Chtěl bych při zapnutí nahrávání ve Vegasu (dtto ve Sound Forge) pomocí nějakého skriptu zapnout "červenou", tzn. buď na 232 nebo na midi jakoby "sepnout relátko". Určitě to už někdo vymyslel. Dále by se občas hodila funkce: při přechodu přes marker vygenerovat stejným způsobem puls, který hodí index při nahrávání do md např do sony B5. Máte s tím někdo zkušenost? díky Jirka
to uz si moc nepamatam... bud v menu pod view, alebo na samotnych objektoch na rozbalovacich ponukach... bolo to nieco ako embed to main window alebo tak... medzicasom som s vegasom skoncil
ale urcite to ide, ja som mal verziu 3 a na dvoch monitoroch som pracoval
Drumer: Většina současných grafik má výstup na dva monitory, takže druhá netřeba. Co máš za grafiku? Mrkni ze zadu na komp, jestli je na ní ještě jeden konektor...
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-
drumer: zozen si hocaku pci grafiku, ktora zvladne rozlisenie tvojho druheho monitora... to byva najlacnejsie riesenie. i ked nejaka stara dualhead nvidia sa bude dat kupit tiez za par kil...