SoundDiver pod Win XP

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

SoundDiver pod Win XP

Příspěvek od Tudy » 08 bře 2011 23:43

Kdo by ještě nevěděl jak rozchodit/ukáznit SoundDiver pod Windows XP , zde je jednoduchý návod:

1) Pravým tlačítkem myši klikni na ikonu programu SoundDiver
2) Vlastnosti
3) záložka Kompatibilita
4) zaškrtnout "Tento program spustit v režimu kompatibility pro:"
5) vybrat "Windows 98 / Windows Me"
6) Použít
7) OK
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: SoundDiver pod Win XP

Příspěvek od Pytkin » 08 bře 2011 23:45

on bol niekedy problem so sound diverom pod XP ? alebo ze by som ja ho pouzival pod win2000 ? je fakt , ze som ho pouzival na minulom byte a teraz som uz 4ty rok v dome .. nevylucujem tu 2000cku :) ale proste si nepamatam problely so sound diverom :)

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Re: SoundDiver pod Win XP

Příspěvek od Tudy » 08 bře 2011 23:49

Nástroj od nástroje. Například u Korgu TR-Rack při každém ukládání editovaného zvuku nastala asi půlminutová pauza.
A.Tomovi to zase nějak nechtělo komunikovat s Ensoniqem Fizmo a po téhle úpravě mu to šlape bez problémů.
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: SoundDiver pod Win XP

Příspěvek od Pytkin » 09 bře 2011 00:15

Tudy : jaj tak .. tak nieco obdobne robilo aj mne .. mne nechcelo nacitat kompletnu banku z virusa .. natahoval to kazdy zvuk nikolko minut .. nikdy som nemal nervy to natiahnut cele .. Takze tato uprava mozno pomoze aj mne .. checknem dakedy .. dikes ..

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Re: SoundDiver pod Win XP

Příspěvek od dano » 09 bře 2011 10:30

ja som mal problem rozbehat tento skvely program na mojom XP, ale nepomohol ani postup ktory pise Tudy. asi bol na vine dvojjadrovy procesor, lebo ked som to rozbehaval na starsom PC (tiez pod XP) tak to v pohode bezalo po nastaveni kompatibility...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: SoundDiver pod Win XP

Příspěvek od kexik » 09 bře 2011 10:46

dano píše:ja som mal problem rozbehat tento skvely program na mojom XP, ale nepomohol ani postup ktory pise Tudy. asi bol na vine dvojjadrovy procesor, lebo ked som to rozbehaval na starsom PC (tiez pod XP) tak to v pohode bezalo po nastaveni kompatibility...
mozno si mal spustit .exe subor s prepinacom pre single cpu (.bat subor v ktorom je jediny riadok "start /affinity 1 aplikacia.exe" , affinity 1 je pre CPU 0, affinity 2 pre CPU 1 atd.)

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Re: SoundDiver pod Win XP

Příspěvek od Tudy » 09 bře 2011 11:11

dano píše:ja som mal problem rozbehat tento skvely program na mojom XP, ale nepomohol ani postup ktory pise Tudy. asi bol na vine dvojjadrovy procesor, lebo ked som to rozbehaval na starsom PC (tiez pod XP) tak to v pohode bezalo po nastaveni kompatibility...
jedu na dvoujádru bez problémů
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Re: SoundDiver pod Win XP

Příspěvek od dano » 09 bře 2011 11:30

Tudy píše:
dano píše:ja som mal problem rozbehat tento skvely program na mojom XP, ale nepomohol ani postup ktory pise Tudy. asi bol na vine dvojjadrovy procesor, lebo ked som to rozbehaval na starsom PC (tiez pod XP) tak to v pohode bezalo po nastaveni kompatibility...
jedu na dvoujádru bez problémů
tak potom je zadrhel inde, ale mne sa rozbehat nepodaril (vsetko ostatne fici uplne v pohode)

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Re: SoundDiver pod Win XP

Příspěvek od dano » 09 bře 2011 11:31

kexik píše:
dano píše:ja som mal problem rozbehat tento skvely program na mojom XP, ale nepomohol ani postup ktory pise Tudy. asi bol na vine dvojjadrovy procesor, lebo ked som to rozbehaval na starsom PC (tiez pod XP) tak to v pohode bezalo po nastaveni kompatibility...
mozno si mal spustit .exe subor s prepinacom pre single cpu (.bat subor v ktorom je jediny riadok "start /affinity 1 aplikacia.exe" , affinity 1 je pre CPU 0, affinity 2 pre CPU 1 atd.)
toto bolo v akej reci? :-)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: SoundDiver pod Win XP

Příspěvek od kexik » 09 bře 2011 12:02

dano píše:
kexik píše:
dano píše:ja som mal problem rozbehat tento skvely program na mojom XP, ale nepomohol ani postup ktory pise Tudy. asi bol na vine dvojjadrovy procesor, lebo ked som to rozbehaval na starsom PC (tiez pod XP) tak to v pohode bezalo po nastaveni kompatibility...
mozno si mal spustit .exe subor s prepinacom pre single cpu (.bat subor v ktorom je jediny riadok "start /affinity 1 aplikacia.exe" , affinity 1 je pre CPU 0, affinity 2 pre CPU 1 atd.)
toto bolo v akej reci? :-)
windowstina :)
nic tazke...
1. v adresari kde mas .exe subor, ktory chces poslat na jedno jadro, vyrobis novy textovy dokument
2. premenujes ho na spusti.bat (nazov je fuk, len musi mat priponu .bat -batchfile, aka davkovaci subor).
3. kliknes nan pravou mysou a zvolis z menu edit, cim sa ten subor otvori v notepade.
4. napises tam:
cd cesta-ku-exe-suboru (napriklad C:\Program Files\Sounddiver)
start /affinity 1 aplikacia.exe
5. ulozis zmenu (ctrl+s)
6. zavries notepad
7. spustis .bat subor dvojklikom

mal by sa spustit vytuzeny program s tym, ze pouziva len prvy procesor

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Re: SoundDiver pod Win XP

Příspěvek od dano » 09 bře 2011 12:30

super vyskusam. celkom som zvedavy ci to bolo kvoli tomu, lebo Tudy pise ze jemu to slape na dvoch jadrach v pohode...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: SoundDiver pod Win XP

Příspěvek od kexik » 09 bře 2011 12:42

inak, tu mas super stranku k ovladaniu widli z cmd okna. rovnake prikazy mozes pouzit do .bat suborov, ide tym riesit vselico.

http://commandwindows.com/command3.htm

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Re: SoundDiver pod Win XP

Příspěvek od Tudy » 09 bře 2011 12:56

Konkrétně na tomhle: INTEL PENTIUM DUAL CORE E6700 / 3,2GHz FSB1066
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Odpovědět