SoundDiver (Win)

Ostatní audio software, obecná diskuse
kru

SoundDiver (Win)

Příspěvek od kru »

Zdravim,

tohle tema je mozna trosku na hrane, za to ale nemuzu ja, ale Apple.

Shanim SoundDiver pod Win. Koupit se to neda, jak koupil Apple Emagic, prestal delat vsechno pro PC. Navic si nejsem jistej, jestli se SoundDiver jeste vubec dela i pro Maca.

Pokud s tim ma nekdo problem, muze si na me tribit svuj ostrovtip, pripadne toto tema smazat, zily me to neutrhne.

Pokud chce nekdo poradit, predem diky.

Syntaky co mam, jinak na pecce nezedituju nez pred SoundDiver, bohuzel :(

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

A co SoundQuest MIDIQuest? Ten se na win koupit da, ma stale vyrobni podporu a syntaku edituje fakt mraky.

kru

Příspěvek od kru »

amorph: midiquest znam, vicemene mas pravdu, ale bohuzel presne to, co bych potreboval, tam chybi :(

bodyia
Vybavení

Příspěvek od bodyia »

Ja mám SD V3, pod W98 to chodilo 100%, na XP mi jede jenom něco (nevím proč). Před oficiální koupí (třeba z eBay) doporučuji vyzkoušet si funkčnost, mohl bys být zklamaný.

onehalph

Příspěvek od onehalph »

Jak je to momentalne s Mac verzi nevim .... urcity cas byla k dispozici Beta, ktera byla chranena na XS key Logicu - tak jsem naznal, ze to mozna integruji do nej - ale ve verzi 7 to neprislo - tak nevim ....

kru

Příspěvek od kru »

bodyia: velice rad bych vyzkousel funkcnost, mas tip jak? ;)

Dno

Příspěvek od Dno »

kru : preco sa nepytas na IRC ? inak ja mam aj starucky XOR dakde .. Este na atari som ho pouzival a potom som ho mal aj na PC .. ci sice pojde na XP netusim .. pouzival som ho na 98 ..

kru

Příspěvek od kru »

Dno: ja hlava dubova...zitra se ukazu ;)

Ondrash

Příspěvek od Ondrash »

Ahoj. Rád bych koupil legálně Sounddiver pro Windows 3.0.5.4. Vím že už se neprodává, ale na netu jsem našel několik obchodů, kde se koupit dá. Např tady: http://www.zoomerart.net/index.php?targ ... rogid=1591

Ale ta cena mě trošku zaráží... dá se věřit takovýmto obchodům?

Už mě nebaví pořád ten problém s autorizací cracklé verze. Se Soundiverem jsem spokojený....

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

Autotune za 20 USD, Nuendo 3 za 50 USD..... co je to za blbosti??

P.

Ondrash

Příspěvek od Ondrash »

Koukněte se na jejich F.A.Q... Ty to snad prodávají opravdu v krabicích...

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

A četl jsi Terms and Conditions?

A) You are required to own an original copy of the title you intend to backup, if you sell or give away the original copy, you will either, (A) Destroy that backup or (B) Give the backup to the person receiving the original. This law extends to PC and basically anything that consists of copyable data for backup purposes.

a.tom.x

Příspěvek od a.tom.x »

No já mám legal Sounddivery OEM k Doepferům a Emagic AMT8 a pod XP se to celkem sere, chce to nějaké knihovny, které chybí pak to hledá nějaké texty, to musí člověk všechno přeskákat. Pak mi vidí jenom 2 AMT8 (paradoxně 2. a 3.) ten první jaksi ignoruje ?! Ten k Doepferu celkem jede, ale raději používám ten orig. editor Doepfer. Každopádně mám se Sounddiverem problém odjakživa. Soundquest mě bavil vždy víc.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Ondrash

Příspěvek od Ondrash »

SoundQuest mě nebavil nikdy... Nicméně, jestli jsem to dobře pochopil, tak mi za třicet dolarů podají nějakej zkopírovanej originál a právně tomu říkají backup CD...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ondrash : to su pirati, podla mna ..

Odpovědět