TC ohlasili emulaciu Tube-Tech CL 1B na PowerCore a TDM

Ostatní audio software, obecná diskuse
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

TC ohlasili emulaciu Tube-Tech CL 1B na PowerCore a TDM

Příspěvek od Pytkin » 13 kvě 2007 20:33


Uživatelský avatar
ADDyS
Příspěvky: 269
Registrován: 21 čer 2002 09:15

Příspěvek od ADDyS » 13 kvě 2007 20:49

to vypada hodne zajimave, ze by konkurence UAD compresorum

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 13 kvě 2007 21:48

pametam si TC kompresor este zpred siedmych rokov, uz vtedy cez neho isli bezkonkurencne najsuprovejsie prekompresovane bicie ked som dal najnizsi mozny release a threshold, ked do toho zamontuju este tube-tech, tak to moze byt celkom killer aj pre Karla Gotta :)
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Příspěvek od carloff » 13 kvě 2007 22:36

ale ta cena...za trochu vic se da koupit i slusny HW
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 13 kvě 2007 23:31

carloff píše:ale ta cena...za trochu vic se da koupit i slusny HW
Slusny hw mozna, ale potrebujes k tomu kvalitni kabliky, kvalitni DA a AD převodnik pripadně rovnou i mix, a kvalitni zvukovku....
A tohle vsechno si usetris kdyz sw nainstalujes - bezna praxe, kdo by se sral s tou vsechnou kabelazi a propojovanim kdyz to jde par klikama mysi :)

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Příspěvek od carloff » 13 kvě 2007 23:32

potrebujes k tomu jen pult....
a proste je to predrazeny kdyby to stalo 200 eu nereknu ani slovo
navic LA2A od UAD stoji podstatne min...
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 14 kvě 2007 00:09

carloff : kazdy si zvazi , ci sa mu to hodi alebo nie .. a ci je ochotny za to tolke peniaze dat ..

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 14 kvě 2007 00:24

carloff píše:potrebujes k tomu jen pult....
a proste je to predrazeny kdyby to stalo 200 eu nereknu ani slovo
navic LA2A od UAD stoji podstatne min...
Ok ale zase hw mas jenom jeden kus ktery lze pouzivat v case, u sw verze si ho muzes dat do kazdeho insertu, na mastery... co utahne cpu :)

Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Příspěvek od ECSON WALDES » 14 kvě 2007 00:24

Pokud se neco nezmenilo, tak co mi pred pul rokem rikali v Mediatechu, tak zasadni informace je, ze jeden TC CL1B sezere celou pulku Powercore ....co stim pak

jinak jak rika Carloff, je to fakt predrazeny.

parek
Příspěvky: 267
Registrován: 18 kvě 2003 01:24

Příspěvek od parek » 14 kvě 2007 00:29

ecson: tak to je hodne naprd, nicmene co s tim... musis dokoupit powercore unplugged :twisted:
Čí to byl proboha nápad se timdle živit??

Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Příspěvek od ECSON WALDES » 14 kvě 2007 00:31

No, rek bych ze TC uz konecne musi udelat silneji DSP, Powercore uz je pres 5 let starej. Je uz na case.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 14 kvě 2007 00:31

EW : pisu na webe :
The CL 1B uses a carefully crafted algorithm, so efficient it allows the use of up to 2 instances in stereo @ 44.1 kHz or 1 instance in stereo @ 96 kHz per DSP chip on 2nd generation PowerCore hardware (Compact, FireWire, Express, PCI mkII & Unplugged).

cize na PoCo spustis 8 kusov stereo na 44.1

zozerie polku CPU .. nie PoCo

Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Příspěvek od ECSON WALDES » 14 kvě 2007 00:34

Ou, tak to sem se splet :D

Uživatelský avatar
carloff
Profesionál
Příspěvky: 2224
Registrován: 05 čer 2002 17:57

Příspěvek od carloff » 14 kvě 2007 08:22


Ok ale zase hw mas jenom jeden kus ktery lze pouzivat v case, u sw verze si ho muzes dat do kazdeho insertu, na mastery... co utahne cpu
mluvim o pluginu LA2A z UAD1
Hudebník a producent, majitel studia Soundevice
http://www.boriscarloff.com | http://www.soundevice-studio.cz

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 14 kvě 2007 09:08

carloff : este si ho ani nepocul a porovnavas ho s inym .. nebolo by pockat kym bude hotovy a bude sa dat otestovat ?

Odpovědět