T Racks 3

Ostatní audio software, obecná diskuse
LUPO
Příspěvky: 840
Registrován: 19 lis 2002 10:57

Příspěvek od LUPO » 20 lis 2008 11:32

jakobytoprojelolampama

Ricardo
Příspěvky: 116
Registrován: 29 črc 2002 11:19

Příspěvek od Ricardo » 20 lis 2008 12:43

To už by měl bejt v dnešní době standard, aby komerční soft zněl minimálně dobře. Myslím, že to pro někoho může bejt dobrá alternativa, někdo dává přednost postavit si vlastní chain.. Ale stejně záleží primárně na tom, co do toho kdo pošle..

vasek
Příspěvky: 1864
Registrován: 11 úno 2005 12:04

Příspěvek od vasek » 29 lis 2008 17:43

Tak jsem to zkusil a pěkný, ale můj počítač to výkonem jaksi nezvládá. Když to pustím standalone, tak se měřáky sekají při pár modulech - děs. Mám Athlon 1,8 GHz.

mkdaw
Příspěvky: 132
Registrován: 29 říj 2008 21:01

Příspěvek od mkdaw » 30 lis 2008 20:04

vasek píše:Tak jsem to zkusil a pěkný, ale můj počítač to výkonem jaksi nezvládá. Když to pustím standalone, tak se měřáky sekají při pár modulech - děs. Mám Athlon 1,8 GHz.
Nic si s toho nedělej.Já mám Pentium 3Ghz a má toho taky plnou prd..l.Ale za to s toho leze pěknej výsledek.

vasek
Příspěvky: 1864
Registrován: 11 úno 2005 12:04

Příspěvek od vasek » 01 pro 2008 09:28

Škoda, že tam není multiband kompresor, ani by nemusel být vintage :-)

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 03 pro 2008 10:08

vasek píše:Škoda, že tam není multiband kompresor, ani by nemusel být vintage :-)
mas tam predsa multiband limiter

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4613
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Příspěvek od Amorph » 03 pro 2008 10:15

Muze byt multiband vubec vintage? :)

vasek
Příspěvky: 1864
Registrován: 11 úno 2005 12:04

Příspěvek od vasek » 03 pro 2008 13:03

poshook: dík, všiml jsem si, taková lama ještě nejsem :)
amorph: asi nemůže, takže proto tam není. Je to banda pozérů.

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: T Racks 3

Příspěvek od biscuit » 30 kvě 2011 22:42

tak se septa, ze ikm vylezou asi s dalsima pluginama pro t-racks... doufejme, ze to budou dalsi hezky kousky ;)

Dreamgate
Příspěvky: 216
Registrován: 03 kvě 2007 12:08

Re: T Racks 3

Příspěvek od Dreamgate » 02 čer 2011 11:39

biscuit píše:tak se septa, ze ikm vylezou asi s dalsima pluginama pro t-racks... doufejme, ze to budou dalsi hezky kousky ;)
Už jsou venku:
http://www.ikmultimedia.com/Main.html?MainPage.php

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: T Racks 3

Příspěvek od biscuit » 02 čer 2011 15:08

to byl fofr, jsem myslel ze mam lepsi zakulisni zpravy :-)
takze podle ocekavani UA LA2A a 1176
Obrázek
Obrázek

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Re: T Racks 3

Příspěvek od Poshook » 06 čer 2011 00:12

biscuit píše:to byl fofr, jsem myslel ze mam lepsi zakulisni zpravy :-)
takze podle ocekavani UA LA2A a 1176
Obrázek
Obrázek
White2A je fajn, velky, nadychany a vdaka pouzitemu filtru na vyssich pasmach a pravdepodobne aj intenzivnemu oversamplingu (mierne vyssia zataz na CPU v porovnani s konkurenciou) aj pekne gulaty (narozdiel od originalu a ostatnych emulacii od inych "osvedcenych" vyrobcov, ktore vykazuju vacsiu brilanciu vo vyskach).
Black76 mi pride menej vydareny, v porovnani napr. s The Rocket akoby menej "groovy", ale je mozne, ze original hw je taky, takze neviem posudit.

Uživatelský avatar
c9000
Příspěvky: 1892
Registrován: 11 úno 2008 12:37

Re: T Racks 3

Příspěvek od c9000 » 06 čer 2011 16:07

tyhle dva kousky sou nasimulovaný už tolikrát , že člověk ani neví, co z toho si vybrat :). A hlavně "jak to vlastně má hrát".
Já teda originál nikdy neslyšel ale slyšel sem to co udělaly Waves a bud sem nepochopil princip, hlavně toho LA2A nebo nevim jak s tim dělat ale výsledky mi nepřišly nijak ohromující.
Cimbál, Harmonium a Vozembouch.

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: T Racks 3

Příspěvek od biscuit » 06 čer 2011 19:33

1176 se mi libi a na bicich dela krasnou stavu, la2a zatim neumim pouzivat :-)
jinak ale treba free molot mi prijde na bici stejne dobrej a navic ma spoustu dalsiho nastaveni, takze to clovek nemusi dohanet routingem. molot je podle me nejlepsi free kompresor.

Uživatelský avatar
tomy45
Příspěvky: 2400
Registrován: 15 říj 2008 06:43

Re: T Racks 3

Příspěvek od tomy45 » 06 čer 2011 22:58

LA2A je husty prasic :) neni moc univerzalny, skor by som povedal, ze specificky "len na nieco", ale ked uz clovek vie, kam ho supnut a vie co od neho moze cakat. Ulohu si urcite plni dobre :) nie som odbornik - znalec, ale ak mam tipnut, tak urcite Metallica - Enter Sandman, bicie lezu cez to :)))))) myslim HW nie IK :wink:

Odpovědět