SPL PassEQ plugin
Re: SPL PassEQ plugin
Ilock to chce a žádná další omezení ve funkčnosti nepozoruju. Jinak já jsem taky spokojen, řekl bych, že se plugin chová velmi "hardwareově" a i když jeho reálnou předlohu neznám, soudím, že od ní ani svým čistým zvukem nebude zas tak daleko.
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
no ten iLock jsem nainstaloval... je to něco jako eLicenser? resp. proč by měl být iLock omezením?
Treba proto, ze ho kazdej nema a nebude si ho kupovat kvuli demu? Pokud na demo staci nainstalovat jen ten ilok driver, pak no problem, ale to si zase odporuje s tim, co pise PELF, ze to ilok chce.
takže eLicenser = iLock? no jinak to vypadá, že to bude funkční asi jenom dva týdny.. jinak fakt to žádné známky dema, nebo beta verze nejeví... zatím
O omezeních jsem psal v souvislosti s tou beta verzí, že taky žádná nepozoruju. A pokud jde o ilock, tak i na stránkách výrobce je napsáno: Demo versions do not require iLok. Licenses require iLok.
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
paráda, právě sem s tím dokončil master r'n'b/pop/rock písničky - diky tomu to dostalo nový rozměr.... viva m/s eqalizing!!!
Fractal: Mohl by si prosimtě ukázat demo před/po použití tohodle pluginu?
Tak vyskusal som i ja
a musim povedat WOW. Tento EQ dokaze tak krasne a cisto sa "pohrat" s vyskami, akoby zneli tak priezracnejsie. M/S EQ tiez dava uplne iny rozmer. Pri cca rovnakom nastaveni inych EQ, som nedostal tak uspkojivy vysledok ako s SPL PassEQ. Nehovorim o nejakych drasticky zmenach - rozdieloch, ale ten rozdiel v detailoch tam je, tie detaily by som nazval "svojske"
typicke prave pre SPL PassEQ. Netvrdim o sebe, ze som nejaky extra znalec, ale rozdiel som naozaj postrehol.

Mně se SPL hodně líbí.Ivo píše:Tak zkusímZatím ty všechny dosavadní SPL pluginy mi připadaly dost nic moc ... byly ale skvělé pro pocit velké úlevy když se vypnuly
TwinTube a Vitalizer jsou vynikající
za par dni mi konci vyuzivani perfektniho mastrovaciho pomocnika 

Da sa to obistFractal píše:za par dni mi konci vyuzivani perfektniho mastrovaciho pomocnika

Tomy45: no tak kdyz uvazujes takhle, tak za pet minut se da i udelat to, ze to mas nafurt 

Cyril: zalezi od rychlosti netu, toto je proste legalne 

sem se zeptal svoji bankove akountness a ze pry do par mesicu a vzadnem pripade do 5ti minut
Tak 150Eček není zas nějak převratná částka, obzvlášt pokud ti i muzika něco nese a máš nějakou reálnou návratnost. Jdu ho taky zkusit, ste mě nahlodali:)