Sugar Bytes Cyclop
Re: Sugar Bytes Cyclop
skus ist pekne od nuly, od init patchu.. skusaj rozne oscilatory .. filtre .. naprikla selfoscilaciu ma podla mna spavenu jednu z TOP co som v SW vobec pocul ... aj extremnejsie modulacie lfo-ckom funguju paradne .. atd.. som presvedceny ze mu prides na chut
proste to hra .. aj v extremnejsich polohach ziadne neziaduce efekty ..

Vcera som ho skusal dlhsie, fakt ze je dobry, i ked teraz ma viac pohltil ten Korg Gadget, Cyclopa kupim az v maji kedze som vycerpal mesacnu kvotu na iOS appky 
BTW existuje nejaka finta, aby pri base ked je total dole a je otvoreny filter nebolo pocut nizku oscilaciu? Proste aby to hralo dole, ale aby kmitocet bol rychlejsi
(vadi mi, ked to "vrapka")

BTW existuje nejaka finta, aby pri base ked je total dole a je otvoreny filter nebolo pocut nizku oscilaciu? Proste aby to hralo dole, ale aby kmitocet bol rychlejsi

obalka, zpomalit attack (teda jestli ti dobre rozumim)
Já si to kdysi koupil z nadšení z těch možností, ale nakonec je to můj nejmíň používaný synth, ono totiž přes ty všechny možnosi z toho nějak neleze nic moc co se mi líbí
asi je to víc pro elektro, dubstep atd.. Jinak ten chlapík co namlouvá ten tutoriál má šíleně uspávající hlas, skvěle to popisuje, ale to se prostě nedá 

Btw je tu niekto na fore, kto toho Cyclopa zvladol? Pozrel som aj na yt videa o sekvencovani a zakladoch, mam na tom uz urobene nejake vlastne zvuky (asi 50 zatial) ale sekvencer absolutne nezvladam, pride mi ako spanielska dedina, pricom z jedneho videa je vidno ze ten clovek na tom stvara neuveritelne kusky, ja ho zatial sekvencujem cez modstep, len neviem, ci som urobil dobre, ze som vypol multitasking appiek (vadila mi ta prava lista na iPade, ktora sa zjavi stale ked nieco slajdujem) takze prepinanie je zatial cez hlavnu plochu. Este som si vsimol, ze chalanko si zapol aj na velkom iPade zoom okienko, lebo ten kontrol je niekedy fakt miniaturny.