Sony Vegas

Ostatní audio software, obecná diskuse
demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

Ked vysiel Vegas Pro 1 tak uz bol Acid 2, tak asi tak. Acid ma vynikajuci algoritmus na transpoziciu loopov, vacsinu veci taha do RAM takze nie je disk streaming. Raz som urobil jeden track kde bolo 40 stop v Acide a zvysok som synchronizoval v Cakewalku cez MIDI syntaky a slapalo to perfektne aj so zavesenymi dx pluginmi na obycajnom Celerone 400 MHz. Ja mam VELMI RAD aj starsi soft ktory slape na beznom PC ultra rychlo a spolahlivo.

Takisto napriklad, minule sa mi zenil kamarat a poslal mi jednu mp3 ze chcel by to na svadbu ale v podstatne pomalsom tempe ako polka, tak som skusal kvantum softu co urobi napr. z 150 BPM tracku 120 BPM track bez deformacie hlasov spevakov ci nastrojov a jednoznacne v tomto zvitazil Acid. Ziaden plugin ci soft to netransponoval lepsie.

kexik

Příspěvek od kexik »

isty cas som behal pod acidom fruity ako vsti, lebo som potreboval vyrobit hudbu k filmu a fruity vtedy este nevedel prehravat video. fungovalo to prekvapivo dobre, ziadne padanie, trvalo nejake sekundy, kym sa rozbehol playback, ale slo to pekne pouzit. robit ale samotnu muziku v acide sa mi nedalo, chybalo mi tam obrovske mnozstvo veci. neviem v akom stave je aktualna verzia, ale u sony nie su velki inovatori, vegas vyzera uz neviem kolko verzii uplne rovnako, len pribudaju filtre ;) (no, s trochou nadsadzky)

rastis

Příspěvek od rastis »

najnovsi vegas ma mixer hore miesto dole :)

kexik

Příspěvek od kexik »

no, ja mam pocit ze mixer sa da vo vegase presunut hocikam... ale hadat sa nebudem, uz ho nemam v masine

jardatop

Příspěvek od jardatop »

Ted mame taky v praci Vegas 8 a ten ma opravdu ten explorer, project media, trimmer a mixer nahore a nepodarilo se mi s tim hnout. Je to nezvyk...

PELF
Profesionál

Příspěvek od PELF »

jardatop píše:Ted mame taky v praci Vegas 8 a ten ma opravdu ten explorer, project media, trimmer a mixer nahore a nepodarilo se mi s tim hnout. Je to nezvyk...
options > preferences > display > display timeline at bottom of main window

rastis

Příspěvek od rastis »

PELF píše:
jardatop píše:Ted mame taky v praci Vegas 8 a ten ma opravdu ten explorer, project media, trimmer a mixer nahore a nepodarilo se mi s tim hnout. Je to nezvyk...
options > preferences > display > display timeline at bottom of main window
clovece, a fakt :) dik :)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

demsky píše: Takisto napriklad, minule sa mi zenil kamarat a poslal mi jednu mp3 ze chcel by to na svadbu ale v podstatne pomalsom tempe ako polka, tak som skusal kvantum softu co urobi napr. z 150 BPM tracku 120 BPM track bez deformacie hlasov spevakov ci nastrojov a jednoznacne v tomto zvitazil Acid. Ziaden plugin ci soft to netransponoval lepsie.
Uplne ale uplne najlepsi algoritmus na time stretching aky som kedy videl mal prosonic Time Factory

http://news.harmony-central.com/Newp/10 ... eased.html

zo 120 na 60 ? ziadny problem .. bez artefaktov .. uuuplneee peklo .. Zasadny problem .. totaaaaalne pomale ... az nepouzitelne .. neviem ci to dalej vyvyjali ale dako to umrelo asi ..

rastis

Příspěvek od rastis »

Time Factory funguje na posratie dobre. porobili sa zle tempa a nahrali sa bicie, zistilo sa, ze sa do toho neda hrat, ale prehrat bicie neslo. Time Factory - vsetky stopy samostatne, dost velke skoky v tempe - 100% vysledok...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

do verzie 7 sa vsetko dalo chytit a hyba a ulozit kam clovek chcel .. v 8 to uz nejde ? neskusal som ju este ..

kexik

Příspěvek od kexik »

vsak prosoniq dalej licencuje svoj kod... vsetok stretching v cubase, live, fruity, atd... je dnes od nich, vola sa to MPEX
nepotrebuju vlastny produkt, len vylepsuju dalej toto

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

kexik : MPEX ale neni tak dobry ako Time Factory .. v Time Factory sa nic nenastavovalo .. povodne tempo , nove tempo .. a popici vysledok .. v MPEX skusas , spekulujes a furt to neni ono ..

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

kukam verzia 2 z 2006 .. ja som asi pouzival verziu 1 .. mozno 2 uz nebude tak kriticky pomala ..

kexik

Příspěvek od kexik »

uz je verzia 3, v cubase 4 napriklad

Drumer

Příspěvek od Drumer »

Chlapi,mam problem-když kliknu na pluginy na stopě tak mi to efektové okno zmizne někam dolů pod lištu windows:-( nevím jak to dostat zpět,nemužu nastavit jediný efekt:-(

Odpovědět