Stereo Delay plugin
Re: Stereo Delay plugin
myslim, ze tohle je trosku praktictejsi
http://www.thewhippinpost.co.uk/tools/d ... ulator.htm
ten multiband v juicypacku je obycajny free C3 s pomenenym rozhranim a ovlada sa fakt na chujadendy píše:fiha to som nevedel ze aj tieto fruity pluginy sa daju kupit ako vst .. som myslel ze len tie ich synthy.. to je super lebo tie pluginy su imho dost v pohode, mne sa pacil hlavne ten multiband kompresor ale aj tie filtre / EQ ...
rastis: ano kjaerhus classic je moj megaoblubeny balik, pouzivam z neho vsetko a hodne masivne
novy, a naozaj dobry maximus s perfektnym GUI vybavenym waveform osciloskopom tam bohuzial nie je
aha skoda ja som prave ten maximus myslel
zvuk maximusu a hentoho je inak totozny, je tam jedna audio engine... je to len o ovladani.
v hentom balicku je eq2, ten je super, potom tento delay bank je super a love filter je super. zbytok su skor take freewaroidne zalezitosti
v hentom balicku je eq2, ten je super, potom tento delay bank je super a love filter je super. zbytok su skor take freewaroidne zalezitosti
Hledám nějaký podobný plugin jako je delay designer v Logicu... nevíte o nějakým ?
Ježiš, to je paráda – díky!biscuit píše:myslim, ze tohle je trosku praktictejsihttp://www.thewhippinpost.co.uk/tools/d ... ulator.htm
A furt to komprimuju, a furt je to zkreslený....aneb P.P. (žádný "doktor", ale "poučený posluchač")
-
Brooklyn / juanita juarez
- Profesionál
ja na tohle pouzivam malickej standalone program, preci jen ne kazdej ma nebo chce mit behem produkovani pusteny internety :]Eye píše:Ježiš, to je paráda – díky!biscuit píše:myslim, ze tohle je trosku praktictejsihttp://www.thewhippinpost.co.uk/tools/d ... ulator.htm
doma se po tom muzu podivat a poslat, jestli nezapomenu.
ale mit to vyveseny na papire ma taky neco do sebe. mam takhle vytistenou tabulku noty vs frekvence, a to se hodi, hlavne teda v basech.
jelikoz nemam rad papiry, mam na plose umistenej odkaz na textovej soubor s frekvence vs. noty tabulkou, taky dalsi s konstantama pultecu a densitymkII a jeste nejakyBrooklyn / juanita juarez píše:ale mit to vyveseny na papire ma taky neco do sebe. mam takhle vytistenou tabulku noty vs frekvence, a to se hodi, hlavne teda v basech.
a k comu je dobre pocitat sync time pre delay ? Ak nema nejaky delay efekt sync funkciu ? Ved aj tak to staci nastavit od ucha
...a casto moze zniet lepsie nezosynchronizovany delay na nejakom nastroji....
zajimalo by me, jak podle ucha zasynchronizujes 1/32T a jak dlouho ti to bude trvat.. duso, proste nekde je to treba, jinak by si to lidi ze srandy nevymejsleli..
-
Brooklyn / juanita juarez
- Profesionál
pro delay treba ne, ale treba na kompresory.bassline píše:a k comu je dobre pocitat sync time pre delay ? Ak nema nejaky delay efekt sync funkciu ? Ved aj tak to staci nastavit od ucha...a casto moze zniet lepsie nezosynchronizovany delay na nejakom nastroji....
ty lepší mají sinc funkci, já bych se bez tejto funkce asi neobešel, Třeba Ohmboyz tuhle funkci má.bassline píše:a k comu je dobre pocitat sync time pre delay ? Ak nema nejaky delay efekt sync funkciu ? Ved aj tak to staci nastavit od ucha...a casto moze zniet lepsie nezosynchronizovany delay na nejakom nastroji....
c9000:
No podla mna je zaklad aby delay efekt mal sync to tempo funkciu...malokedy sa s tym stretavam ze to nema...a to uz mam v zasobe dost vela free delay efektov..
No podla mna je zaklad aby delay efekt mal sync to tempo funkciu...malokedy sa s tym stretavam ze to nema...a to uz mam v zasobe dost vela free delay efektov..
- ReaktoplazmAR
/možno tu už boli spomínané/
mna celkom bavia Interruptor delaye, hlavne analogic..
http://www.interruptor.ch/vst_overview.shtml
mna celkom bavia Interruptor delaye, hlavne analogic..
http://www.interruptor.ch/vst_overview.shtml
TAL-DUB-II rulezz!
Jinak co se týče toho Maximuse (jak jsem tu něco zahlídl), tak ke konci prázdnin byla akce a byl slevněn (stejně jako všechny VST od IL) na 49$, což byl hodně dobrej kauf (ze 189$). Já osobně upgradoval na Signature Edition, takže za necelých 79$ jsem měl Maximus, Hardcore, DirectWave a ještě FL SF Player a FL Video Player (poslední 2 jsou mi na prd)
... ale tak 17.15$ za Maximus, 17.15$ za Hardcore a 17.15$ za DW bylo vklidu 
Jinak co se týče toho Maximuse (jak jsem tu něco zahlídl), tak ke konci prázdnin byla akce a byl slevněn (stejně jako všechny VST od IL) na 49$, což byl hodně dobrej kauf (ze 189$). Já osobně upgradoval na Signature Edition, takže za necelých 79$ jsem měl Maximus, Hardcore, DirectWave a ještě FL SF Player a FL Video Player (poslední 2 jsou mi na prd)