SugarBytes EFFECTRIX (lepší dblueGlitch?)

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět

biscuit

Re: SugarBytes EFFECTRIX (lepší dblueGlitch?)

Příspěvek od biscuit »

me to moc nevzalo. prislo mi, ze to strasne zere cpu a navic jsem se v tom po chvilce ztratil a nebyl schopnej udelat to, co jsem na zacatku chtel.. nejradeji pouzivam kurvitko od audio damage, ktery jsem si posleze koupil a mam ho porad moc rad :-)
jinak zajimava vec pro me, je ted spis finger od ni - to je taky duvod, proc sugar bytes zlevnili effectrix ;)

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

ja ho mam zakoupenej uz celkem dlouho.... celkem mne to bavi, akorat je problem v tom ze se tam prepinaj paterny tech efektu midi notama a zda se mi ze to neprepina presne , pac napr reverse pri kazdym zapnuti zni trosku jinak , proste jak kdyz by to nesedelo , ale to nemusi byt chyba effectrixu ale midi v DAW ...

jiank mi prijde lepci od sugarbytes Artillery2
http://www.sugar-bytes.de/content/produ ... hp?lang=en

na ten finger jsem zvedav

Krtko

Příspěvek od Krtko »

ako sa zaznamenavaju zmeny v realnom case co sa porobia v takom softe v priebehu tracku? nejak som sa ktomu este nedostal

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

Krtko píše:ako sa zaznamenavaju zmeny v realnom case co sa porobia v takom softe v priebehu tracku? nejak som sa ktomu este nedostal
effectrix ma svuj vlastni sequencer, kde muzes ruzny parametry automatizovat + pomoci paternu prepinat ruzny nastaveni...

ten Artillery2 je mnohem lepci pac tam na jakou koliv notu si muzes namapovat nejaky efekt , ktery pak jednoduse klavesma spoustis...

Fractal

Příspěvek od Fractal »

biscuit: ktere kurvitko od audiodamage mas na mysli?

biscuit

Příspěvek od biscuit »

automaton
( :mrgreen: prispevek c. 3333)

Odpovědět