TANK-FX

Ostatní audio software, obecná diskuse
Odpovědět
Pavel Vantuch

TANK-FX

Příspěvek od Pavel Vantuch »

Tohle mě docela zaujalo. Co na to říkáte? :wink:

http://www.tank-fx.com

dendy

Re: TANK-FX

Příspěvek od dendy »

to musim vykusat.. pride mi to ako strasne vtipny a dobry napad ! sranda co ludia nevymyslia :)

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

ale to musi nahravat v nejakom poradi nie? :) ak by tam kazdy pustil to svoje tak je to peklo :D

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Je to vtipny, ale ja bych se skoro vsadil, ze je to normalni fake, a pocita to nakej reverb s prislusnym impulsem...

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

hmm, tak jsem tam hodil zkusmo wav s kopakem a posudte rozdil:

original - http://www.audiochannel.cz/temp/kick.wav

vysledek - http://www.audiochannel.cz/temp/kick2.mp3

podle me jde o vtip, je to vojebavka jak svine, efekty lidi mluvicich v "tank" si pridam do tracku sam (pokud budu chtit) a co se toho zbytku tyce, darmo mluvit...

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

hlavne je to skvely napad.. je to dokonaly ANALOGOVY reverb :)
ceni sa kreativa...

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

je to sracka...a na sracce napad necenim ;) vtipny to je mozna tak tim, ze mi to vzalo 5 minut zivota zbytecne, to je hrozne k smichu, ale jinak nic...patri to podle me spis do haluzoidnych videii a tak...ale hosi, bavte se cim je libo...

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

Jindy2 píše:je to sracka...a na sracce napad necenim ;) vtipny to je mozna tak tim, ze mi to vzalo 5 minut zivota, to je hrozne k smichu, ale jinak nic...patri to podle me spis do haluzoidnych videii a tak, ale hosi, bavte se je libo...
neni to sracka jindy... je to skvela myslienka a ma to do buducna velku perspektivu...
netreba byt hned euforicky :) hladaj za tym viac... nie len svoj kopak 8)

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

EXCOM: a co tam mam vole hledat? ja to zkusil a slysim co to je za vojebavku...mam zkouset dal a hodit sem deset samplu? ne, pocitam, ze to bych byl ultra-idiot...hledat za tim ovsem nic etericky vtipneho nebudu, na to nemam cas...podle me jde proste o joke a takovych uz tu bylo, ha-ha...

PS: pokud jsi mluvil v sarkasmu, tak sorry, ja ho v aktualnim stavu a v textu nechapu, to se omlouvam ;)
Naposledy upravil(a) Jindy2 dne 01 kvě 2009 22:28, celkem upraveno 1 x.

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

Jindy2 píše:EXCOM: vole, a co tam mam hledat? ja to zkusil a slysim co to je za vojebavku...mam zkouset dal a hodit sem deset samplu? ne, pocitam, ze to bych byl ultra-idiot...hledat za tim ovsem nic etericky vtipneho nebudu, na to nemam cas...podle me jde proste o joke a takovych uz tu bylo...
tu nejde o to tam narvat desat samplov, staci sa zamysliet nad myslienkou, realizaciou, napadom... :)
je to fantasticky napad, tak primitivny ako vysledok riesenia kolumbovho vajca...
ver tomu, ze coskoro tu budu pokracovatelia, ale nie v TANK-FX ale niekde v inom prostredi.. no a kolko je takychto prostredi po svete? :)

u mna to ma velku hodnotu co sa napadu tyka.. je to skvela myslienka a potesila ma kvazy recesia na SW Reverb pluginy :) a podobne ine efekty...

myslim ze ludia co to spravli maju moju poklonu :)

je to hodne uznania, ako utok s drevenozeleznymi puskami v case totality na Prazsky hrad skupinou B.K.S :)

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

EXCOM: no dobre, tak pro tebe ma ta myslenka a jeji realizace cenu, maji u tebe poklonu, fajn...ale tohle neni tak jednoduche, takovy vojeb rozject...potrebujes server, potrebujes ten program, co to bude resit, a potrebujes mit u providera neomezeny prenos a rychlost dat, aby to bylo pripravene pro takovyhle sracky...jo, to uz tak jednoduche neni...a co se tyhle webovy mrdky tyce, no, je to proste vtip, co si nekdo rozjel na webu...a co no...fakt, jak jsem psal, vidim to jako zpravu do haluzoidnych videii nez sem...ale to je vec Pavla zejo, kazdej z nas si tu obcas muze dat vtip do tech temat, to je snad nepsany pravidlo, jasny 8)

Odpovědět