SSL Duende Native
- SoundsFine
Re: SSL Duende Native
Po třech měsících ... vidu ani slechu.
muj pohled na vec:
jeste pred mesicem by me nenapadlo vubec se masinkama nad 1000EUR zabyvat
SSL je proste velice dynamicky rozvijejici se spolecnost
NATIVE verze jejich pluginu je jedina moznost jak vyuzit volny cas v intel processorech
nikdy poradne externi DSP neudelali... nebo jo? nevim
vetsina spatne fungujicich duende byla na Mac.u nebo na PC? to taky nevim a nemam cas to zjistovat
appljoval sem se na SSL manager post do Belgie, všecko bez problemu, ale místo už měli obsazené někým lepším, resp. někým kdo uměl Vlamisch, byli slušní!!!
celé gearslutz je zaprané nabídkama na job u nich, myslím že tam je, vyjma uklízečky, i senior dsp programmer
dneska je to uplně jedno jestli to budte NATIVE nebo anyhowcokoliv dulezity bude jenom zvuk, vysledek...
dobre je investovat do levnejsich dsp reseni... tj. male karty, externi pocitace, do kterych narvete pluginy ktere potrebujete a za ty ostatni nemusite platit, to v SSL vi ...nekdy se stane ze mistr tesar utne, ale pak ten prst osmahne nadivoko a nakrmi prasata, nebo to pouzije jako vibrator
jeste pred mesicem by me nenapadlo vubec se masinkama nad 1000EUR zabyvat
SSL je proste velice dynamicky rozvijejici se spolecnost
NATIVE verze jejich pluginu je jedina moznost jak vyuzit volny cas v intel processorech
nikdy poradne externi DSP neudelali... nebo jo? nevim
vetsina spatne fungujicich duende byla na Mac.u nebo na PC? to taky nevim a nemam cas to zjistovat
appljoval sem se na SSL manager post do Belgie, všecko bez problemu, ale místo už měli obsazené někým lepším, resp. někým kdo uměl Vlamisch, byli slušní!!!
celé gearslutz je zaprané nabídkama na job u nich, myslím že tam je, vyjma uklízečky, i senior dsp programmer
dneska je to uplně jedno jestli to budte NATIVE nebo anyhowcokoliv dulezity bude jenom zvuk, vysledek...
dobre je investovat do levnejsich dsp reseni... tj. male karty, externi pocitace, do kterych narvete pluginy ktere potrebujete a za ty ostatni nemusite platit, to v SSL vi ...nekdy se stane ze mistr tesar utne, ale pak ten prst osmahne nadivoko a nakrmi prasata, nebo to pouzije jako vibrator

este ze aspon enter vies pouzivat ..
jo no este ze ten Mac to ma stejne jak PC, jinak bych byl LOST v OT
-
Mě před nedávnem přistál ve schránce mail od SSL, kde hledají betatestery pro Duende native, takže si myslím, že se v dohledné době rozhodně něco dít budeSoundsFine píše:Po třech měsících ... vidu ani slechu.

http://www.sonicstate.com/news/2011/01/ ... -from-ssl/
tak uz i s obrazem a zvukem oznameno
vtipny jak mu nejde zobrazit plugin, kterej chtel
tak uz i s obrazem a zvukem oznameno

vtipny jak mu nejde zobrazit plugin, kterej chtel
- ECSON WALDES
- Profesionál
supr. skvela zprava.
jsou nekde ceny ?
jsou nekde ceny ?
Rikal je v tom videu, bude mensi a vetsi balik... ten uplnej za 699 liber plus dph. Taky pry budou ~3 trial obdobi po 30dnech... cemu moc neverim
. Typek je dobrej v tom co dela, ustal to video dobre.

jo video velmi prijemne ..
EW : Ved v tom videu hovori ceny .. channel strip + bus compressor 299$ a kompletka za 699$ ..
EW : Ved v tom videu hovori ceny .. channel strip + bus compressor 299$ a kompletka za 699$ ..
liber ne dolaru --- jestli si pamatuju dobre
-
- Profesionál
jo, paundy.matucha píše:liber ne dolaru --- jestli si pamatuju dobre
ono to ma zase specialni dongle? ach jo.. docela me to znechutilo, chtel jsem zkusit dema, protoze me zajima g compressor a x-eq, mozna i reverb 

Ted jsem nasel po rpihlaseni na SSL toto:http://www.solidstatelogic.com/music/Du ... _grade.asp
podle toho co jsem vycetl, demo by melo behat bez dongle a pak mas bud volbu hardware dongl nebo virtualni, rozdil je v tom, ze ten virtualni je vazany na jedem compl, kdezto hardware muzes prenaset z pocitace do pocitace. Pokud jsem to pochopil spravne....biscuit píše:ono to ma zase specialni dongle? ach jo.. docela me to znechutilo, chtel jsem zkusit dema, protoze me zajima g compressor a x-eq, mozna i reverb
co me trochu vadi je to, ze se licence neda aktivovat offline, musis byt pripokeny k netu. A nevim jak to bude fungovat kdyz jsou dva systemy v jednom pocitaci a chci to pouzivat v obou systemech.