Sony Vegas

Ostatní audio software, obecná diskuse
Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 31 bře 2008 19:20

Ked vysiel Vegas Pro 1 tak uz bol Acid 2, tak asi tak. Acid ma vynikajuci algoritmus na transpoziciu loopov, vacsinu veci taha do RAM takze nie je disk streaming. Raz som urobil jeden track kde bolo 40 stop v Acide a zvysok som synchronizoval v Cakewalku cez MIDI syntaky a slapalo to perfektne aj so zavesenymi dx pluginmi na obycajnom Celerone 400 MHz. Ja mam VELMI RAD aj starsi soft ktory slape na beznom PC ultra rychlo a spolahlivo.

Takisto napriklad, minule sa mi zenil kamarat a poslal mi jednu mp3 ze chcel by to na svadbu ale v podstatne pomalsom tempe ako polka, tak som skusal kvantum softu co urobi napr. z 150 BPM tracku 120 BPM track bez deformacie hlasov spevakov ci nastrojov a jednoznacne v tomto zvitazil Acid. Ziaden plugin ci soft to netransponoval lepsie.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 31 bře 2008 19:26

isty cas som behal pod acidom fruity ako vsti, lebo som potreboval vyrobit hudbu k filmu a fruity vtedy este nevedel prehravat video. fungovalo to prekvapivo dobre, ziadne padanie, trvalo nejake sekundy, kym sa rozbehol playback, ale slo to pekne pouzit. robit ale samotnu muziku v acide sa mi nedalo, chybalo mi tam obrovske mnozstvo veci. neviem v akom stave je aktualna verzia, ale u sony nie su velki inovatori, vegas vyzera uz neviem kolko verzii uplne rovnako, len pribudaju filtre ;) (no, s trochou nadsadzky)

rastis
Příspěvky: 2883
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Příspěvek od rastis » 31 bře 2008 19:37

najnovsi vegas ma mixer hore miesto dole :)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 31 bře 2008 19:48

no, ja mam pocit ze mixer sa da vo vegase presunut hocikam... ale hadat sa nebudem, uz ho nemam v masine

jardatop
Příspěvky: 329
Registrován: 30 led 2008 19:03

Příspěvek od jardatop » 31 bře 2008 23:00

Ted mame taky v praci Vegas 8 a ten ma opravdu ten explorer, project media, trimmer a mixer nahore a nepodarilo se mi s tim hnout. Je to nezvyk...

Uživatelský avatar
PELF
Profesionál
Příspěvky: 1986
Registrován: 12 dub 2007 12:03

Příspěvek od PELF » 31 bře 2008 23:14

jardatop píše:Ted mame taky v praci Vegas 8 a ten ma opravdu ten explorer, project media, trimmer a mixer nahore a nepodarilo se mi s tim hnout. Je to nezvyk...
options > preferences > display > display timeline at bottom of main window

rastis
Příspěvky: 2883
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Příspěvek od rastis » 31 bře 2008 23:18

PELF píše:
jardatop píše:Ted mame taky v praci Vegas 8 a ten ma opravdu ten explorer, project media, trimmer a mixer nahore a nepodarilo se mi s tim hnout. Je to nezvyk...
options > preferences > display > display timeline at bottom of main window
clovece, a fakt :) dik :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 31 bře 2008 23:44

demsky píše: Takisto napriklad, minule sa mi zenil kamarat a poslal mi jednu mp3 ze chcel by to na svadbu ale v podstatne pomalsom tempe ako polka, tak som skusal kvantum softu co urobi napr. z 150 BPM tracku 120 BPM track bez deformacie hlasov spevakov ci nastrojov a jednoznacne v tomto zvitazil Acid. Ziaden plugin ci soft to netransponoval lepsie.
Uplne ale uplne najlepsi algoritmus na time stretching aky som kedy videl mal prosonic Time Factory

http://news.harmony-central.com/Newp/10 ... eased.html

zo 120 na 60 ? ziadny problem .. bez artefaktov .. uuuplneee peklo .. Zasadny problem .. totaaaaalne pomale ... az nepouzitelne .. neviem ci to dalej vyvyjali ale dako to umrelo asi ..

rastis
Příspěvky: 2883
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Příspěvek od rastis » 31 bře 2008 23:46

Time Factory funguje na posratie dobre. porobili sa zle tempa a nahrali sa bicie, zistilo sa, ze sa do toho neda hrat, ale prehrat bicie neslo. Time Factory - vsetky stopy samostatne, dost velke skoky v tempe - 100% vysledok...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 31 bře 2008 23:47

do verzie 7 sa vsetko dalo chytit a hyba a ulozit kam clovek chcel .. v 8 to uz nejde ? neskusal som ju este ..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 31 bře 2008 23:58

vsak prosoniq dalej licencuje svoj kod... vsetok stretching v cubase, live, fruity, atd... je dnes od nich, vola sa to MPEX
nepotrebuju vlastny produkt, len vylepsuju dalej toto

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 01 dub 2008 00:21

kexik : MPEX ale neni tak dobry ako Time Factory .. v Time Factory sa nic nenastavovalo .. povodne tempo , nove tempo .. a popici vysledok .. v MPEX skusas , spekulujes a furt to neni ono ..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 01 dub 2008 00:25

kukam verzia 2 z 2006 .. ja som asi pouzival verziu 1 .. mozno 2 uz nebude tak kriticky pomala ..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 01 dub 2008 07:54

uz je verzia 3, v cubase 4 napriklad

Uživatelský avatar
Drumer
Příspěvky: 326
Registrován: 06 úno 2008 13:14

Příspěvek od Drumer » 03 srp 2008 11:43

Chlapi,mam problem-když kliknu na pluginy na stopě tak mi to efektové okno zmizne někam dolů pod lištu windows:-( nevím jak to dostat zpět,nemužu nastavit jediný efekt:-(

Odpovědět