SW pro noty v MIDI - export do PDF

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Yogi
Vybavení

SW pro noty v MIDI - export do PDF

Příspěvek od Yogi »

Ahoj, potreboval bych necim - idealne free a zdarma - pretahnout party z Reasona a vytisknout. Problem je, ze nemam tiskarnu doma a chtel bych to dotahnout nekam v rozumnym formatu a pak vytisknout.

Nevite o nejake utilitce na prevod MIDI formatu do not s exportem do PDF? Nejde mi o kdovijaky detaily - neni to notace pro symfonicky orchestr :) - jde mi o zakladni mustr pro prevod skladeb pro zivy hrani, proste jen voditko.

Diky moc,
Yogi

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

yogi : to by mal snad zvladnut kazdy software .. ci uz profi notacne alebo aj zakladne sekvencery .. myslim ze vsetky vedia tlacit noty .. a do PDF ? jedno ich vytlac do PDFka (do PDF tlaciarne) .. moznosti je vela .. napriklad free PDF Creator ..

http://sourceforge.net/projects/pdfcreator/

kexik

Příspěvek od kexik »

ak je to midi nahrate klavesami, pocitaj s tym ze to este bude treba trocha zacistit, minimalne kvantizovat, inak to bude dost necitatelne

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

Nejlepsi mi prijde http://www.pdf995.com/ je to free a funguje jako klasicka tiskarna. Po nainstalovani ti pribide pdf printer - das tisk a ulozi se ti to v pdf.

Jinak nevim jak reason, jestli umi zobrazit v notach, asi ne, tak to exportni do MIDI a pouzij treba Ableton LE, ten se da stahnout vsude a je gratis po urcitou dobu. Ovsem doufam, ze se nezdesis jako ja, kdyz sem delal exporty svoji klavirni tvorby - sam bych to po sobe nezahral, ani po procisteni;))

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

upman : to iste robi aj PDF creator :)

Odpovědět