Sony Vegas

Ostatní audio software, obecná diskuse
Jirka
Příspěvky: 3
Registrován: 22 led 2004 15:25

Sony Vegas

Příspěvek od Jirka » 13 lis 2006 19:39

Chtěl bych při zapnutí nahrávání ve Vegasu (dtto ve Sound Forge) pomocí nějakého skriptu zapnout "červenou", tzn. buď na 232 nebo na midi jakoby "sepnout relátko". Určitě to už někdo vymyslel. Dále by se občas hodila funkce: při přechodu přes marker vygenerovat stejným způsobem puls, který hodí index při nahrávání do md např do sony B5. Máte s tím někdo zkušenost? díky Jirka

Uživatelský avatar
Drumer
Příspěvky: 326
Registrován: 06 úno 2008 13:14

Příspěvek od Drumer » 22 úno 2008 13:18

chci se zeptat:chtel bych ve vegasu jet na dva monitory.Jde to?mám vegas 8.Diky

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21302
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 22 úno 2008 13:20

drumer : co ti v tom brani ?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 22 úno 2008 13:25

drumer: musis uvolnit jednotlive objekty (timeline, mixer, media pool atd) z hlavneho okna... potom si ich mozes rozhodit aj na sedem monitorov

Uživatelský avatar
Drumer
Příspěvky: 326
Registrován: 06 úno 2008 13:14

Příspěvek od Drumer » 22 úno 2008 13:34

a kde se to nastavuje?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 22 úno 2008 13:39

to uz si moc nepamatam... bud v menu pod view, alebo na samotnych objektoch na rozbalovacich ponukach... bolo to nieco ako embed to main window alebo tak... medzicasom som s vegasom skoncil
ale urcite to ide, ja som mal verziu 3 a na dvoch monitoroch som pracoval

Shodan
Příspěvky: 620
Registrován: 20 pro 2006 22:33

Příspěvek od Shodan » 22 úno 2008 13:42

Nastavuje? Vezmu myší okýnko za lištu a suše ho přetáhnu na druhej monitor...
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Uživatelský avatar
Drumer
Příspěvky: 326
Registrován: 06 úno 2008 13:14

Příspěvek od Drumer » 22 úno 2008 13:47

jde mi jen o to že musím mit přece dvě grafiky,tak se to přece musi někde nastavit.ale vyzkouším az budu mit další grafiku a uvidim.Diky

Shodan
Příspěvky: 620
Registrován: 20 pro 2006 22:33

Příspěvek od Shodan » 22 úno 2008 13:58

Drumer: Většina současných grafik má výstup na dva monitory, takže druhá netřeba. Co máš za grafiku? Mrkni ze zadu na komp, jestli je na ní ještě jeden konektor...
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 22 úno 2008 14:43

drumer... to si osetria windowsy, ze mas dve grafiky... pre aplikacie predstieraju, ze je grafika len jedna

Uživatelský avatar
Drumer
Příspěvky: 326
Registrován: 06 úno 2008 13:14

Příspěvek od Drumer » 22 úno 2008 14:47

Shodan:Tak mám Radeon7000,bohužel je tam jen jeden vystup na monitor:-(
Jinak díky,koupím kartu,vyzkouším a pokud bude problém,tak se ozvu :wink:

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 22 úno 2008 14:49

drumer: zozen si hocaku pci grafiku, ktora zvladne rozlisenie tvojho druheho monitora... to byva najlacnejsie riesenie. i ked nejaka stara dualhead nvidia sa bude dat kupit tiez za par kil...

Uživatelský avatar
Drumer
Příspěvky: 326
Registrován: 06 úno 2008 13:14

Příspěvek od Drumer » 22 úno 2008 14:52

kexik:presne tohle chci udelat,na DAW staci nejaka socka:-)

Uživatelský avatar
Drumer
Příspěvky: 326
Registrován: 06 úno 2008 13:14

Příspěvek od Drumer » 22 úno 2008 15:56

Tak jsem nasel starou grafiku a funguje to supr.Dikes

Shodan
Příspěvky: 620
Registrován: 20 pro 2006 22:33

Příspěvek od Shodan » 22 úno 2008 16:31

Výborně. Jen je nebezpečný, že jak si na to zvykneš, nemůžeš už jinak :wink:
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Odpovědět