Sylenth VSTi

Ostatní audio software, obecná diskuse
Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12765
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Sylenth VSTi

Příspěvek od dendy » 29 zář 2006 12:19

http://www.lennardigital.com/modules/home/

no co na neho hovorite pani ? po dlhom case nieco na poli VSTi co ma fakt zaujalo, treba povedat ze znie hodne tucne...

oscilatory a filtre velmi slusne naprogramovane, trosku je skoda ze sa nespravili nejaky poriadnejsi modulation matrix, snad v dalsej verzii hehe :)

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 29 zář 2006 12:41

Ukazky super, si zacinam koupi HW synthu rozmejslet... kor kdyz nedelam ciste syntetickou hudbu a budu to prohanet ruznyma dalsima vecma...
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 29 zář 2006 13:23

bohuzel nesdilim dendyho nadseni a musim stroze sdelit cyrilovi, ze na zaklade tohohle bych se s nakupem hw synthu nezasek. poslouchal jsem teda jen ukazky a nevzalo me to. ne ze by ten zvuk byl spatnej, ale ze me se stal asi porovnavac vseho "like virus" kontra virus samotnej. a muzu jen rict, ze ty zvuky, jsou oproti virovi deravejsi. dokonce si myslim, ze jsou i vst s plnejsim zvukem. ale jako vzdycky i tady na tom vst synthu pujde urcite udelat hodne skvely prace a ve vysledku ty dirky nemusi bejt vubec slyset. jen muj nazor ;)

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 29 zář 2006 13:25

stah sem demo, nainstaloval, zajasal ze nemusim prodavat hardwer a zase odinstaloval ... 8)

Atrei
Příspěvky: 69
Registrován: 03 zář 2003 15:09

Příspěvek od Atrei » 29 zář 2006 16:14

Versus Nord lead2 se taky nechyta...

synth
Příspěvky: 182
Registrován: 18 čer 2005 13:35

Příspěvek od synth » 30 zář 2006 09:24


Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 30 zář 2006 16:09

tak z toho jsem nadsenej ;) zkouseli jste nekdo to demo? nevite v cem spociva jeho omezeni? dik

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12765
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 30 zář 2006 17:27

obmedzenie dema na komplexer:


- You can not load or save anything
- Every 20 seconds the output fades to -oo dB
- After one hour, the output mutes completely
- Only the first 128 preset-sounds are included


bohuzial, ludia, o ktorych solarfall nema rad ked sa hovori, zatial full verziu k dispozicii nedodali a vzhladom na to ako dlho uz je Komplexer v predaji asi ani nedodaju... :(

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 30 zář 2006 17:30

No ja jsem si z tech dem na komplexer teda na zadek nesedl, ale asi na to nemam ucho nebo co, proste me naky piskavy syntakovy onanie nejak neoslovujou a nedokazu z nich posoudit kvalitu nastroje... A z tech normalnich zvuku, jako basy nebo plochy me ty ukazky nejak nerozsekaly.
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12765
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 30 zář 2006 18:29

mne sa komplexer paci, zaujimalo by ma porovnanie niekoho kto ma real microQ a hlavne ci skutocne microQ ma tiez taky siroky modulation matrix, ak ano tak by stalo za hriech :)

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 02 říj 2006 10:04

porovnaval sem cca narychlo demo komplexeru s realnym mQ a mQ to rozstipal na cucky, nicmene jako VST pro nekoho kdo dela ve VST to ma dost dobrej zvuk, rozhodne je komplexer na solidni urovni, nicmene prodat HW me nepresvedcil.
jedinou vyhodu pro me a nasi bandu to ma v tom ze kdyz napacham neco na mQ tak kluci si to doma prehrajou z VSTcka a maj sanci to menit a upravovat, v bande mam mQ (zatim) jenom ja a rozhodne ho neprodam

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12765
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Příspěvek od dendy » 02 říj 2006 10:19

Neural_I píše:porovnaval sem cca narychlo demo komplexeru s realnym mQ a mQ to rozstipal na cucky, nicmene jako VST pro nekoho kdo dela ve VST to ma dost dobrej zvuk, rozhodne je komplexer na solidni urovni, nicmene prodat HW me nepresvedcil.
jedinou vyhodu pro me a nasi bandu to ma v tom ze kdyz napacham neco na mQ tak kluci si to doma prehrajou z VSTcka a maj sanci to menit a upravovat, v bande mam mQ (zatim) jenom ja a rozhodne ho neprodam
v podstate ma tesi co si napisal pretoze na mQ si robim zalusk uz dlhsiu dobu :)

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 02 říj 2006 10:47

mQ ma specifickej zvuk a je potreba si na nej zvyknout, nekomu sedne nekomu ne, kazdopadne zni suprove chladne a kovove 8) ale furt jinak nez MS2000 a vyrazne jinak nez vajrus, perfektne se doplnujou

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 24 pro 2007 01:23

Ten Sylenth je mastna tucnota, na takyto typ tucnych zvukov tento plugin doporucujem, jeden z NAJlepsich...

som skusal robit arpeggiovany multisquare a znie to dost mohutne...a filter tiez znie dobre..

www.dc-soundbanks.com/download/square_thick.wav

elektri
Příspěvky: 686
Registrován: 04 lis 2006 20:05

Příspěvek od elektri » 24 pro 2007 15:57


Odpovědět