002 21:52

Příspěvek od Magion » 06 dub 2003 15:38

om: Kde jsem ty dve pismena naposledy slysel? Ze bych potreboval restarovat? Ze by Fleda? A kdo ze to ma novou placku?
No kdopak to asi bude?
No ja osobne bych ti rozhodne radil Logic. Pokud vim tak ho ma urcite Ovulo (Michal Racek), kterej si taky nedavno poridil stribrnou placicku s jabkem. Tak zatim
zdar Jirin


kexik

Příspěvek od kexik » 05 úno 2004 15:48

Pytkin píše:Ked uz sme pri mackoch .. Aj ja som si kupil macka .. Macintosh Classic .. 68000/8 MHz , 4MB RAM .. System 7.5.3 .. Pustim tam daku verziu Cubase ?? Kto je pamatnik ??
mam tu v robote dve HPLC pumpy, ktore bezia svoj firmware na 68000kach... nepobezi mi na nich cubase? p.s. mam len 32 znakovy lcd displej :)

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 15 úno 2007 10:02

Pytkin: sehnal jsi nejakej soft na Classica? Mam ho taky...
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 15 úno 2007 10:10

Cyril píše:Pytkin: sehnal jsi nejakej soft na Classica? Mam ho taky...
vidim cyril, ze si sa po exhumovani threadov dal aj na exhumaciu pocitacovych pozostatkov
podla mna ma z classica najvyssiu hodnotu v sucasnosti spinany zdroj, ktorym mozes napajat elektricke vlaciky a mikrofon

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21302
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 16 úno 2007 00:08

cyril : V byvalej firme by sa malo na CDckach povalovat dake stare softy .. Classica mam v polici .. ked dostavam dom a prestahujem sa do neho , tak uz si ho snad konecne aj zapojim .. Aj atari ST od Dana :)

Odpovědět